Miért adjam el?jó motor nagyon amúgy nem cserélném le.Megcsinálom inkább és akkor tudom legalább mi gurul alattam nem jó magyar szokás szerint ha valami beszarik eladom tudom ez a legkönnyebb de ez most kimarad! :)
elégé csörömpölős hangja van de én már megbarátkoztam vele, van fent a videók közt is egy amit felújítottak és a srác azt mondja ez az moci amit a motor hangja után sem tudod megmondani hogy menyire szar,de szerintem annyira nem gáz,kerülj vele és ha nem durvább csattogósabb vagy még szarabb a hangja akkor talán nagy baj nem lehet de remélhetőleg írnak a tőlem jóval tapasztaltabbak is
Az yz426f nek mennyire kellene halkan járni a motorjának?ugy mit egy sima 1 hengeres 4ütemű,vagy lehet hangosabb cross révén? vagy csak kopott amit néztem?
szevasztok yamaha yz 250 kidobálja a 3-ik fokozatot mit kell cserélni? fogaskereket? kapcsolókörmöt?
ha igen hol lehet ezeket beszerezni és kb mennyiért?
a választ előre is köszi mindenkinek!
Pályán elég lesz a 125,egyenesben száguldozni 250...125 el precízen kell menni,250 es jóval nyomatékosabb,elég egy rossz gáz és van baj számtalan...amúgy nem tudom hogy nem sikerül gépet találni 200e ről indulnak 500e ért elég patent 2t-t kapni.
nekem sem kell pálya díjjal meg szállítással számolnom mert olyan helyen lakom ahol amíg ellátsz szinte erdő van meg szántó van egy amatőr crosspálya is...
egy öreg szaki akinek boltja is van meg szereléssel is foglalkozik az mondta az öregebb gépekbe nem árt, de lehet nem is használt nem tudom bár régen tanultuk a benzinben lévő ólom csodálatos hatássáról de már nem emlékszem, xado olajat használtam még az előtt soha nem hallottam de utána néztem jókat írtak, az árához képest jó főleg ha tudja azt amit leírtak,nem szedtem szét a motort hogy megnézem de szerintem amennyit mentem vele kitolta az idejét
Soha nem mértem fogyasztást. Egy délután a pályán egy tank +5l kannában mindig elég volt én már elfáradtam. Egyébként a fogyasztás messze a legkevesebb a fenntartásban egy crossmotornál. Pályadíj, pályáig elmenni, gumi stb sokkal-sokkal több...
Ha itthon veszed akkor az árakat szorozd meg legalább 1,5--el...hogy mi a baj csak szétszedés után derül ki.
köszi a választ,látom kalocsa környékén laksz,irnál nekem egy e mailt a joszo01@freemail.hu cimre egy telefon számmal.
ha igen hol lehet ezeket beszerezni és kb mennyiért?
a választ előre is köszi mindenkinek!
1997-99-es YZ 250 segédváza nincsen valakinek?
érd.:
patvaros87@gmail.com
nekem szerencsére nem kell semmi pálya 2-3 km-re van tőlünk
fogyasztással én sem törödöm hisz játszós gépet veszek
csak találnék valami jót
mármint a henger levétel?
dugó, gyűrő cserélve, teljes váltó és első teló felújítva. Állítólag
Vélemény?
Ha minden jól meg akkor holnap veszek egy 250es sx-et.
De már ebben sem vagyok biztos.
Kicsit félek a 250estől, de 125öt meg szerintem egy idő után kicsi lenne.
apám ismerőse is vett egy 250est aztán hanyatt esett eltört a gerince. az volt a szerencséje, hogy gyalogtúrázók megtaláltak így megmaradt.
Meg az is bánt, hogy a 125ös nem olcsóbb. akkor meg inkább a 250
nem egyszerű a helyzet, én is hasonlót keresek mint te, de elég szar a használt motor piac most