Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Most vettem egy 2005-ös YZ-F -et. Erre szeretnék sztendert felrakni,valaki rakott már fel? Vagy tanácsot kérnék a szereléshez.
Köszönöm
Ilyesmi nem is jutott eszembe, nekem magyaráztak a tekercsekről, hogy arra kellene rámérni.
Köszönöm a segítségeteket!
Szerintem is hasonló lehet a gond. Engedd le a karbiból a benzint, mert lehet, hogy víz lesz az aljában. Én többször jártam úgy, hogy ott alapjáraton járt, amint elindultam, megállt, mert akkor vizet szívott. De hogyan került oda víz, azt nem tudom, talán a párából csapódhatott ki.
Valszeg nem kap eleg benzint.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert akadt egy kis gondom.
Téli, hosszú pihi után elővettem a motorom (yz 125 '90)
Mentem vele egy kört, minden ok, aztán másnap beindítottam, pöfögött, majd durrogós mélyebb hangokat kezdett adni és leállt, beindítottam, de leállt és végül be sem akart indulni.
Vettem bele másik gyertyát, azzal azonnal beindult, jó is volt, de amikor ma indultam volna motorozni, kb 2 km után megint csak öblösebb hangot adott, leállt és tolhattam haza, azóta ez van.
Előző gyertyánál nem adott szikrát csak egyet-egyet, azért gondoltam, hogy veszek másikat, ezt most ad, de mégsem indul.
Nem tudom, hogy mi lehet e baj ezért kérném az ötleteiteket.
Előre is köszönöm: Tomi
Ááááá dehogy
hali megvan még ? :D :)
hali a tankrol tank idomról,oldalidomrol esetleg rajtalpról tudnál képeket meg árat írni?
Sziasztok yz 125-re van egy eladó Vhm hengerfejem ha érdekel valakit! 96-00-ra jó!
1:32 a tuti! :D
Sziasztok, YZ85 be milyen keverék kell? 1:50? 1:40? Határba használva nem krosszpályán.. köszi
Ha már 4T 250...Gondolkodtam, eddig mikkel mentem, és melyiket hogy jellemezném*:

YZF250 (2007-2008): legtartósabb
KXF250 (2009): legnekemvalóbb
SXF250 (2012): legversenyrekészebb
RMZ250 (2005): legkezesebb (sajnos ez volt a leglelakottabb is)
CRF (2005, 2006, 2010, 2012): legsemlegesebb

*szubjektív, semmitmondó értékelés
Köszi szépen akkor az még jó hogyha 20óra van benne?
Tényleg köszi a segítséget!
Ezer hála
Én 30 órával vettem az YZF-et, nálam ment 2 év alatt 160-at, a következőnél még kb. 20-at. Bontatlan blokkal, gyári dugóval, utoljára egy vezérműlánc lett cserélve tán rajta (vagy csak a számlán szerepelt )

10 óránként olajcsere, 20-anként olajszűrő, légszűrőt minden motorozás után (szinte) mosva, és nyilván egyikőnk sem egy Déczi vagy Szvoboda.

Jó de én arra vagyok kiváncsi hogy hobbi célból használom és akkor mennyi üzemóránként kell ezekkel foglalkozni :D
Le vette a hírdetést valamiért.
Ezeket mind vétel után közvetlenül
Amúgy attól függ, ki hogyan használta, mennyit mosott légszarót stb.
Melyik motor az? Mutimuti.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy a yamaha yz250f-ben mennyi üzemóránként kell dugót cserélni? Szelep hézagot mennyi időként kell állítani és mennyi időn ként kell benne olajat cserélni a motorban?
Köszi előre is!(Most hétvégén mennék megnézni)
Rendben.Köszönöm!
Majd nézelődök,elsősorban csak arra voltam kiváncsi,hogy hozzá lehet-e jutni újhoz.
Yamaha fehér.
De nem akarom Red Line Motor Boldját El rontani. Szerintem Ő is tud
Szia!

Újban tudunk segíteni. Elérhetőségünk adatlapon!

Üdv.
Sziasztok!

Kérdés: Ezt az ugynevezett CARBURETOR JOINT HOLDER PIPE-ot tudok-e valahol újonnan vásárolni? '99-es 125-ös yz-ről van szó.
Látszik már kívűlről,hogy eléggé szét van töredezve,előbb-utóbb cserés lesz.
Halló mindenki

van egy yamaha yz 125-ösöm 87-88-as kiadásu
érdekelne hol tudnék nézni hozzá power tengelyt mert sehol sem találok (még más évjárathoz sem) elöre is köszönöm
OK.
Köszi!
2000es yz125-höz milyen főtengelyt érdemes venni? Vmi olcsó forrás?
Prox-okat látok 50e körül, azt érdemes?
Autoba valót ne rakj bele,csak motorba való 10W-40 et akkor nem! De automata váltóolaj is mehet bele...egyikkel sem fog csúszni ha minden rendben.