Lenne egy kérdésem.Szóval szerviz könyv szerint 10w30 olaj kell a 125-ös yz-be.Most mi van benne azt nem tudom.Az lenne a kérdés hogy 10w40-et merjek-e beletenni? Meg hogy szintetikusat vagy ásványi bázisut?
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy 2003-as Yamaha Yz 250-em váltót kell cserélni benne de sehol sem találok.
Az lenne a kérdésem hogy az YZ-F 250 váltója nem jó hozzá?
Az a tengely gyárilag tömör, esetleg akkor van rajt fúrat, ha át lett alakítva zsírzógombosra. Akkor azonban könnyen kijön, mert nem tudott begyógyulni.
Köszi, sikerült nagy nehezen, azt hittem van vmi trükk benne, de nemigazán ,annyi ha más is hasonló cipőben jár bőven wd40, meg nekem könnyebben megindult miután levettem az emelőbakkól.
A tengely melyről írtál a lengővilla tengelye. A ritka karbantartás az oka, hogy nehezen akar kijönni. Erőteljesen meg kell ütni, előtte valamilyen csavarlazítóval kezelve. A kiütés valamilyen puha fémmel történjen
Szevasztok. Yz 125öm blokkját akarom kivenni, de nem akar kijönni az a blokktartó(tengely) ami a vázhoz és a hátsó futóműhöz is csatlakozik. Ütöttük is azt a tengelyt, de nagyon nem akar megindulni. Ötleteitek?
Új garnitúrában tudunk segíteni jó áron!
Üdv.
Vadi uj szelepek rugóval ár alatt eladó,cserélhető!
Keresek yz426f-re tankot.
70/413-92-60
Lenne egy kérdésem.Szóval szerviz könyv szerint 10w30 olaj kell a 125-ös yz-be.Most mi van benne azt nem tudom.Az lenne a kérdés hogy 10w40-et merjek-e beletenni? Meg hogy szintetikusat vagy ásványi bázisut?
Köszönöm!
Ha nem találsz bontottan, új alkatrészekben tudunk segíteni kedvezményes áron!
Üdv.
Elvileg jó hozzá.
Ez 1 elég jó ajánlat..
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy 2003-as Yamaha Yz 250-em váltót kell cserélni benne de sehol sem találok.
Az lenne a kérdésem hogy az YZ-F 250 váltója nem jó hozzá?
az enyémről egy illusztráció, a tiéd sima fekete karbon lesz ha van rá igény
csinálj menetes szárból egy kihúzó szerszámot mert asszem a blokktartó tengely csavar belül lukas.
Eladnám...
apriliarx125@gmail.com
Újban tudunk segíteni jó áron
üdv.