Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vállaljam? Viccember vagyok Ő szere,l vele kell egyeztetned bár még csak a WP-hez ért,ott is csak a kis petőéhez Sok van bassameg, 1 hét kb a várakozás,ha már itt van.
csika1 vállalsz már kayaba teleszkóp fel újítást ?
Fűrész vagy flex
Keme ha feljösz ide dobj egy teloszámot légyszi. beszélnönk kéne párszót. elöre is kössy.
Most néztem szikra sincs. Kipróbáltam másik gyertyával is.
Lehet köze mindennek a power szelephez?
Sziasztok!
Lenne egy problémám és a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 90-es 125-ös yz-m, amit a nyár folyamán újítottam fel és csak ma jutottam el odáig, hogy kipróbáljam, de nem kóser minden.
Nyár elején a dugattyúnál lévő tűgörgőkosár szétment, adott mindennek aminek kellett. Volt itt hengerfúrás következő méretre, ehhez dugószettcsere, a főtengelycsapágyak is újak. Vettem új gyertyát, ngk helyett a boltban denso-t tanácsoltak, meg is keresték a megfelelőt és azt tettem bele.
Eddig kb másfél-2 tankot mentem vele szépen, ma meg már fokozatos terhelés mellett szerettem volna nyittatni a powert, de nem nyitott. Ledadogást nem csinált, szimplán csak nem nyitott egyáltalán, akármeddig húztam. Ez után hazafelé vettem volna az irányt, de ekkor elkezdett durrogni, fulladozni, csúnya hangokat adott és leállt. Azóta itt tartok. A powerszelepről annyit, hogy mikor fúrták, kiszedték belőle, de vissza már nem rakták, a srác aki pedig a motoromat rakta össze, azt mondta, hogy kotyogott vagy mi és, hogy valamit csinált vele, hogy ez megszűnjön.
Egyébként ez már nagyon dühít, mert a motort az utóbbi időben csak szereltük, meg a pénzemet nyelte, menni meg nem is mentem vele.
A válaszokat előre is köszönöm!
Yamah YZ (1985-1999) kuplung-konzol eladó
3 eFt.
Sziasztok keresek yz-hez hátsó féknyerget! 96-01ig jó elvileg! Ha valakinek van ami jó állapotú hívjon pls! 06703823730 kösziii
4- után általában otthon vagyok!

Hívj telefonon mindenképpen
frankó és mikor mehetek délelött melozom ugyhogy valamelyik du lenne jó nekem
Akitől vettem a 08-ast, EC-re használta, még benne van a kábel ami az első lámpához vezetett. Tekercsre rá kell kívülről pár menet vezetéket tekerni, az ellát egy 5W izzót úgy, ahogy...

Típushibák? A gazdáik. Amúgy 06-09 YZF-ek kiválóak. Mellesleg nem kell hozzá gyári üléshuzat, Works Connection haspáncél a blokk elé, kuplunglamellaszett, fehér idomszett, dekorszett?
+36 20 31 22 023
sziasztok! Egy olyan kérdésem lene hogy yzf 250-et használ e valaki endurózásra? Esetleg tipushibái vannak e? Világítást meg lehet e oldani rajta! 2009 es a motor! ec 300 at cserélém le! Nem volt még yamahám... Előre is köszönöm!
Eladó idomszett YZ-re:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
igen szolnoki vagyok
Szolnokon a Rák út 24 szám - alatt megtekinthető a motor.
szia fék karom van hátsó kerékhez van esetleg küllöm tengelyem anya porvádö szoval minden ami a tengelyen van
Szevasz te szolnoki vagy igaz a motort hol lehetne megnézni ?
Helló!
Segítségeteket kérném Yamaha YZ450f(2005) vásárlása elött állok..Érdekelne, hogy vásárlásnál mire kell oda figyelni, típushibák, általában hány üzemoránként kell szervizelni egy ilyen gépet?
Eladó a gép!
Jó állapotban van.

Yz 400 F
20/9560502
csáó ha nekem irtad hogy neked van egy akkor yz röl lehet szó
légyszives ird le a számod ha el akarod adni és felhivlak. elöre is kössy csáó
nekem van 1...
sziasztok érdekelne yz 426 hátso kerék,első fékkar.
csáó. van valakinek eladó yamaha yz 250 es krossz motorja? 2005 ös évjáratol érdekelne.
elöre is kössy.
Üdv! Valakinek esetleg van tapasztalata Yz-re Wr (akár régi akár új) fejidom használatával? Fő szempont az lenne h a gyári hosszú fékcső is elég legyen