Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozelsem biztos hogy a tugorgos csapaggyal van baj. Nagyon puha fos anyagbol van ezekben az eredeti kuplungkosar es ha beveri a lamella akkor ki szoktak reszelni. Ezzel csak akkor van gond ha tulzasba viszik, vagy rosszul reszelik ki es eltori a lamellakat.
Egyebkent a deklit levenni vagy 6 csavar es utana 5 csavar ami a kuplung rugokat fogjak. Biztos megneznem ha mar egyszer rakoltottel nem keveset
Ha ez zörög nekem, attól még szabad vele még pár órát motoroznom míg nem tudok venni? Vagy így ne használjam inkább?
Cserélj tűgörgőskosarat a kuplungagy alatt. mint ez
Üdv!

Van egy yz 250-em és zörög a kuplung kiengedett állapotban elég hangos de egy kicsit behúzott állapotban is hallani. Ötlet hogy mi lehet a hiba? Amúgy meg tökéletesen működik.
Szia Köszi szépen de már a 89-utáni se jó.
94eshez van. Ha ugyanaz, vagy felszerelhető, kicsi pénzért a Tied!
A rag mindig pontos j
Sziasztok nincs véletlen valakinek 85-86-körüli yz-hez kuplung felöli deknilye?
mailt küldtem
Helyileg merre vagy?
Érdekel a dolog. Adsz nekem egy elérhetőséget?
Köszönöm :D megtaláltam amit akartam
Szia,
Szia,
Van egy pár (3) üzemórás Wiseco 67.95 alapméret és egy új Mitaka ez is 67.95ös.

Wiseco: 4ezer
Mitaka: 10ért odaadom.
service manual itt

http://www.mrcycles.com/
2005-ösét tudok küldeni ha adsz egy mail címet. De ha beütöd a googleba yz450 service manual biztos találsz.
Hello engem dugó érdekelne 95-ös évjáratú yz 250 hez kéne. Milyen méret van és milyen árban?
Szevasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom meg/tölthetem le az Yz400F gépkönyvét?
Dobsz egy E-mailt a "skyro28@gmail.com" -ra ? Megbeszéljük a részleteket
2001ig...
Milyen évjárathoz? Képeket tudnál küldeni?
hali!
van egy nagy tankom, plusz sárga idomok, nem érdekelnek?
Ja van eladó hengerem is 1996-os 2 méret még belemegy. 4SR00 kódszámú motorhoz.
YZ 250 természetesen :)
Nekem motor hiány miatt kimarad, de nektek jó szórakozást
Az a környék télen teljesen jó, Gyálon gyalog voltam, de egy élmény lehet
Ma kint voltunk a jó öreg Taksony lődombjain, a régi pályánál meg ahol Borka tart edzéseket, nagyon jó nyomok vannak, csak a havat kellett róla lejárni. Ott lehetne akár. Tüzet rakni, mx-enduro-nyárs.