Köszönöm szépen a véleményeket de maradok 400cc felett és 4t nél! Hogy miért? 21.-ik életévemhez közeledve 190cm magas erős csontozatú masszív gyerek vagyok építőiparban dolgozom külfőldön! nagyon jó fizetéssel! Amit odaadok egyenlőre a szülőknek, ház törlesztő stb.. most nyáron fűtés rengeteg pénzház szigetelése ismét rengeteg pénz! motoroztam Aprilia tuareg 600wind tudok bánni a motorral rengeteg vasat megülltem már és a legnagyobbat még is simsonnal estem, ez van komoly bajom nem volt csak fájt! Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat! Nagy motorra vágyom! én elhiszem h 125 nagyon jó 250 nagyon jó de van bennem 95kiló erőnlétem átlag feletti kicsivel, és megfogok birkózni egy jó géppel, Köszönöm mindenkinek. Üdvözlettel Tomika Franciábol!
Tomika ,kérdezted ,hogy milyen motort ajánlanék neked. Elég fiatal,és kevésbé tapasztalt lehetsz /adatlap/ azért 125 2t vagy 250 4t. Lehetőleg fiatal motort, engem 12 éven át szolgált egy yz125, csak jót mondhatok róla.A 4t motor több gondozást igényel, és egy idősebb gépnél rengeteg javítani való akad.
üdv
tudnátok segíteni YZ250f mocit szeretnék vásárolni 2002évj
a blokkja megegyezik 2004-2005ösével?
jó ez az évjárat? van valakinek?
köszönöm a segítséget
Nekem yz 426fem van,nyugodtan megveheted a sok rossz híresztelés ellenére is,bár sokban függ az elő életétől,nagyon szeretem 3 éve használom könnyen indul hidegen melegen,bár én csak túrázok néha a pályán 1 2 kör,rendszeresen használom csak jót tudok mondani, a rossz csak az alig ér le a lábam.
Hali mindenkinek aki szereti a yamahákat. Szeretném megtudakolni tőletek h vehetek-e egy YZF 426-ot vagy más motor után érdeklődjek 400cc felett cross-t akarok 1 havi fizetésemet rászánom! előre is köszi mindenkitől az értelmes válaszokat sziasztok.
Hali!Nekem van egy wr 426 váltóm,a 3-5 fogker törött az nem lehet jó neked?Annak idején yz 426 váltót raktam bele.A wr fórumon van kép,tegnap tettem fel!
A kérdésem az lenne felétek, hogy van 125ös yz-m 97es! A blokk sajnos akkora hibákkal rendelkezett h fölösleges lenne költeni rá. Lent áll a pincébe a csupasz váz 3-4éve, és 1 olyan projecten gondolkodnék hogy 250 2t blokkot kéne bele venni, akár itthon akár ebay ezaz. Kérdés vki tud e iesmiről vmit, esetleg hogy a váz egyezik-e, felfogatási pontok stb. Akármilyen infó jó lenne. Esetleg ha vkinek van 1 eladóban lévő 125 blokkja 97es azis lehet érdekelne:)
Köszönöm, ezt már néztem, de itt én csak robbantott ábrákat találtam manualt nem. Lehet én vagyok béna, hozzá de tudsz benne segiteni? Köszönöm előre is!
Ha valakit esetleg érdekelnének ilyesmi használt cuccok, '05-től Yz 125 be elméletileg jók. Vforce belső oldali lapjai sérültek, de működik.