Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

YZF 400/426 !
Prox szelepek ill gyári szeleprugók ELADÓK!
Vadi újjak!
Ár alatt!

70/413-92-60
Szia!

Új alkatrészben tudunk segíteni!

Üdv.
Szevasztok!

Segítségeteket kérném. Van egy 99-es Yz 250 2T-m és a power háznál alul van egy gumi tömítés és ott engedi az olajat kicsit, az lenne a kérdésem hogy hol lehet ilyen gumitömítést venni mert megnéztem már legalább 15 alkatrészoldalt ahol vannak tömítésszettek és egyikben sincs benne ez a gumi tömítés. Próbáltam már würth-ös blokk ragasztóval is de mindig ereszti egy kicsit az olajat. Ha esetleg valaki tud valamit vagy esetleg van elfekvőbe egy új tömítése kérem szóljon. Előre is köszi.
Yz-ről van szó kifelejtettem :)
Sziasztok!

Vkinek yamaha-250 00" hez váltó cucca elfekvőben? Léptetővilla,fogaskerekek esetleg? Ha vkinek lenne kérem jelezzen!
Ment a mail..
Hello
Zsolti vagyok Érdekelne egykét lakatrész az yz-m hez Váltókar?az lenne fontosabb

Kozso-15@hotmail.com Msn
Vagy facebookon tudunk beszélni Tóth Zsolt Mezőcsokonya
Sziasztok!

Egy érdekes problémával találkoztam a motorommal(2001 Yamaha YZ 426 F)
A motorral minden ok! De ,mégis van egy kis nem oda való hang, a kuplung oldalnál.Ha a kuplung dekni fedélre , rányomom enyhén az ujjamat meg szűnik ez az érdekes fémes hang. A kuplung kosár nem ér bele a fedélbe, vele minden ok! Szerintem be rezonál a kuplung fedél közepe! Segítsen valaki! :)

Köszönöm!
Szia!

Írj egy mail-t alkatrészekkel kapcsolatban.
Hello
yamaha yz 125 3jd motor kóddal kezdődő motorhoz váltókar,váltó tengely.henger,kipufogó vég ? Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném
A váltókar a legfontosabb Esetleg felújító készleteket újakat tömítés,szimering csapágy.Előre is köszönöm
Üdv Zsolt
Sziasztok!

Itt valaki hirdetett egy Oversize tankot YZre
Megvan még neki? Esetleg a profil nevét nemtudjátok?
Sziasztok!

13 fogas első- 46-os hátsó lánckerékkombináció rendben van YZ250F-re?
(gyári talán 13-49).

Láncokból honnan tudni, mi az,ami strapabíró és minőségi, mert nyilván a legjobbat szeretném a motoromnak, de fölösleges kiadásba egy csúcson motorozó versenyzőknek szánt láncba nem szeretnék feleslegesen belemenni, aminek az árából vehetek más dolgokat rá?

Köszi!
DID-ből is ajánlottak a boltok többfélét is, 11-29 ezerig.
AFAM-mal ugyanez a helyzet.
Szia!

Adatlapon minden megtalálható!

Üdv.
Szia!

Mindenképp megköszönném sürgős lenne

egy e-mail címet kérhetnék?

előre is köszi!
Szia!

Mi tudunk segíteni neked a beszerzésében.

Üdv.
Szia!

Ment a mail.

Üdv.
Sziasztok!

A segítségeteket kérem,van egy cross Yamaha yz 125 D (2T)-1992-em és váltó kar kellene hozzá sürgősen! mert el van kopva az egész s csak forog a tengelyen! igazából én nézegettem a neten de 1993-illetve 1996-os motorokhoz van,nem tudom az jó e? illetve ilyen motorosboltban tudnak e szerezni?

előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!

2005-ös YZ250Fmotoromhoz szeretnék komplett szelepszettet.
Milyen költségekkel kell előreláthatólag számolnom?

Köszi!
Eladó yamaha yz 250-hez power szelep!
Ha érdekel valakit : bmwfanatics1993@gmail.com vagy 20/2555313
Sziasztok valakinek starter nincs a polcon hentergőben?
Sziasztok valakinek esetleg nincs egy yamaha yz 125 1987 évjárathoz alkatrésze,ha lenne annak nagyon örülnék köszönöm előre is a segítséget.
Köszi szépen!
97-es!
Itt megnézheted:http://craigmac215.tripod.com/...