Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen tudom,köszönöm! :)) Megz azt is,ha új motort szeretnék akkor keressem a Yamaha kereskedéseket!:)
A kedves kolléga csak arra próbált rávilágítani, hogy egy használt motoron, legyen az akármilyen márka, teljesen kiszámíthatatlan hogy mi fog széthullani. Ezek már szerelt, szétszedett, esetleg keményen kókányolt vasak is lehetnek. Ki tudja mit szedtek szét rajta és hogy hogyan, vagy mennyi szakértéssel javították. Itt csak is a szerencsédben bízhatsz, meg nem árt ha viszel valakit aki ért hozzá és 1-2 dolgot le tud csekkolni.
Szerintem én normálisan feltettem egy kérdést,melyre NORMÁLISAN is lehet válaszolni,szerintem! De köszönöm szépen a választ..'mester'!
Defektes kerék,erős hanyattbaszási kényszer,zajos,büdös,nincs rajta lámpa,nehéz vele tálca sört szállítani,hülye tulajdonos,hülyeséget kérdező leendő tulaj....

Mint minden használt motornál itt is akármi,akármikor előjöhet,teljes zsákbamacska,ne vegyél ilyet!
Üdv! Yz 250 2001-es évjáratú gépekről valaki tud problémákat sorolni?:/
Szia
Nincs már meg.
szia kiss kornél vagyok a hátsó sárvédő érdekelne ha megvan még
1985 ös 25 ruppóért vettem annyit megért még ha 1 kicsit a váza hiányos is:D azaz keréktengely de azt esztergáltam fékbetétek fékcső hiányzik fogaskerék az első...
Évjárat, vagy kép a motorról?
Sziasztok. Érdeklődnék azzal kapcsolatba hogy valakinek nincs véletlenül eladó yamaha yz 250 első kislánckerék nembaj ha a fogak rosszak hátsó lánckerék, az azért nemárt ha tűrhető első fékcsöve és fékpofái ami már annyira nemkirályak, jah meg a hátsó villára ami a lánckerék aljánál van az a láncvezető.. fontoslenne
Az öreg egy flegma pali az árakkal meg igencsak elvan szállva.A hirdetéseket sem mondanám korrektnek mivel a "minden alkatrésze eladó" alatt én nem egy fél tejesláda retkes alkatrészt értenék, de lehet velem van a baj.
Nekem ritka tipushoz kellett volna alkatrész amire olyan árat mondtak ami nem volt tetszetős! igy maradtam az uj alkatrésznél! Szerencsére az YZ-m hez van egy komplett bontott blokk amiből lehet mazsolázni ha kell valami
Félre értés ne essék...nem azért kértem véleményt róluk,hogy lejáratás legyen belőle(nem is lett az).Felhívtam őket.tényleg normális volt a srác. Megegyeztünk,hogy küldök képet a nevezett alkatrészről,mert nem volt biztos,hogy egyről beszélünk(barátságos árat mondott egyébként).Küldtem is és a mailben kértem,hogy küldjenek már ők is képet az alkatrészről,hogy lássam már milyen állapotban van.Azóta se kaptam választ,amivel nincs is probléma(lesz máshonnan).Azóta 2 emberrel beszéltem akik már rendeltek tőlük.Mindkét illetőnek vissza kellett küldeni a rendelt alkatrészt,mert nem azt vagy nem olyan állapotban kapták meg,mint amit megbeszéltek telefonon..
SEGÍTSÉG! MA VETTEM EGY YZ 125 2000ÉV váltó csapágy méretei kellenének
vagy szerviz manuált ha tud valaki, blokkról robantott ábrát azt meg köszöném
persze mindenkinek lehet szar napja csak ezt ugye a szolgáltató ipar nem nagyon tolerálja! Tapasztalom mert én is abban dolgozom jelenleg! Persze attól még nem megvetendő a hely csak hát azért nem kellemes az ember szájize egy ilyen "affér" után!de hát igazából ha telefonon normális volt a fiatal srác akkor telefonon kell rendelni! én 1szer hivtam őket valamivel kapcsolatban de azt tudom hogy az ár amit mondtak alkatrészre nagyon közel volt az uj alkatrész árához!
Jó lehet így van. De ha én eladó lennék, akkor alap hogy normálisan viselkednék/bánnék a vevővel, mert nekem érdekem mégiscsak hogy menjen a dolog és elégedett legyen az emberünk.
Viszont nem szeretném itt senkinek és semminek sem a rossz hírét kelteni, mert az is lehet hogy csak akkor épp rossz napja volt vagy történt valami. Bárkivel előfordulhat. Velem megtörtént már és vszínű veletek is 1-2x hogy utólag jöttetek rá hogy bunkók voltatok vagy valamit mégsem kellett volna. Én is csak ebből az egy esetből tudok meríteni. Viszont a fia vele ellenben teljesen segítőkész és rendes volt amikor telefonon intéztem alkatrészt.
Sajnos nem sok konkurenciájuk van.És ezt tudják Ők is nagyon jól.

Meg nem kenyérre kell már nekik sem...
'99-es 125-ös yz gyári membrán lapkáról valaki tudna képet küldeni?
hát igy romlik le egy motorbontó híre! Pedig tényleg csak hozzáállás kérdése az egész
végül nem mentem el hozzájuk :D
lesz máshonnan cucc
Ezen idegesítettem én is fel magam, hogy miért nem lehet szétnézni. Ha már 50-60 km-t mentem a cuccért, legalább 5 percet szánjon már rám. De kb úgy is viselkedett, mintha ott sem lettem volna.
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az alvázszámból hogyan lehet megállapítani hogy milyen évjáratú a motor. Van erre valami program, oldal vagy valami? ha valaki tud valamit légyszi segítsen. Yamaha YZ 125-ről van szó. alvázszám: CE05C-003380 motorszám: E109E-003596
AZért az mondjuk szép hogy rád szól hogy heló ne nézelődj baszki! Hát most elakarja adni a dolgait vagy nem? ha nem akkor huzza le a rolót ha igen akkor meg hagyja érvényesülni az odalátogatót! Ezért utálok autó bontóba is járni már! Régen oda mentem megnéztem a kocsit aztán ami kellett kiszedtem..mostmeg be se engednek csak mondjad mi kell...
Az a baj hogy pont a fater csinálja a bontót, a fia pedig a boltot. Ezért elég vszínű, hogy az öreggel kell beszélned. Neki pedig nemtom mi baja volt, de komolyan mondom úgy tűnt mintha zavarta volna hogy ott vagyok. Még be is szólt hogy ez nem kirakat, mert mertem nézelődni kicsit hátha valami még eszembe jut és veszek mást is. Viszont ha a fiával tudsz telón beszélni, sztem tuti megkapod amit szeretnél és megspóroltál egy utat.
Sok sikert hozzá
Köszönöm válaszod...én igazi rajtad kívül 1 embertől,de elég negatív kritikát hallottam...
Rendelni akartam és ezért kérdeztem...végül lehet személyes vétel lesz belőle.
Köszi!