Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó vadonat új Eredeti Yamaha OEM vezérműlánc, eredeti bontatlan csomagolásban, 3 db van
2004-2009 YFZ 450
2003-2009 YZ450F
2003-2011 WR450F
2008-2011 WR250R

Ára bolti ár töredékéért, posta van.
9000Ft/db
érd.:patvaros87@gmail.com

Üdv
csáó . elsö rajtszám kék szinben illetve elsö sárvédö kék szinben nem jo ?
Még mindig keresek 96-01ig YZ 125/250-hez való oldalsórajtszámtáblát
Supersprox 14-es első lánckereket találtam, újszerű állapotban van, egyszer mentem vele, de kiderült, hogy más áttétellel jobb lesz. Kopás nem látható rajta.
Ha kell valakinek, Yamaha YZ 250-re való, 1999-2008-ig, de KX250-re is jó. 2000Ft
Dabason van, de holnap pl. Csepelen leszek.
hali ez hátsófék nem?
A váltókarról tudsz képet küldeni? És személyesen merre lehetne átvenni?
Erről lenne szó csak kompletten mert nekem a többi része elveszett
Eladtam az YZF-et, maradt két cuccom, ha valakit érdekel:

Légszűrőszivacs (kimosom és beolajozom, zacsiban kapod, csak be kell tenni) 3db, ebből 2 újszerű, egy fél éves de hibátlan. Darabja 1500Ft

RFX váltókar YZF 250-re 2006-2009-ig (lehet, hogy más évjáratra is jó), használt, jó állapotú. Ára 4000Ft
aham értem délután körülnézek mert elvileg van az is nissin.
Vki nem tudja hogy 95-97 évjáratú yz-250-hez honnan tudok letölteni service manualt? Sajnos csak újabb évjárathoz találtam.Annak meg nem egyezik a motorja..
A Felső rész kell ami a karnál van.
Hali pontosabban mi kellene felső rész vagy alsó rész?ha jó a 125ösé akkor lehet tudok segíteni
Hy 97-évjáratú yz 250-hez vkinek fékmunkahengere nincs elfekvőben?
Igaz, de úgy is nézhetjük, hogy ezek nem hobbimotorok, arra készültek, hogy egy versenyszezont végigküzdjenek, ahhoz képest a mai napig nyúzzák őket.
Azért a sorozatos 5. fokozat lesántulása nem csak a gazda hibája...
Nem a 426-ossal van baj, hanem a gazdáikkal. Annak idején, mikor ezek még újak voltak (az első generációs YZ400M-eket váltotta fel) bajnok motor volt. Sajnos szinte kivétel nélkül le vannak lakva.
Eladó ha valakit érdekel :) első hátsó felni gumival!

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Köszönöm a segítséget szemezgetek én is a 426-al de mivel nem hallottam jót róluk tartok egy kicsit a vásárlástól
Nekem első látásra szerelem volt és remélem az is marad!mi előtt megvetem sok rosszat főleg a váltójáról halottam elég sokat olvasgattam a neten is,meg pár emberel is beszéltem,az állapot hogy milyen az nagyon fontos!az hogy nehezen indul az hülyeség ott akkor már valami gáz van,tök hamar rá éreztem a berúgására,a futómű nagyon fasza, a váltóval szerencsére még semmi bajom,ha tehetem mindig megyek vele bár nem pályán használom csak turizok vele így a fogyasztása nevetséges,halottam van a környéken még egy de annak minden baja van, foktői versenyen beszéltem egy versenyzővel annak a haverjának 200 óra van a yamiba azt még bontatlan volt,enyém 2002es 3éve van nálam nagyon szeretem vigyázok rá csak ajánlani tudom
Nem most szeretnék még motorozni, csak közben kigondolom hogy hova kellene nyáron menni.. :) Egyébként Visontán is van egy krosszpálya, meg Egerbakta közelében is.. Vagy ezek már profi pályák inkább?

Köszi a válaszod..
Nem most szeretnék még motorozni, csak közben kigondolom hogy hova kellene nyáron menni.. :) Egyébként Visontán is van egy krosszpálya, meg Egerbakta közelében is.. Vagy ezek már profi pályák inkább?

Köszi a válaszod..
jah meg rátka é smád közt van egy geci jó még...csak hát nehogy most akarj elkezdeni...ebben a latyakos szar időben a krosszpályák többsége ami nem full homok az mind kuka...

edelény,tiszavasvári nagyon jó kis pálya, de am máshol nemnagyon... felsőtárkány elég kemény...régen volt még dédestapolcsányban is pálya,de nem hiszem hogy ma már megtalálnád...am meg van egy oldal itt nézd meg... https://sites.google.com/site/...