minimális. 06-os szürke a szelepfedél
07-és már sötétebb és hullámos tárcsákkal szerelt
08-ason fekete a szelepfedél(asszem)
09-es pedig a lengőkar más...
Maradt egy két apróság a motor eladásom utám, hátha érdekel valakit:
- komplet power szelep tökéletes állapotban (elvileg ez jó yz és Wr 250hez 89-98ig)
- zsír új láncszett 13/48as áttétel RK lánc.
- teljesen jó állapotú komplet főtengely HOT rod hajtókarral. (ez is Yz és WRhez jó)
Nincs gáz. Tudjuk, hogy 125-össel is lehet betyár nagyot takarni, ha az ember fárad. 1992-es CR125-össel anno, mikor felakadt a gáz, ugyanúgy összef@stam magam.
sziasztok...keresnek yamaha yzf 426-oshoz vizpumpa javito keszletet...kompletten...valakinek nincsen esetleg vagy nem tudja valaki hogy honnan tudnam en ezt megrendelni minel hamarab? nagyon surgos lenne...valaszokat elore is koszonom szepen..
Sziasztok! Motor vásárlása előtt állok és miután én 1 évet gokartoztam és 5 évet quadoztam, még nem igazán tudom eldönteni hogy milyen motort vegyek..
A Yamaha YZ 250F és a Suzuki RMZ 250 között gondolkoztam.. Szerintetek melyik érné meg jobban? Egyébként mind a kettő 2005-ös és pályán csak nagyon ritkán használnám, kb. olyan 3-4 havonta egyszer..
A válaszokat előre is köszönöm... :)
Vagy ide vagy a mail címemre írjatok..: nagygergo98@freemail.hu
motocross.vásárhely.hu:
"A nyársapáti menet
Már a 4. fordulónál tart az Utánpótlás MX2-es OB és kapcsolódó kategóriáinak sorozata. Remek idő, hatalmas nevezési kedv és egy csúnya baleset jellemezte a kissé hosszúra nyúlt programot.
Váratlan volt a magas részvétel, több mint 150 versenyző választotta erre a napra Nyársapátot. Az Up.MX2-ben –mint eddig minden alkalommal- most is Firtosvári volt az ász, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen a Pro kategória többszörös dobogósa és EB helyezett sokak szerint talán nem is annyira utánpótlás már. Egyre inkább magára talál Lukács Kristóf, aki mindkét futamban második volt Tót József, Berkes Dániel, Nagy Patrik és Vörös Zoltán előtt.
Az OldBoy versenyben ismét Zanócz Rolland vitte el mindkét futamot, Tóth Ádám és Técsi László állhatott még dobogóra. Seniorban Kamrás Károly, Forgács József, Márta Ferenc, Kuba Richárd, míg SuperSeniorban Polgár Gergely, Bajner József, Wolf Ferenc, Borza Tibor volt a sorrend.
Jó kis menet volt még a Meghívásos Open, ahol élversenyzők vitték a prímet. Nagy Alex jól kezdett, megnyerte a qualifikációt Lécz, Adamek és Marosi előtt. Az első futam harmadik körében azonban bukott, csak kínnal tudta kiszabadítani a kormányt a mély, sáros talajból, de az önindító most igazán jól jött. Lécz Gergő mindkét futamon győzött, Nagy Alex, Adamek, Marosi, Palkó Bálint és Bódis Roland volt a további sorrend az 1.osztályban, míg a 2.osztály kétszeres futamgyőzteseként Sáska Gábort jegyezték, majd Opra Ágoston, Kainz György és Moór András következett.
A B-osztály nem is fért egy sorban a rajtgéphez, 46-an indultak. Az első futamot a már Bugyin is sikeres Izsold Zoltán nyerte, aki a másodikban is vezetett, de nagyot esett és a mentőben végezte. Igy a győzelmi arany Simó Norbertre maradt, Cinege Attila ezüsttel, Fekete Zoltán bronzéremmel zárt.
Leintéskor sajnos történt egy ritkán látott nagy baleset, Nyilas László, a Vega SE versenyzője leintés után „rajta felejtette a gázt” és a mandíner magas oldalán átrepülve a Honda sátorba és egy gépkocsiba csapódott. A mentő ugyanakkor a sérült Izsold Zoltánt szállította, igy rohamkocsit kellett hívni Nyilashoz, melyben stabilizálták az állapotát, de mentő helikoptert kellett igénybe venni. Este a kecskeméti korházban már a műtétre is sikeresen sor került, a látványos kaszkadőr mutatvány combcsont töréssel és zúzódásokkal végződött. Ám úgy tűnik, a fiú nem esett kétségbe, folytatni szeretné a versenyzést.
A 2T motoroknak kiírt futamot Técsy László nyerte a visszatérő egykori bajnok Soóky Zsolt előtt. A senior korú Técsy kitartására jellemző, hogy az OldBoy bronzérem után még a 2T futamba is sikeresen belevágott.
A súlyos baleset és a helikopteres mentés miatt jócskán eltolódott a program, de legalább egy nagyon is szükséges pályakarbantartás belefért. A késői díjkiosztón boldog győztesek és helyezettek ünnepeltek."
Eladtam a gépem és maradt pár alkatrész, hátha érdekel valakit:
- új első hátsó lánckerék (13/48) és RK520XSO lánc
- új és használt idomok
- berugószerkezet, oldaldekni, szinte új BOyesen membránlapok, főtengely, kuplungkosarak, váltóalkatrészek, léptetővillák
- mindenféle csapágyak (új)
Yz 250 1994eshez tutti jó és WR250z 94-96ig, de biztos jó máshoz is.
ha valakit érdekel valami akkor a kuruczpetyakukacgmailpontcom on elér és küldök képet+árat!
Jah mégegy nem tudod véletlen ki volt a srác és mi lett vele aki nyársapáton kiegyenesítette a mandínert és a depó ban landolt sajna ott voltam láttam is az egészet de azóta sem hallottam róla semmit
Azt a visontát csak hallásból ismerem helyileg az hol van ho gy találok oda ? Kelen valami település vagy cím a gps nek mert amúgy nem találok oda am itt is van már villám meg szél lesz eső is csak holnapra süssön ki
07-és már sötétebb és hullámos tárcsákkal szerelt
08-ason fekete a szelepfedél(asszem)
09-es pedig a lengőkar más...
ez megy megint más