Sziasztok!
Valaki kiokosítana pár dologban 250es WRz-ről?(2T)
1998as és utáni évjárat.
Próbáltam már WR fórumon is,de semmi...
Itthon lehet ilyet szerezni?
Alkatrészt lehet hozzá kapni?
Miben hasonlít és miben tér el az YZ évfolyamtársától?(utóbbi általánosságban is érdekelne)
Köszi előre is.
http://www.kepesmotor.hu/yamah... Hello mindenki! Segítséget kérnék, ha valaki ismeri a gépet, vagy van bármiféle véleménye a hirdetéssel kapcsolatban kérem ossza meg velem! A gép kinézőben van és egy rossz vétel miatt nem szeretném később szidni a márkát!:-D Csak ösztönzésből! Előre is köszi srácok!
Igen, nem tudhatjuk, hogy valóban hamisítják-e, vagy lejárató kampány ellene, minden esetre én 5 éve használok Power 1 Racinget, 2T és 4T-t egyaránt, meg vagyok vele elégedve.
Biztos jó a többi is, de minek térjek át, mikor ezzel elvagyok szépen, és jó áron szerzem.
kár hogy nem tudjuk mi megy a dolgok mögött, 1-2 "hír szerint" a castrol nálunk Mol olajat dobozol power 1 - ként
A Castrolt nem tenném bele, pláne nem így ahogy istenítik, gondolok itt CSAK a power 1-re
De amúgy én is azt mondom, Power1 (nem lopott, hamis, stb...), Motul 710 vagy 800, Putoline.. ezekkel biztos nincs gond, és nem mindenhol van aranyárban
Power 1 JASO FD - 2950
Repsol sintetico JASO FD ( és drágábbaknak is ugyanaz a specifikációja vagyis ugyan azt tudja, lehet ugyanaz az olaj csak más dobozzal) - 2286
ELF x2 tech JASO FD - 1900 ha lehet még kapni
miskolcon haverom az autósboltban 2700-ra cimkézi a repsolt...2500ért odaadja bárkinek... a competition 2T-t... elf még talán olcsóbb... és ez egy autósbolt...ettől olcsóbban is lehetne, de aki a legjobbat akarja a motorjának vegyen csak 4-6ezerért motul 800-at,meg motorex crosspowert,meg ami talál...am meg agip racing 2t ricinus alapú, 2900ért!
hello mindenkinek ! vettem hétvégén yz 125 2001-eset és a hátsó féket ami felfogja csavar az el van kopva mind a 2 db az alsó csavaron van valami gumi a felsőn meg nincs ilyet hol lehet venni és mi a neve?
Szia földi, te jól beleválasztottál a motor vételbe.Ennél a koros motornál, rengeteg hiba jöhet még elő,és nagyon drága az alkatrész. Ha mindenáron meg szeretnéd tartani,szét kell szedni,és akkor jön elő az igazság. Mert ha nem ezt teszed nem lesz sok örömöd a motorozásba.
Használtan vettem egy Yamaha yz 125.D(2t) 1992-es Cross motort,és a következők a problémái a váltó tengely annyira elvan kopva hogy amit rendeltem hozzá új váltókart azt is "használhatatlanná" tette,de ez még a kisebbik gond. a problémák most következnek! a váltó olajban benzin van! még csak 20 másodpercet mentem vele azt is 1-sebességi fokozatban mert a váltó tengely nem engedett váltani,annyira el van kopva s ez alatt a 20 másodperc alatt a víz forrt! ez miért lehet? érdemes a rá költenem? vagy dobhatom ki a blokkot? illetve a blokkon észre vehető kisebb hegesztések:S
Sziasztok!van nekem 1 2001-es yz 125-öm! Hol tudok valami matrica szettet venni rá? Most lett összerakva dugó főtengely stb... a dugattyút kell járatni?Nikocilos henger nem vas!
Helló!
2001-es 250-es YZ-m van, valaki tudna olyanban segíteni hogy hol találok a karburátor beállításához adatokat, gyári táblázat vagy akár aki tudja hogy milyen paraméterekre kell állítani, az legyen szíves írja meg. Illetve a gyújtás beállítását holtpont előtt mennyire kell tenni a megszakítást...
Valaki kiokosítana pár dologban 250es WRz-ről?(2T)
1998as és utáni évjárat.
Próbáltam már WR fórumon is,de semmi...
Itthon lehet ilyet szerezni?
Alkatrészt lehet hozzá kapni?
Miben hasonlít és miben tér el az YZ évfolyamtársától?(utóbbi általánosságban is érdekelne)
Köszi előre is.