Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Yamaha motorok szervizelését,továbbá gyári alkatrészek, kiegészítők beszerzését vállaljuk kedvezményes áron!
Elérhetőségünk adatlapon megtekinthető.
Vennék yz 250-hez idomokat 1997 évjárat. Ha vkinek van írjon.
Van egy eladó fekete hátsó sárvédőm, 02-04 évjáratú yzre tuti stimmel, lehet másra is.
Sziasztok!
Segitsetek nekem,89-es yz125-höz keresek matricaszettet(fehér idomok)

Elöre is köszönöm!
Eladó teljesen zsír új vertex dugattyúm Yamaha yz 250 be 96 körüliekbe jó. D-s méret. Nem lett beépítve mert közbe tönkre ment a hengerem. Eladó vagy kisebbre cserélném.B-vagy C méretre.
Decemberben vásároltam 36.500ft-ér.30.000ft irányáron eladó. Yz 250 alkatrészt beszámolok.
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék tőletek,hogy az yzf 450 2004-es évjárat matrica szettje jó e wrf 450 2004-es évjáratéra?
Így szemmel nem sok különbséget fedeztem fel a két idomszett között,de gondoltam kikérem egy nálam jobban hozzá értő véleményét :)
Igazság szerint Tribal skull matrica szettet szeretnék rá...
Esetleg v.ki nem tud ajánlani egy jó oldalt ahonnan beszerezhetném?
Válaszotokat előre is köszönöm :)
Helló!

A képen látható YZ 125 1996-tól 2001-ig alkatrészek eladók!
70/6231473
yzf/wr 400, a képen látható alkatrészek egyben eladóak!
AZ ELSŐ ÉRTELMES AJÁNLATÉRT ELVIHETŐ!
Bármilyen árajánlatot meghallgatok
20/255-2009
Sejtettem, mert eleg ocska anyagbol es mindenfele anodizalas nelkuli a gyari kosar. Ha meg akarod tartani a gepet akkor erdemes nezegetni ebayen folyamatosan hatha akad egy jo vetel.
Sajnos a hinson vagy barnet vagy wiseco kosarak nagyon dragak.
Igazából semmi. A tűgörgőcsapágy rendbe volt. Vszinű azért hangos a kuplung mert kivan reszelve a kosár és így nagy a hézag a lamellák füleinél.De ezért most nem fogok másik kosarat venni had zörögjön...
Írj egy telefonszámot s megbeszéljuk a dologot.
Ejj, de titokzatos vagy!
Mi volt a baja a kuplungnak?
A kuplung jó lett! De pár motorozás után megakadt a váltója. Elvileg az 1-sebesség fogaskereke hozzáért a blokk közepében lévő csapágy széléhez. A váltó rossz hézagolása miatt.Jelenleg alkatrészre várok aztán megy össze a motor.
Helló!

Nincs valakinek valami forrás,hogy első láncvezetöt /villára/honnan tudnék vásárolni?
10.000,-
Jó lett a kuplung?
csáó. attól függ mejik kell.van hozzá fékbetét is.
Helló!
Mennyiért adod a tárcsát?
csáó. sajna én nem tudok segiteni az én tárcsáim nagyobak.és igazábol sztem 2002 töl jok a tárcsák.
Szia, hátsó féktárcsa,fékbetét kellene nekem 220-as
Tudsz segiteni?
Eladó 240-es hátsó féktárcsa, kitűnő állapotban, szinte alig használt.
halló. nekem van yz 125/250 re elsö moto master tárcsám . hátra pedig jt. igen keveset használtak 0nulla kopás van rajtuk mindkettö eladó. és van mellé egy gyári yamaha kpó lamella szettem . + 1db. fém lamella. van egy fötengelyeem is ami 02 töl szól. elsösárvédö és fékbetétek.
ha valakit érdekel valami irjon vagy : 0630 9126743