Kell venni egy USB Endoszkópot azzal már sok mindent meglehet látni egy motorban :) Az ára sem vészes olyan 7ezer -12ezer ft. Attól függ milyen márka. Meg kell egy laptop azt mehet a móka.Szinte mindig nálam van ha motort megyek nézni. Legyen az kétkerekű motor vagy mezőgazdasági gép :)
Halló Mindenki
Azzal a kérésel fordulok ide hogy szükségem lenne egy yamaha yz 125 88 hátsokerékre vagy hasonlo kompatibilis kerékre 18" 36 küllö
ugyanis az enyém ketétört és már adrenalin hiányom van :)
ha nincs nagyon mesze vigyél magaddal aki konyít hozzá,azt meg kell nézni, bár a hengerbe meg a belsejébe nem fog bele látni de nagyobb rálátása lenne,nem biztos hogy a kompresszió miatt nem indul,ha annyira olyan akkor alkudni meg mérlegelni meg éri e rá költened sok sikert
sziasztok yz-t szeretnék venni még mindíg... találtam 2-t is felhívtam azt mondta az 1ik hogy csak tolásra indul a gépezet. Beszéltem 1 "szakival,, aki azt mondta hogy azért indul tolásra mert kicsi a kompresszió nektek mi a véleményetek erről? a tulaj szerint a karbival vannak gondok. Ez lenne az első cross gépem szóval nem kéne 1 hulladékot venni. a választ köszi előre is!
Motor # 3RB-001383
De sok alkatrésznél ami 3RB s ott OEM jelzés van.
Azzal a kérésel fordulok ide hogy szükségem lenne egy yamaha yz 125 88 hátsokerékre vagy hasonlo kompatibilis kerékre 18" 36 küllö
ugyanis az enyém ketétört és már adrenalin hiányom van :)
elöre is kösz
Tudunk
Ha érdekel küldj,egy mailt az adatlapon lévő címre!
Köszi
Esetleg Nekem tudsz szerezni egy ilyet? 09' yz450f.
Ha meg tudná csinálni akkor megcsinálná és ugy árulná.Valami nagyobb gond lehet,amit a kolléga is irt pl kompreszió
Köszönöm