Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lesz kuplung csúszás vagy ilyesmi?
Szia!

Új garnitúrában tudunk segíteni jó áron!

Üdv.
Hello! Yamaha yz 250 2004 keresek jóállapotu idomszettet!
10W-40 csak félszint lesz,nyugodtan mehet bele...
YZF400/426
Vadi uj szelepek rugóval ár alatt eladó,cserélhető!
Sziasztok.
Keresek yz426f-re tankot.
70/413-92-60
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Szóval szerviz könyv szerint 10w30 olaj kell a 125-ös yz-be.Most mi van benne azt nem tudom.Az lenne a kérdés hogy 10w40-et merjek-e beletenni? Meg hogy szintetikusat vagy ásványi bázisut?

Köszönöm!
Szia!

Ha nem találsz bontottan, új alkatrészekben tudunk segíteni kedvezményes áron!

Üdv.
Amúgy meg ha jól láttam 2000-től ugyan az a váltó. Mármint nem volt modosittás tipuson bellül
Köszönöm szépen a segítséget.
http://www.ebay.com/itm/Two-St...

Elvileg jó hozzá.
Ez 1 elég jó ajánlat..
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy 2003-as Yamaha Yz 250-em váltót kell cserélni benne de sehol sem találok.
Az lenne a kérdésem hogy az YZ-F 250 váltója nem jó hozzá?
Ha azon nem látszana a karbon..
de azért a koponya fogait tessék elolvasni ha már YAMAHAHAHAHAHA
fekete karbon? :) kicsit drágább..
az enyémről egy illusztráció, a tiéd sima fekete karbon lesz ha van rá igény
Az a tengely gyárilag tömör, esetleg akkor van rajt fúrat, ha át lett alakítva zsírzógombosra. Akkor azonban könnyen kijön, mert nem tudott begyógyulni.
Hali

csinálj menetes szárból egy kihúzó szerszámot mert asszem a blokktartó tengely csavar belül lukas.
Köszi, sikerült nagy nehezen, azt hittem van vmi trükk benne, de nemigazán ,annyi ha más is hasonló cipőben jár bőven wd40, meg nekem könnyebben megindult miután levettem az emelőbakkól.
A tengely melyről írtál a lengővilla tengelye. A ritka karbantartás az oka, hogy nehezen akar kijönni. Erőteljesen meg kell ütni, előtte valamilyen csavarlazítóval kezelve. A kiütés valamilyen puha fémmel történjen
Szevasztok. Yz 125öm blokkját akarom kivenni, de nem akar kijönni az a blokktartó(tengely) ami a vázhoz és a hátsó futóműhöz is csatlakozik. Ütöttük is azt a tengelyt, de nagyon nem akar megindulni. Ötleteitek?
Helló itt az email-címem ott folytathatjuk

apriliarx125@gmail.com
A motor színe miatt fekete kell, de azért köszönöm.
kék van 3 papírért
Szia!

Újban tudunk segíteni jó áron

üdv.