Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali 250 yz 2t-hez keresek beugró felőli oldaldekniket ha esetleg volna neked akkor engem érdekel kösz
basszus csak a második képet töltötte fel de ha esetleg van ijen fékcsőtartója arra vevő lennék occsóé
üdv 93-as yz 250él mire figyeljek ? ezt a szervíz részére értem jelen pillanatban darabokban van mert várom a fékeket meg pár dolgot .
szétszedtem a powert és sajna az alábbi látvány fogadott !
bocsi itt a szám,hívd fel és megbeszélitek a részleteket!
Csabi:harminc4öt37egyöt8
hivatkozz rám, gecsára
van még rá esély,hogy lesz belőle valami?
elirtam 2003-2005ig jó
a képen látható eredeti(nem utángyártott) yzf idomok eladók! a hütöidom 2002esé de 2005ig jó,gyári matricával van! és egy elsö sárvédö. egyben 10.000ft
Hali! tudna segíteni valaki hogy Yamaha YZ 125 1993-as típushoz hol tudok venni láncszettet? előre is köszönöm!
Srácok tudja valaki hogy a 426os blokkot meglehet csinálni automata dekósra? vagy macerás? árba kb mennyi lenne?
vagy egy 450 es blokkot beledobni? gondolom felfogatás ugyanaz +elektronika nem más csak össze kell dugni..
Csáó.Eladó a banshee,egyik cimbimé,csak próbálunk hozzá berúgókart intézni.
06-70-315-3600
ha érdekel csörögj rá!
Yz 125ccm 2002 váltó alkatrészek,léptető villák,kapcsolódob,1,3,5 fogaskerekek és párjai,kuplung és váltótengelyek mind használt de nagyon jó állapotúak! 5NY-00 motorkód
06306186761
gondolkodtam a váltos témán 15 ezerért darabja az jó?
szia. berugokart nem tudok. de ha a banshee eladó lesz kérlek szolj!
06309126743
Szevasztok,yamaha banshee-hez keresnék berúgókart,ha valakinek lenne, vagy van ötlete honnan lehet szerezni,vagy melyik mociét lehetne rátenni.
köszi!
xrjoco@freemail.hu
Szia!Hasonló gondom van nekem is h 5.ben pen power nyitás elött rángat de nem dobja ki sebességből! Megadnád a mail cimed? Tennék fel pár kérdést ha nem bánnád!
Eladó

Nem rossz, csak nem nekem való. El szeretném adni.
hát te tudod!
gondolkozz rajta!
háát nemtudom külön nem szivesen adom el mert a többivel mitcsináljak akkor :S
Nincs használva,már hibásan vettük!
csak azért hoztuk el mert nagyon szépen szól a blokkja,és viszonylag jó áron adták.
na az a lényeg ,hogy kell egy pár fogaskerék,mondj valami árat,már belekeveredtem 4. vagy 5.,ma már nem hívom fel a szerelőt,de holnap pontosítok!
háát ugyan ez a sztori volt csak 4.be rángatott dee ha rámhalgattok nem mentek azzal a motorral saját hibámbol kiindullva mert nekem szétbaszott mindent a fém kuplungja nem szarakodott a haverodnak?
A motor a haveromé,azt mondta hogy 5. ben rángat,a szerelő viszont azt hogy a 4. pár fogaskerék a cserés,pontosan nem tudom hogy van ez,látnom kéne!csak nagy alkatrész keresésbe vagyok!
te vagy az eladó ,neked kell árat mondani!
Több embert is kérdezgetek!ha a te mondod a legértelmesebbet akkor viszem is!
mindeggyikbe az megy szétt attol függ mennyit adnál a két fogaskerékért
Eltaláltad!
Miért?