Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy yamaha hátsó féktárcsám, szinte használva sem volt. Holnap megnézem a méretét. HA jó, akkor lefényképezem, és beteszem ide...
Köszi az infót!
Újan Hong Kongból kb. 10ezer, meg kell neki vagy 20-30 nap, mire megjön, ha megjön. Ami nem ilyen kétes, az postával, vámmal 16-20ezer között, inkább keresd meg Kopaszkak1-et, és egyeztess vele.
89-es évjárat
szia, évjárat? (meg egy kép a motorról, ha van, mert az évjárat mindig kérdéses )
Sziasztok!
Yz 125-höz keresek 220mm átméröjü hátsó féktárcsát betéttel jó állapotút!
Ha tud valaki ilyet kérem szoljon.
Köszönöm
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul el az yz (125 1988)

Szikra van
Anyagot kap
És nem indul...
Az egyik nap leáltam vele és azóta nem akar elindulni mi lehet a gond?
Sziasztok!
Ha vkinek van 00" yz-250 hez váltó alkatrésze v tudja hol lehet beszerezni nem horror áron cuccot hozzá az kérem jelezzen felém!(5ik sebbesség gondom van)
Üdv mindenkinek

Dugattyúk,hajtókarok,főtengely felújító készletek,tömítés garnitúrák,szelepek, főtengely javítás, hüvelyezés, teljes körű gépmunkák

Prox,Vertex,Wössner,Namura,TKRJ

Mitaka,Meteor,Moto coyote,Alfaerre és gyári beszállítók termékei
Eladó yamaha felni gumival tárcsával http://www.kepesmotor.hu/felni...
tudna valaki egy berugo kartengelyt yamaha yz 125 höz
Igen azt, egy havertól kaptam egyet.
Nos, akkor RFX váltókar ELADÓ
YZF 250-esen volt, 2006-2009-ig biztos jó, YZ125/250 és más évjáratok tekintetében érdeklődjetek utána.
"Megoldódott" azt jelenti, hogy nem kell neked, ha jól értem?
Köszi már megoldódott a dolog, csak gép közelben viszont nem voltam hogy megírjam.

Első verseny jut eszembe eddig, Kőszárhegy. Jöttök oda? Március 30 Nyugat Kupa. Orgazmus
Üdv, ha nem tartasz igényt a váltókarra, szólj légyszives, akkor reklámozom, hirdetem.
Nekem van kettő, tűrhető állapotban. Valahogy meg kellene oldani, hogy eljusson hozzád, ingyen odaadom.

Meg 2002-2009-hez van 2 szett hűtőidom, fekete első+hátsó sárvédő, 2 csúnyácska hátsó oldalidom.
Ááá köszi nem, mert 2000 + postaköltség = drága
Csak el akartam rakni a mostani rajtszámtáblámat emlékbe de akkor marad ez azért köszönöm
2000ft-ot gondoltam .
Igen az!Miért nem azt mondtam ?
Hali nekem van fehér első rajtszámtábla ha érdekel.
Service manual itt

http://www.mrcycles.com/
Ő Első rajtszámtáblára milyen árat gondoltál?