Segítségeteket kérném. Van egy 99-es Yz 250 2T-m és a power háznál alul van egy gumi tömítés és ott engedi az olajat kicsit, az lenne a kérdésem hogy hol lehet ilyen gumitömítést venni mert megnéztem már legalább 15 alkatrészoldalt ahol vannak tömítésszettek és egyikben sincs benne ez a gumi tömítés. Próbáltam már würth-ös blokk ragasztóval is de mindig ereszti egy kicsit az olajat. Ha esetleg valaki tud valamit vagy esetleg van elfekvőbe egy új tömítése kérem szóljon. Előre is köszi.
Egy érdekes problémával találkoztam a motorommal(2001 Yamaha YZ 426 F)
A motorral minden ok! De ,mégis van egy kis nem oda való hang, a kuplung oldalnál.Ha a kuplung dekni fedélre , rányomom enyhén az ujjamat meg szűnik ez az érdekes fémes hang. A kuplung kosár nem ér bele a fedélbe, vele minden ok! Szerintem be rezonál a kuplung fedél közepe! Segítsen valaki! :)
Hello
yamaha yz 125 3jd motor kóddal kezdődő motorhoz váltókar,váltó tengely.henger,kipufogó vég ? Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném
A váltókar a legfontosabb Esetleg felújító készleteket újakat tömítés,szimering csapágy.Előre is köszönöm
Üdv Zsolt
13 fogas első- 46-os hátsó lánckerékkombináció rendben van YZ250F-re?
(gyári talán 13-49).
Láncokból honnan tudni, mi az,ami strapabíró és minőségi, mert nyilván a legjobbat szeretném a motoromnak, de fölösleges kiadásba egy csúcson motorozó versenyzőknek szánt láncba nem szeretnék feleslegesen belemenni, aminek az árából vehetek más dolgokat rá?
Köszi!
DID-ből is ajánlottak a boltok többfélét is, 11-29 ezerig.
AFAM-mal ugyanez a helyzet.
A segítségeteket kérem,van egy cross Yamaha yz 125 D (2T)-1992-em és váltó kar kellene hozzá sürgősen! mert el van kopva az egész s csak forog a tengelyen! igazából én nézegettem a neten de 1993-illetve 1996-os motorokhoz van,nem tudom az jó e? illetve ilyen motorosboltban tudnak e szerezni?
Prox szelepek ill gyári szeleprugók ELADÓK!
Vadi újjak!
Ár alatt!
70/413-92-60