van egy korrekt szakember, 1967-es születésű, 178 cm magas, bajuszos, barna a szeme, és mikor gugol, ropog a térde. Felül mély hangja van, alul meg teljesen recsegős, ha sok káposztát eszik. Amúgy indokolatlanul kemény fickó.
Szerinted meg tudja oldani a problémád, vagy szerinted is inkább a kezébe kellene adni a telódat és megcsinálja neked, mert az interneten levelezgetni erről értelmetlen dolog... Lehet, hogy csak az első tengely van szarul berakva, és összefeszül a két telószár, de lehet, hogy az állítócsavarok vannak beletörve a telóba, és hiába tekered S felé, így ki a fene tudja...
1999-es 125-ös Yz-vel rendelkezem és olyan problémám lenne,hogy baromira kemény a jelenlegi motoros tudásomhoz és igényemhez képest az első teló.
Elméletileg megfelelő mennyiségű olaj van benne,felül teljesen 'S' - Softon van alul meg olyan kettő között féluton.
Gyanítom nem szerencsés setup...
Egy megfelelő beállítás segíthet a problémámon vagy valami gáz lehet a telóval(nem nagyon értek hozzá,de szinte biztos vagyok benne,hogy a körülményekhez képest indokolaltlanul kemény)?
Sziasztok!
Segítséget kérnék motor felújjításhoz.
YZF 426-hoz szeretnék dugót és vez láncot. Nyilván ha dugót cserélek akkor már gyűrűt is. A többi cserélve volt az év elején Fehérnél. Érdemes ebayről vennem, vagy van valaki akinek van ?
Esetleg egy olcsó szerelő ?
Alpinestars tech10 csizma 42es méret(8as) használt de teljesen használható állapotban. talpa csatja jó,ár 29.900ft!új ára 140e!
info@motoaction.hu 06302033084
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek benneteket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Üdv:Gábor
Csáó keme. na figyu ha berakom a motort 5. sebeségbe ott rángat. de a blokk még nincs szétszedve. a robantott rajzon nem tudom megmutatni hogy mejik az a fogaskerékpár. amikor 5. sebeség fokozatban van akkor rángat .
csak igy tudom elmondani.
5. fogaskerék pár kell neked, hogy érted? a két ötödik kell, ami egymással szemben kapcsolódik, azaz egy 21 fogas és egy 20 fogas, vagy egymás mellettiek (5. és a 3. kapcsolódik pl. egymásba ugyanazon a tengelyen)?
Hát már majdnem ott tartok!
Egyébként, kicseréltem a szelepet a hátsó teleszkóp gáztartályán, most jó. Szépen dolgoztak a teleszkópok, végre azok már jók lettek.
Kopaszkak1-nek üzenem, hogy küldje bátran hozzád a teleszkópjait!
Eladó Mx cuccok: scott szemüveg 1500,axo zöld 32es gatyó 6000 nem szakadt!ufo 34-L ruha szett 12.000 teljesen jó állapot,fox 32-L ruha szett 15.000ft! 06302033084 itt érdeklődj vagy info@motoaction.hu
van egy korrekt szakember, 1967-es születésű, 178 cm magas, bajuszos, barna a szeme, és mikor gugol, ropog a térde. Felül mély hangja van, alul meg teljesen recsegős, ha sok káposztát eszik. Amúgy indokolatlanul kemény fickó.
Szerinted meg tudja oldani a problémád, vagy szerinted is inkább a kezébe kellene adni a telódat és megcsinálja neked, mert az interneten levelezgetni erről értelmetlen dolog... Lehet, hogy csak az első tengely van szarul berakva, és összefeszül a két telószár, de lehet, hogy az állítócsavarok vannak beletörve a telóba, és hiába tekered S felé, így ki a fene tudja...