Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello a 250 yznek mennyivel több az alkatrészek cseréje üzemórában mennyivel eszik többet a 125 nél és melyiket drágább fenntartani ?:)
Volt már valakinek gondja a TPS szenzorral a karbiban?
Sziasztok! Cserére kínálom fel kondi és fitneszgépeimet egy jó állapotban lévő krossz motorért (CR,YZ,RM,KX,SX stb. 85-125 ig) 92-es évjárattól.Felvidékről írok, ezért csak komárom-esztergom megye jöhet szóba.A gépek értéke kb.500.-€+saját rész 200.-€, tehát öszvisz 700.-€ -ig. Kapcsolatfelvétel:patriot@inmail.sk
De történt, a háttérben az alapértelmezettnek beállított letöltési mappádba berakta, annyiszor, ahányszor ráklikkeltél, legalábbis a Firefox így csinálja. M5SF-80.pdf a 2002-es 426F.
Crosspeet@gmail.hu
30/3825-979 (rejtett számot nem csörög ki a telòm) üdv.Nagy Peti
szia. irj nekem egy telefon számot légyszi!
Gugli lett belőle kb a 20. letöltött pdfben meg is találtam amit kerestem. Egyébként az általad linkelt oldalon miután kiválasztom nem történik semmi, csak bejön egy új lap aztán üresen ott is marad
Ha picit visszaolvasol, vagy googlizol megtaláltad volna te is:
http://www.yamaha-motor.eu/eu/...
Sziasztok!
Valakinek van esetleg 2002-es yz426f-hez service manualja? Ha valakinek lenne, küldje már el nekem az adatlapomon található e-mail címre.
Köszi
Még meg van a mez és a naci. A többi elkelt..
csáó. megvan még a nadrág és mez?
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladóvá vált a kis drágám.
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
Egy crossmotor üzemeltetésekor nem a fogyasztás a nagyobb tétel, hanem a más jellegű költség. Gumi,lánc, dugattyú, motorblokk,futómű javítása. Aki crossmotoron töri a fejét mindezekre készüljön fel. A fogyasztása a 85-ös motornak ha rendesen használják üzemóránként 5-10 liter.
Helló:) Segítenétek nekem abba hogy mennyit eszik egy 85cc krosszmotor? vagy egy 80-as:pl yz,kx,cr
Sisak engem is érdekelhet
már csak a mez és a naci van meg, a többi elkelt. Van sisakom is, de az még lehet meg marad..
Sisakod nincs? Haverom most keres komplett szettet, és ha minden egybe van úgy elég olcsón lehet venni...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Vegyétek, vigyétek tőlem! :)
Sziasztok!
Van pár eladó ruhám, nem újak már... ;)
-O'Neal krosszcsizma sajna neki az egyik csatját leszakítottam, fentről a másodikat (a négyből), de így is tart rendesen.. 44-es 5eft
-NoFear krossznadrág (az elején van egy foltozás) 36" 5eft
-Scoyco krosszmez XXL 4eft
-Acerbis krossz páncél 5eft
-FirstRacing krosszszemüveg (Őt egyelőre csak akkor adnám el, ha mind elmenne, egyelőre a krosszsisakhoz megtartom, bár kicsit furi egy robogóhoz..:)
A képek alapján is látszódik, hogy nem kiállításra szánt darabok, inkább pályára, ennek tükrében próbáltam kalkulálni az árakat is. Én 178centi vagyok, kb 90kilósan hordtam ezeket)
Több darab esetén kedvezményről szó lehet, ajánlatot várok rájuk.. csak bátran Urak. ;)
Átvehető Békéscsabán, vagy postázom.
crosspeet@gmail.hu
Sziasztok!

Olyan dologban kérnék segítséget,hogy konkrétan az első ill. hátsó teleszkópnál az alsó ill. felső állitó csavarok pontosan mire szolgálnak.
Nagyjából értem,de egy ilyen 'szájbarágós' magyarázatot megköszönnék.85 kg-os súlyomhoz szeretném megfelelően beállítani.jelenleg érzésre majdnem jónak tűnik,de mégsem tökéletes.(nem hiszem,hogy számít de '99-es 125-ös yz-m van).

Előre is köszönöm!
Köszönöm :)
Ott direkt van egy furat, ha a vízpumpa szimmering elkopik, ezzel jelzi a motorod, hogy cseréld ki, ahelyett, hogy megvárná, míg az olajtér felöli szimmering is elpukkan, és összemixeli a vizet az olajjal...okos, mi?
Vízpumpa felújítás (csapágy+szimmering) nem nagy szám.
Szia!

Vízpumpa szimeringet kellene cserélned. Ha gondolod mi tudunk segíteni!

Üdv.
Üdv
Ismételten segítséget kérnék.
2003 as Yamaha Yz-m van és a vízpumpa alatt folyik a víz a blokkból.
Az érdekelne engem hogyan javítható ez a probléma és honnan szerezhetek alkatrészt mert én nem találok megoldást.
Előre is köszönöm.
Közép vagy oldalszendert?

A terepmotorosok általában leszedik azt az alkatrészt ami beakadhat,balesetet okozhat,plusz súlyt jelent,nem felszerelik...minek egy terepmotorra sztender?