Keme hátsó lánckereked nincs véletlen elfekvőben sufni takartás közben? 87' YZ250re kellene! Persze lesz rá uj láncszett csak nem most! azért érdeklődöm hátha van valakinek elfekvőben használható! ami most van a motoron az inkább favágásra való mint motorozásra...
Szia évjáratot miből látom ?elektromos power? mire kell figyelni vásárláskor (hondánál) yz250zoli@citromail.hu ha esetleg megadod a számod holnap felhívnálak mert délre megyek megnézni 1 "98"as CR 250 gépet
Ha már szétszedted akkor tegyél bele zsírzószemet.
ha pedig nem jön ki csak darabokba akkor keress meg mert tudok segteni.
Én is most csináltam tavasszal az egészet.
képeket is tudok küldeni ha gondolod.
Bocs, utánanéztem, a MoS2-t valóban a Berner használta először, mint levédett zsírtipust, de azt jelenti: Molibdén-diszulfid, ezzel érik el a szír nagyobb nyomástűrését MINDEN gyártó, tehát sok mindenki gyárt MoS2 zsírt
A MoS2 az nem egy zsírfajta, hanem egy márkanév, a Berner cég gyárjta. Berner MoS2 kb. annyi, mint Opel Astra.
Teljesen mindegy milyen zsír kerül bele, de ha lehet, töményítőszerrel kezelt ún. "tartós zsír" legyen, az jobban bírja az összenyomódást és a nagynyomású mosást. Ha nem, az se baj, csak legyen gyakran átkenve, én kb. 2 havonta szoktam.
A himbarendszer karbantartásához lenne hozzáfűzni valóm. Amit a videón látni lehet, akkor elégséges, ha rendszeresen karban tartottuk a motort. Általában nem így van, pláne ha a víz is bele tud hatolni. A tűgörgőket is ki kell szerelni megvizsgálni, mosni és zsírban visszarakni. Aki nem így tesz az csak fél megoldást végez. A leírtak vonatkoznak a himba rendszerre is. A zsírral kapcsolatban megjegyzem, hogy ide nem a megszokott csapágy zsír a jó, hanem a mos2 zsír, ez egy más bázisú kenőanyag amit a legtöbb motorgyártó javasol, a videón is látszott a zsír színe is más volt.
Kipufogó dobot keresek yz 125 2001 évjáratra lehet másmilyen évjárat csak jó legyen rá Gyári érdekel első sorba olcsón de meghallgatok mindent ha van valamid irj juhasz197@gmail.com ra ( galéria törölve lesz )
A számom most 06 vodafon, 77 62 nullahuszonkettő
Ha már szétszedted akkor tegyél bele zsírzószemet.
ha pedig nem jön ki csak darabokba akkor keress meg mert tudok segteni.
Én is most csináltam tavasszal az egészet.
képeket is tudok küldeni ha gondolod.
sok sikert hozzá!
Teljesen mindegy milyen zsír kerül bele, de ha lehet, töményítőszerrel kezelt ún. "tartós zsír" legyen, az jobban bírja az összenyomódást és a nagynyomású mosást. Ha nem, az se baj, csak legyen gyakran átkenve, én kb. 2 havonta szoktam.