Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Keresnék fekete színű 2003 as YZ 450 re való hátsó farok idom elemet !
Szia!

Kérlek küldj egy mailt az adatlapon lévő elérhetőségünkre. Ünnepek után jelentkezünk

Kellemes Pihenést
Szia.
Egy ilyen főfúvókára lenne szükségem! (yamaha xt660)

suits: Yamaha
OEM number: 3YF-14343-83
product number: 3YF1434383
Pofás. Most így hírtelen más nem jut eszembe, mi lehet a gond
Köszi a gyors választ, jó ötlet a légszűrő!

Erről amotorról van szó, de valószínűleg nem lesz ismerős itt senkinek :)
Közben sikerült beszélnem az első tulajjal és kb 50-60 üzemóra van a motorban.
Melyiket nézted. Linkeld be.
Vagy csak szimplán frissen volt olajozva a légszűrő. És azért.
Sziasztok,

egy 2006-os YZ 250 F-et néztem, de nem hoztam el végül, mert csak tolásra indult és hirtelen gázra lefulladt. Ha kicsit lassabban adtam neki a gázt, akkor vette a fordulat szépen. Sokat állt a motor, indítás után volt egy kis kékes füst, de ez hamar elmúlt.
A blokkot kb 25 órája felújították, elvileg a szelepeket is cserélték. A tulaj normális és kívülről nagyon rendben volt a motor, persze ettől lehet kamu a felújítás.

Kérdés: elképzelhető, hogy azért fullad és azért indult nehezen, mert nem állítottak szelephézagot egy ideje?
A kétüteműt át szoktuk fúvókázni télre, de 4t-nél úgy tudom ez nem annyira fontos és ennél a motornál nem is csinálták meg. Max 5 fok volt odakint. Lehet ezért indult nehezen és ezért fulladt hirtelen gázra?

Köszi a segítséget!
Szia!

Kérlek küldj egy e-mailt az adatlapon található elérhetőségünkre,hogy tudjuk küldeni árajánlatunk (Természetesen az Ünnepek után)

További szép napot!
Hello
Neked is kellemes ünnepeket az új az menyibe lenne?
172es főfúvóka,50es alapjárati,tű fentről a második rovátkában.
Ez a gyári.
Szia!

Ha nem találnál jó állapotú 'bontottat' újban tudunk segíteni!

Kellemes Ünnepeket
Hello
Érdekelne yamaha yz 125 1992 henger ha valakinek lenne eladó írjon
eladó yz alkatrészek
komplett váz 90-en valahanyas :) szinterezve
hátsó teló,hátsó villa (króm)
első teló 2db simA nem fordított de tárcsás
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Valaki tud valamit a gépről? Ha igen osszátok meg velem légyszíves itt, vagy kondis@freemail.hu címen! Nagyon köszönöm!
Szevasztok!

Van egy Yz 250 2T-m 99es. Az lenne a kérdésem, hogy a karbiba mekkora alapjárati és főfúvóka kell, illetve a subert melyik állásba kell állítani? Elég sűrűn beköpködi a gyertyát. A karbi keihin pwm38
ha sötétkék a tankja akkor 96-max 7
eladó yamaha tzr 125 4fl gyári mikoni karburátorja! az ára 10e tökéletes! dellorot 32-34 érdkel cserébe
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
eladó cross felszerelésem
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 eft
Köszi szépen.
Azt nem tudod véletlen hogy itthon lehet-e szerezni ilyen gépet?(mint a képeken is van)
Nagyon megbizhato jo kis gepek! Banom hogy eladtam az enyemet :-(
Yzhez kepes elteres: 13literes tank tartalek funkcioval, a nevebol adodoan wr vagyis wide ratio ami mas valto elosztas mint az yz, vilagito tekercs, mas karbi, oldalsztender, endurosabb futomu. Teljesitmenyben ua mint az yz csak kevesebbnek erzodik az enduros valtoattetel miatt ill a karbi miatt nem annyira agressziv.
Nagyon tutti gepek, foleg mert a 4jxes hengert hasznaltak egesz 98ig! Ez volt a yami legjobb tervezesu hengere, amit a nagymenok meg mostansag is hasznalnak!
A 125ös kb 10 centivel magasabb.Legalábbis leírás szerint.(Bikez.com)
Üdv!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy:
Jelenleg 167cm vagyok, lehet mire motorvásárláshoz érek leszek lehet leszek 170cm, vagy nagyobb. 14 éves vagyok, ballagásra akarok venni egy Yamahát-KTM-Kawa-Suzuki, de ebből inkább a Yamahát.
85cm3-es 2005-ös YZ-n már ültem. Az lenne a kérdésem, hogy a 125-ösről vajon leérne-e a lábam biztonságosan.
Mindenkinek előre is köszönöm!
Sziasztok! Lentebb próbáltam már informálódni, azonban újabb kérdések hada kering a fejemben! Szóval az yz 250 típus vásárlásánál van esetleg olyan dolgo, amire különösképp érdemes odafigyelni? Illetve minden dolog érdekelne 2T-nél, ami vásárlás előtt alaposan átnézendő! A vásárlásom kizárólag yz 250 és cr 250 típusra terjed ki, ennyire már leszűkítettem! Ha a segítségetekkel sikerül egy azonnal megülhető gépet kifognom azonnal nyomom a képeket/videokat! Üdv Srácok!