Sziasztok!
Vásárlási szándékkal kipróbáltam egy 2004-es YZF250-et és erős terhelés alatt 3.-ikban egyszer-egyszer mintha a hajtásláncban valami ugrott volna.Szokott ezeknél váltó besz@rni?És ha igen kb.
mennyibe tud fájni?
Üdv.
a fasz ki van a yamaha sebeség váltojával. mindenkinek ez a gondja?
ezt már ki lehet nevezni egy yamaha betegségnek.
vagy fogaskerék elkopási gondod van vagy léptetö villa. de inkáb léptetö villa.ez az én véleményem!
DE VANNAK ITT TÖLEM SOKKAL OKOSAB EMBEREK. majd ök megmondják mi a baja.
Hát,mondjuk az alaplapot lehet forgatni kb.másfél centit jobbra-balra..csak a jelölések nem jók,mert nem működik rendesen. új(bontott) az alaplap,de a jelölések máshol vannak mint az előzőn.
Hello.
Van egy 90-es évjáratú yz125-ös motor. Nem nyit a power.
Szétszedtem, és szerintem a probléma egyik lehetséges oka, hogy a képen pirossal jelzett furatból kieshetett egy kis csap, ami azt a rugós lapocskát tartja ott. Lehetséges ez? Ha valaki találkozott már ilyesmi problemmel légyszíves írjon
ÜDv. Valaki illetékes segítségét kérném! Van egy 98as yz 250 esem,az lenne a kérdésem valakihez,hogy hogyan tudom a gyújtást beállítani hibátlanra? megfelelő előgyujtással! előre is köszi!
Én meg 188 és egy picit pici, csimma 43-as Berik újszerű. Motorral együtt minden 660E és adok olajat meg szűrőt a motorhoz mert most aktuális ugyanis 8 óra van a dugóban
Ne sokalld! Enyém is 2005-ös és mivel tudom milyen állapotú, nem is adnám oda 600-ért. Szóval ha tip-top biztos, hogy ér ennyit. Csak tudd, hogy mit veszel, mert a dugó-vezérműlánc-olajcserém + telószimering 96E ft volt + a legerősebb láncszett 25E ft. Ezek azért legyenek jók, ha 600-ba kerül :)
Vásárlási szándékkal kipróbáltam egy 2004-es YZF250-et és erős terhelés alatt 3.-ikban egyszer-egyszer mintha a hajtásláncban valami ugrott volna.Szokott ezeknél váltó besz@rni?És ha igen kb.
mennyibe tud fájni?
Üdv.
ezt már ki lehet nevezni egy yamaha betegségnek.
vagy fogaskerék elkopási gondod van vagy léptetö villa. de inkáb léptetö villa.ez az én véleményem!
DE VANNAK ITT TÖLEM SOKKAL OKOSAB EMBEREK. majd ök megmondják mi a baja.
Koszi a tanácsokat.
Van egy 90-es évjáratú yz125-ös motor. Nem nyit a power.
Szétszedtem, és szerintem a probléma egyik lehetséges oka, hogy a képen pirossal jelzett furatból kieshetett egy kis csap, ami azt a rugós lapocskát tartja ott. Lehetséges ez? Ha valaki találkozott már ilyesmi problemmel légyszíves írjon
Átment a levél, esetleg ha nem kapnádmeg lszi szólj vissza.
Üdv
Mihu
én megvenném az övét
norbedlee@vipmail.hu-ra írhatnál még több dolgot a gépről
köszi
üdv
Ha még nem késő, akkor összerakom az enyémet...
Érdemes lehet megnézni, mielőtt 599-ért megveszed azt a másikat.
Üdv
Mihu
rmz? nein danke csak is Yamaha YZ