Helló!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.YZF 250-nél olajat szertenék cserélni.Kérdéseim a következők:Mennyi olajat töltsek bele?Hol tudom ellenőrízni az olajszintet?Válszokat előre is köszönöm!
Semmi gáz,ragd össze rendesen,tegyél bele olajat,állitsd be a holtjátékot,és ha jol raktad össze akkor annak jónak kell lenni!
Most azért nem emel ki rendesen,mert össze vannak tapadva a lamellák!
Ha ezután sem jó add el!
Sziasztok lenne ha hatalmas nagy problémám amihez a segítségeteket szeretném kérni van egy Yamaha yz 125 1988 évjáratú motorom most kuplungot rakom össze és felrakom a kuplung deklit 2csavaral rögzítem ideiglenesen amíg megnézem hogy működik-e a kuplung és még nincs benne váltó olaj és berakom sebességbe nincs be indítva a motor és behozom a kuplung kart és elkezdem előre hátra tolni a motort és meg se mozdul és már mindent megpróbáltam és nem tudom mi lehet a probléma ha lenne ötletetek vagy ilyesmi akkor nagyon megköszönném
leszedik a szelep fedelet jelre állítsák a dolgokat.automata láncfeszítőt ki,lánc szerszámmal kinyomják a láncszemet átfűzik a régivel az újat szerszámmal össze láncfeszítő vissza aszem ennyi,de itt biztos van olyan aki becsukott szemel is megcsinálná reméljük leírja
A segédváza és a hátsó idomok 03-as (nem tudom a sztorit, miért, vagy estek vele, vagy a fene tudja, nem is érdekel), a motor maga SX125 2005, a váz SXS-é (megvan a gyári SX váz is hozzá), Doma rendszer, RRS futóműtuning, meg még pár tuning cucc, cserélhető égésterű hengerfej stb...ennyit tudok róla. Dávid Pistié volt (Tatabánya), ha ez mond valamit. Meg hogy az utóbbi 2-3 évben sikerült beletenni 6 üzemórát.
Nem fillérekért számoltam be, nálunk barátok között nem szokás zsidóskodni. Korrekt áron adtam a Yamahát és korrekt áron vettem át a KTM-et.
Mivel köztudott, hogy nem vagyok oda a labanc motorokért, de mégis ez a motor jött, a fantáziádra bízom, mennyire van jó állapotban
na de az hogy 2005ös az az sx? képen mintha csak 03as lenne,de a váz viszont lapított? mesélj már,nem számít h más márka...meg mégiscsak hogy hogy narancs? persze gondolom mert fillérekért lett beszámítva még ha havertól is van ?!
Vkinek van esetleg eladó 2000-es yz-250 váltóba való alkatrésze? Persze nem ütött kopott alkatrészekre gondolok!Legfőképp 5-ik fogaskerék pár érdekelne!
Deltajban azt mondta, hogy 4-5 körül jön, de hív, ha elindult, azóta se híre, se hamva....szerencsémre, mert tegnap nagyon előnyös üzlettel elcseréltem egy barátommal.
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.YZF 250-nél olajat szertenék cserélni.Kérdéseim a következők:Mennyi olajat töltsek bele?Hol tudom ellenőrízni az olajszintet?Válszokat előre is köszönöm!