Szerintem is hasonló lehet a gond. Engedd le a karbiból a benzint, mert lehet, hogy víz lesz az aljában. Én többször jártam úgy, hogy ott alapjáraton járt, amint elindultam, megállt, mert akkor vizet szívott. De hogyan került oda víz, azt nem tudom, talán a párából csapódhatott ki.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert akadt egy kis gondom.
Téli, hosszú pihi után elővettem a motorom (yz 125 '90)
Mentem vele egy kört, minden ok, aztán másnap beindítottam, pöfögött, majd durrogós mélyebb hangokat kezdett adni és leállt, beindítottam, de leállt és végül be sem akart indulni.
Vettem bele másik gyertyát, azzal azonnal beindult, jó is volt, de amikor ma indultam volna motorozni, kb 2 km után megint csak öblösebb hangot adott, leállt és tolhattam haza, azóta ez van.
Előző gyertyánál nem adott szikrát csak egyet-egyet, azért gondoltam, hogy veszek másikat, ezt most ad, de mégsem indul.
Nem tudom, hogy mi lehet e baj ezért kérném az ötleteiteket.
Előre is köszönöm: Tomi
Én 30 órával vettem az YZF-et, nálam ment 2 év alatt 160-at, a következőnél még kb. 20-at. Bontatlan blokkal, gyári dugóval, utoljára egy vezérműlánc lett cserélve tán rajta (vagy csak a számlán szerepelt )
10 óránként olajcsere, 20-anként olajszűrő, légszűrőt minden motorozás után (szinte) mosva, és nyilván egyikőnk sem egy Déczi vagy Szvoboda.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy a yamaha yz250f-ben mennyi üzemóránként kell dugót cserélni? Szelep hézagot mennyi időként kell állítani és mennyi időn ként kell benne olajat cserélni a motorban?
Köszi előre is!(Most hétvégén mennék megnézni)
Kérdés: Ezt az ugynevezett CARBURETOR JOINT HOLDER PIPE-ot tudok-e valahol újonnan vásárolni? '99-es 125-ös yz-ről van szó.
Látszik már kívűlről,hogy eléggé szét van töredezve,előbb-utóbb cserés lesz.
van egy yamaha yz 125-ösöm 87-88-as kiadásu
érdekelne hol tudnék nézni hozzá power tengelyt mert sehol sem találok (még más évjárathoz sem) elöre is köszönöm
Most vettem egy 2005-ös YZ-F -et. Erre szeretnék sztendert felrakni,valaki rakott már fel? Vagy tanácsot kérnék a szereléshez.
Köszönöm