Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a válaszodat az ólompótló azt az üzemanyaghoz kevered mert nem hallottam még h kell crosshoz ?!
váltó olaj ez lemarat ,meg kerék csápágyakat
megvétel után főtengelyen hajtókart cseréltek 25e,csapágy6e,első teloba bronz persely csináltatás 5e,lánc szett 15e ,szimeringek meg ami fontos hogy menjen,a hengeren szinte semmi kopás nem látszódott a dugon 1 pici , hobbi szinten használtam 1,5 évig míg nálam volt dugót nem cseréltem az volt benne amivel megvetem mikor eladtam az új gazdinak szóltam csere nem ártana!fel újítás után sose semmi bajom nem volt vele,nagyon vigyáztam rá sokat menten vele főleg túráztam de néha a pályán is kerültem vele amatőr szinten, 150ért vetem kb 60et költöttem a felújításra 5ével ez előtt volt , nem sok volt a fenntartása csak a szokásos drágább olaj meg egyszer lánc csere, lánc spré,olompotló,légszűrő olaj, váltó
fogyasztásod merre volt?
igen a 93 mas az kék fehér...
köszönöm válaszodat sokat segítettél...
Nekem régen volt 91-es évjáratú (pink első villás) motorom. A 93-asnak talán barnának vagy kéknek kéne lenni. Alul nem olyan erősek mint a 94-től gyártott blokkosak (más furat-löket). Az enyém tényleg nagyon megkímélt gép volt 2000-ban amikor vettem.
Évente egy dugó, a második években meg kapott hajtókart és csapágyakat, szimeringeket. Egyszer a hátsó telót kellett felújíttatnom. A többi csak apróság volt, kerékcsapágy, első teló szimmeringek, lánc, lánckerék gumi, fékbetét.... Nagyon jó kis gép volt, és volt hozzá minden.
ak jó a tiednek mennyi volt a fenntartása?
mennyi időnként kellett bontani?
és hogy idős egy motor néha jöttek elő neki rejtett problémái?
köszi a válaszokat
2t yamim soha nem volt csak 125 cagiva wmxem ahhoz mindent megtudtam szerezni az régebbi volt 90s a tiédhez biztosan jobb az alkatrész ellátás,a fórumokon sok helyen dicsérik
köszi válaszod igen várok több véleményt..
de igen azért szerelésből toppon vagyok meg nézek mindent persze csak egy gond van ahogy montad a blokkba nem látni...
meg ugye ahogy említettem kisebb kategóriám van ezért bisztos hogy kibaszott erősnek fog tűnni a moci...
1993 assal van problem ? alkatrész utánpótlás könnyű?
hali rugós tagok nem lógnak kotyognak,olaj nem folyik csillapít rendesen és nem hintázik ,kerék csapágyak,kerekek együtt futnak 8as nincs bennük lánc lánckerekek állapota,kormány csapágy nem lóg,minden sebességet veszi nem dobja ki,hűtő víz nem szivárog ha kerülsz vele és forralja az gáz ,könnyen induljon és stbstb sajnos a blokkba nem fogsz bele látni de majd menet közben kialakul,amíg nem nyitott powerel mocizol nem sokat eszik de remélem aki régebb ota benne van majd ír mert én amatőr vagyok
hello
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ennek a motornak az előéletéről tud valaki valamit? köszi
üdv sajnos nincs
Yamaha yz 125 gyújtás alaplapot vennék!
Hello. Már motorozom csak kisebb kategóriában... Kezdő motornak egy yamaha yz 125 öst (1993-mas évjáratot gondoltam probléma vele esetleg) véleményetek? Mire figyeljek oda megvételkor? Hobbi célú motorozásnál vajon mennyi időnként kell megbontani a blokkot? Egy kérdésem lenne még a fogyasztás?(hobbi) Köszi a válaszokat előre is sokat segítetek...
2000 es yz-250 hez jók ezek az alkatrészek?
Üdv! Ha véletlen valakinek kellenek ezek egyben! 94-es yz 250 megmaradt alkatrészek. Esetleg csere.
ejj az nem jó :D 220 as kéne sztem ktm 520 ba raktam yz kereket mert igy legalább a kerékagy nemtörik el mindig :Damugy köszönöm a választ
csáó nekem van féktárcsám. de a külsö átmérö az 250mm. yz röl való
Üdv.
valakinek nincs véletlen eladó hátsó tárcsaféke? (belső átmérő : 115 mm, külső : 220 mm)köszi
Sziasztok!

250-es yz-t keresek megvételre. 2000 után évjáratút.

2002-est kinéztem a neten. Érdeklődnék, hogy lehet-e tudni valami problémáról ami az yz-t sújtja? Esetleg van-e eltalált évjárat?

köszi.
Üdv Srácok!
2005ös YZ250F ből származó első teleszkópot árulok. Olyan mint az új. Ha valakit érdekel a portéka: art.signumkukacgmail.com

Kompatibilis WR/YZ 250/450F 2005-ig

Üdv.
valaki megmondaná 125-ös yz- hány óránál ajánlatos a hajtókar csere, és h kell -e dugót is cserélni hajtókarnál
hali,minél kevesebb!de szerintem a legtöbbje nem valós,meg az sem minde1 4t vagy 2t az üzióra sem mindig ugyan az ki hogy használja,de ha látszik a mocin hogy rendes gazdi volt akkor talán nagy az esély hogy szerencséd lesz!de remélem majd a többiek is írnak mert én amatőrnek számítók
Mindkettő hihetetlen szerintem.
Face-n nem látom a jelölést, írj már ott egy üzenetet, légyszi.