megteszi akármelyik aminek van neve is a motul az jó csak kurva drága bár nekem 426om van,repsol,castrol,motul,agip.mindet használtam már, az utóbbi nem tetszett kicsit csattogós volt tőle a hangja,most xado 10w 60at használok,árban is meg amúgy is tetszik ahogy viselkedik a moci vele, 1 motoros haver ajánlotta,az a lényeg ne tesco gazdaságos legyen! és 10w40 vagy 10w60( magasabb hőmérsékletre)legyen ,időben cserélni !a szűrőt is vagy ha olyan van benne takarítani
Még azt elfelejtettem hogy a vázból is le kell engedni az olajat nem csak a blokk-ból.a váz elején a henger magasságában van egy csavar ott kell leengedni .
Hello.Nekem is Yz 400 f-em van 1998-as.Két motorolajat tudnék ajánlani nekem mind kettő nagyon bevált:Fuchs Silkolene Pro 4SX 15W-50 ,Motul 5100 15W-50, de 10W40 is simán jó. Motul -ból még rakhatsz bele 7100-ast az még az 5100-nál is jobb. Motul 300V-t ne tegyél bele ,kiváló olaj de annyira ki van hegyezve hogy nem bír ki annyi üzemórát mint az elöbb említett olajok , ez kifejezetten verseny körülményekhez lett kifejlesztve ,totál felesleges hobbi célra ! 1,6 liter kell a 400-426-ba is egyaránt !
Sziasztok!
Nem régen vásároltam egy yz400f (98) motort nem volt még gyári gépem és olajat szeretnék benne cserélni de tanácstalan vagyok hogy mit tegyek bele meg mennyit!
Tudtok segíteni nekem?
Sziasztok!Vadonatúj vezérműlánc eladó rossz rendelés miatt a bolti ár feléért.Ár 7000 ft Ezekbe a tipusokba jó http://www.boats.net/parts/det...
0620 349 8275
Én repsolt használok amióta megvan. Kb másfél éve és nincs vele semmi gond. De szerintem, ha akármilyen nem gagyi olajat raksz bele és rendszeresen cseréled, akkor nem hiszem hogy bármi baj lenne belőle.
Sokan csak büszkék rá, hogy ők a legdrágább és a legjobb olajat veszik bele, csak az pont annyit is ér ha nem cserélik.
Haver motul 300v vel használja, előfordult 1x hogy 7100at rakott bele. Ezekbe a versenymotorokba "rosszabat" ne rakj szerintem. Egyébként eladó az alábbi kit yzf-hez. Minden gyári alkatrész, sosem volt használva.
Hátsófutómű:
30cm bronzrúd 11ezer
6 db zsírzószem 1 ezer
1 jó esztergályos pár ezer
olcsóbb mint az után gyártott és nem 2 évet bir ki.