Mi 1:30al megyünk. Persze ismerkedésre a motorral nem a legjobb 1:30, ha még csak "tötyög" az ember.
Nemhiszem, hogy ásványit raktak volna ilyen motorba
Azért nem érdemes sok olajat használni mert az is gondot okozhat.
Nem ég el rendesen.
Főleg akkor van gond ha valaki ásványival használta előtte és utána megy bele a full szintetikus.
Akkor hamar megragad a gyűrű mert oldja a szintetikus olaj a korom réteget
szia nem avval van probléma már rájöttem rossz évjáratot mondtak és nem tudtam utána nézni és 88évjáratnál 7 lamella van és az enyém az 87 ami 6 lamellás és több volt benne és ez miatt nem volt jó de azért köszi a segítséget
Megkeresed a német Ebay.de oldalt és beirod hogy yamaha yz 125-és utánna a motorkód amit nézel,és kijönnek a talált alkatrészek évjárattal! Sokan elkenödnek mikor megtudják a valósat!
Mivel nem írtál évjáratot, ezért írtam, hogy 2006-tól 2009-ig így kell, ahogy írtam. Régebbi nem volt nekem, de ha van NÍVÓPÁLCA, akkor szerintem a kérdés meg van válaszolva.
Helló!
KÖszi a választ de ezen nincs kémlelőablak/2004-es/,ellenben a váznyaknál van egy nívópálca.Hogy kerül oda fel az olaj?
Esetleg ott is kell bele tőlteni?
2006-2009: 1.05 liter cserekor. Beöntöd, beindítod, 2 perc járatás után leállítod, ekkor a blokk bal oldalán az átlátszó, kis kör alakú figyelőablakban kb. fél-háromnegyedig álljon az olaj.
Én nemtudok róla Facebookon sem kaptam semmi meghívást, Csolnok gyászos, Csévről nemtudok semmit. Télen meg a homok jöhet szóba