üdv 93-as yz 250él mire figyeljek ? ezt a szervíz részére értem jelen pillanatban darabokban van mert várom a fékeket meg pár dolgot .
szétszedtem a powert és sajna az alábbi látvány fogadott !
a képen látható eredeti(nem utángyártott) yzf idomok eladók! a hütöidom 2002esé de 2005ig jó,gyári matricával van! és egy elsö sárvédö. egyben 10.000ft
Srácok tudja valaki hogy a 426os blokkot meglehet csinálni automata dekósra? vagy macerás? árba kb mennyi lenne?
vagy egy 450 es blokkot beledobni? gondolom felfogatás ugyanaz +elektronika nem más csak össze kell dugni..
Yz 125ccm 2002 váltó alkatrészek,léptető villák,kapcsolódob,1,3,5 fogaskerekek és párjai,kuplung és váltótengelyek mind használt de nagyon jó állapotúak! 5NY-00 motorkód
06306186761
Szia!Hasonló gondom van nekem is h 5.ben pen power nyitás elött rángat de nem dobja ki sebességből! Megadnád a mail cimed? Tennék fel pár kérdést ha nem bánnád!
Nincs használva,már hibásan vettük!
csak azért hoztuk el mert nagyon szépen szól a blokkja,és viszonylag jó áron adták.
na az a lényeg ,hogy kell egy pár fogaskerék,mondj valami árat,már belekeveredtem 4. vagy 5.,ma már nem hívom fel a szerelőt,de holnap pontosítok!
háát ugyan ez a sztori volt csak 4.be rángatott dee ha rámhalgattok nem mentek azzal a motorral saját hibámbol kiindullva mert nekem szétbaszott mindent a fém kuplungja nem szarakodott a haverodnak?
A motor a haveromé,azt mondta hogy 5. ben rángat,a szerelő viszont azt hogy a 4. pár fogaskerék a cserés,pontosan nem tudom hogy van ez,látnom kéne!csak nagy alkatrész keresésbe vagyok!
te vagy az eladó ,neked kell árat mondani!
Több embert is kérdezgetek!ha a te mondod a legértelmesebbet akkor viszem is!
szétszedtem a powert és sajna az alábbi látvány fogadott !
Csabi:harminc4öt37egyöt8
hivatkozz rám, gecsára
vagy egy 450 es blokkot beledobni? gondolom felfogatás ugyanaz +elektronika nem más csak össze kell dugni..
06-70-315-3600
ha érdekel csörögj rá!
06306186761
06309126743
köszi!
Nem rossz, csak nem nekem való. El szeretném adni.
gondolkozz rajta!
csak azért hoztuk el mert nagyon szépen szól a blokkja,és viszonylag jó áron adták.
na az a lényeg ,hogy kell egy pár fogaskerék,mondj valami árat,már belekeveredtem 4. vagy 5.,ma már nem hívom fel a szerelőt,de holnap pontosítok!
te vagy az eladó ,neked kell árat mondani!
Több embert is kérdezgetek!ha a te mondod a legértelmesebbet akkor viszem is!
Miért?