Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! sikerült szereznem gyújtást. 1999-es Yz-hez való feltettem tökéletesen passzol. Rúgom szikra is van, de nem indul. A gyújtásalap szerintem nem jól van forgatva. Tudnátok abban segíteni egy képpel hogy 1988-as yamaha yz-nek hol kell állni a jeladónak?
Köszi előre is!
Nem hiszem. Szerintem a legolcsóbb az lesz, ha szétbontod a motort és eladogatod, gyűjtesz pénzt és veszel egy fiatalabb, jó állapotút.
Ha azt mondod, erre nincs pénzed, azt mondom, hogy hosszú távon pedig bizony ez lenne az olcsóbb megoldás.
1996-os YZ250-es gyújtás lenne...de ezt rá lehet építni az yz 125-re?
Az benne lesz kb. 40-50ezerbe. USA-ból 10-14 nap, UK 4-6 nap.
Szia! Kompletten az egész. Mivel valami nem rá való gyújtás volt rajta, annak a tekercse szétvolt barmolva. Így helyrehozhatatlan, és kókányolni meg nem fogok. Akkor aztmondod e-bay a nekem való?! Az elég sok idő lesz postával meg mindennel, esetleg hazánkban valaki motorostársamnak?!
Állórész, forgórész, trafó, CDI, mi kell pontosan? Tele van vele az E-bay.
Sziasztok!
Problémám a következő, Yamaha YZ125-höz lenne szükségem valami gyújtásra, amivel üzemel a gép. Eredeti gyújtás lenne a legjobb, de mivel 1988-as a gép egyszerűen nem tudok hozzá szerezni. Szóval más is szóbajöhetne, amivel elmegy.

Yz125-250 gyújtása mgegyezik? Illeszthető 125-ösre 250-es gyújtás?

Akinek van eladó gyújtása, légyszíves írjon. Azonnal megvásárolnám!
sziasztok tudom hogy nem teljesen idevágó téma lesz de itt sok a terepes Kérdésem lenne hogy az ipon samurai versenyolaj önkeverős rendszerekben is használható? (kawasaki kdx) választ előre is köszönöm
Szia.
Én is így jártam tavaszzal,csak nekem 30centis lángot is eregetett.
A karbi és a gyorsítópumpa nagyon piszkos volt (a pumpa nem is működött a kosztól) és a tűt is majdnem minimumra vettem viszza.
Így 1-2 rúgás hidegen melegen.
Vettem új gyertyát is(yamaha kereskedésben)és megint kezdődtek az indítási gondok.A 4000 ft os gyertya szart se ért,ezért vettem iridiumosat és ezzel megint patika lett a gép.
Szerintem előbb ezekkel kezd és csak utána a bontással.
Sziasztok!
YZF 426-ban segitsen aki tud. Néha nem bírom beindítani. Néha meg egy rugás és indul. Gyertya új benne. Szerintem túlszívja magát benzinnel. Sokan azt mondják szelephézag, de akkor szerintem sosem indulna könnyen.Mondjatok erre valamit,mit csináljak vele. Karbi tisztítás? Vagycsak beállítás probléma ?
Még nem tudtam előrehaladni az ügyben.
jutottál valamire yamahákkal kapcsoltaban? jólinformáltak,vagy?
Forrásnak tuti van a pletyka faluban
Üdv mindenkinek! Esetleg Szolnok környékén yz 250 alkatrészt tud valaki?Köszönöm
Max. az első sárvédő. A többinek sem az alakja, sem a csavarok helye nem stimmel.
egy 2004-es yamaha yzf 250-es motorra szerintetek passzol a 2011-es idomzat? Ha nem akkor miért nem megy ráá?
Előre is thx!
Igen pont erről lenne szó.A telefonszámok érdekelnének, e-mailemre jöhetnek.
Köszi az észrevételeket!
erről van szó?

nekem fura,hogy le van festve a dekni,nem gyáriak a kerekek,tele extrával...saját véleményem szerint valami jóképességű versenyzőé lehetett 2008 körül még első éveiben,aztán a szezon végén el lett adva valami hobbistának aki aligha használta,majd most eladó sorba tette... az extrák miatt gondolom a versenyzőt,amatőr szinten nem sok ember foglalkozik azzal,hogy a gyári kerekeket is lecserélje,egy mezei srác is inkább hamarabb vesz egy tuning kipufogót,aminek magában értelme nincs,minthogy a kereket is kicserélje... de persze lehet nincs igazam...nem hallottam am semmit a motorról,pedig nincs messze és elég sok krosszost ismerek...
60óránál am nem sok mindent kéne még piszkálni,vezláncra ránézni,szelephézagot ellenőrizni,de mivel ez egy használt motor,így azzal kell kezdeni,hogyszétborítod és lemérsz mindent,ha jó gazdája volt akkor minden mehet is vissza,még vagy 40órára...saját véleményme szerint
de ha gondolod hívj fel pár embert akinek van több tapasztalata ezekről,fórumon nincs annyi ember aki mérvadó tapasztalatokat osztana meg...ha kell adok telefonszámot,olyan emberét aki ilyennel motorozik és eléggé tisztába van a krosszmotorokkal...

viszont eladó 450f-et is tudok 2db ot is 2007esek egyik 30óra körül,másik kicsit többet futott,de árban is különböznek
ja egy 08-as yz450f ről van szó
Helló
Egy 60 órás bontatlan blokknál mik lesznek az esedékes cserék?
Hali.Lenne egy kérdésem YZ 125 el kapcsolatban.Páran azt mondták hogy lehet rá világítást szerkeszteni egy feszültség szabályozóval.Állítólag az egyik dróton jön annyi áram hogy ha szabályozva van akkor működik vele a lápás fejidom.Párszor rám sötétedett és szeretnék megoldást találni rá!Megoldható ez a lámpa téma?
Sziasztok. Ma vettem egy yz 125-öt. Van rajta egy állítólag tuning gyujtás valami nyomaték szabályozóval, piros doboz meg a kormányon egy kapcsoló. Valaki tud erről többet mondani h pontosan miez? A motor gazdája aztse tudta h miaz mert állítólag tartozás fejébe lett a motor neki.
Igen, ha az USA-ban laksz, mert akkor se ÁFA, se illeték, se magyar belföldi postaköltség, de még USA-belüli postaköltség sincs, mert akkora összegnél bármelyik államba ingyenes.
Létezik az,hogy 300$-ból megvan egy garnitúra titán szelep EZEN az oldalon?
Uraim yz250f be ki milyen olajat ajánlana ? ki mit használ ? köszike