Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebay en nézegettem az alkatrészeket amik 3RB vel kezdődnek
esetleg megtudhatom hogy melyik oldalon nézted
1989 YAMAHA YZ250
Motor # 3RB-001383
De sok alkatrésznél ami 3RB s ott OEM jelzés van.
konkrétan ezt a számot nem találtam,de esetleg nem is yz,hanem wr
1989 1990 1993 ezekre az évjáratokra találtam a számokat
sziasztok,yanaha yz 250-en ez a szám van a blokkon,és nem tudom beazonosítani mikori évjárat,93-asnak vettem
Az is ok . Bár nekem olyan van ami nyomás veszteség és kompresszió mérő is egyben :)
Kompressziómérő is megfelel a célra,hengeren kívül mást úgysem nagyon tudsz endoszkópozni...vagy rezó leszed és meglátod mizu.
Kell venni egy USB Endoszkópot azzal már sok mindent meglehet látni egy motorban :) Az ára sem vészes olyan 7ezer -12ezer ft. Attól függ milyen márka. Meg kell egy laptop azt mehet a móka.Szinte mindig nálam van ha motort megyek nézni. Legyen az kétkerekű motor vagy mezőgazdasági gép :)
Halló Mindenki
Azzal a kérésel fordulok ide hogy szükségem lenne egy yamaha yz 125 88 hátsokerékre vagy hasonlo kompatibilis kerékre 18" 36 küllö
ugyanis az enyém ketétört és már adrenalin hiányom van :)

elöre is kösz
Szia!

Tudunk
Ha érdekel küldj,egy mailt az adatlapon lévő címre!

Köszi
Hello.
Esetleg Nekem tudsz szerezni egy ilyet? 09' yz450f.
ha nincs nagyon mesze vigyél magaddal aki konyít hozzá,azt meg kell nézni, bár a hengerbe meg a belsejébe nem fog bele látni de nagyobb rálátása lenne,nem biztos hogy a kompresszió miatt nem indul,ha annyira olyan akkor alkudni meg mérlegelni meg éri e rá költened sok sikert
Ne vedd meg.

Ha meg tudná csinálni akkor megcsinálná és ugy árulná.Valami nagyobb gond lehet,amit a kolléga is irt pl kompreszió
Esetleg tudna nekem valaki tekercselni egyet?
93as yz125öm gyújtásához szükségem lenne tekercsre. :)
köszi :)
Kiváló tanács. Ugyanilyen géphez keresek szívócsonkot is!
Holnap küldjük az e-mailt!
Ha nem szeretnél hulladékot venni, készíts ki nagyjából fél millió forintot az éjjeli szekrényre, és reggel azzal indulj útnak.
Sziasztok! 94'es 250-es Yz-hez keresek hátsó féknyerget! Valaki tud valamit?
írtam :))
sziasztok yz-t szeretnék venni még mindíg... találtam 2-t is felhívtam azt mondta az 1ik hogy csak tolásra indul a gépezet. Beszéltem 1 "szakival,, aki azt mondta hogy azért indul tolásra mert kicsi a kompresszió nektek mi a véleményetek erről? a tulaj szerint a karbival vannak gondok. Ez lenne az első cross gépem szóval nem kéne 1 hulladékot venni. a választ köszi előre is!
Kérlek írj egy mailt az adatlapon található címre.

Köszönöm