Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó srácok..
yamaha yz426 rol 2001évj tudnátok mondani 1-2 dolgot pár mondatba.nem kell h ezzel foglalkozzon a fórum csak pár gondolatot kérek rola aki ismeri.
legföképpen h érdemes e elcserélnem a cr 250 mocimat ...
köszi
Vigyázni. Yz 250-nél a főtengely:
2002-es: menet 8-as
2003-2009: menet 10-es

Ennek megfelelően az anya is más, sőt, a lendkerék is!
Az az egy db fekete van, amit a képen látsz. 2000-é mérem darabját, amíg a készlet tart...3-ért már az elsőt is mellé adom
hallóóóóóóóó.
valakinek yz250 es fötengely?
2002 töl (évj)
bontott motorbol.
óccccccccccsónnnnnnnnnn adom
ha kell kép csinálok
Hi,

Nekem van egy zsir uj, meg csomagolasban ami 96oshoz valo, de hogy melyikekre jo meg azt nem tudom. Occsson odaadom ha kell. Ja es fekete ha jol emlekszem
Üdv! Van még raktáron valami csinos állapotú hátsó sárvédőd? Érdekelne akár több is
Vasárnap aki ráér és szeretne tényleg egy jót moccolni az jöjjön az Újszilvási Motocross pályára!4000 a nevezés,amiben benne lesz egy tál étel.Motor mosási lehetőség lesz.Előre láthatólag 4 kategória lesz:85cc Hobby,amatőr,és profi.Komoly pálya karbantartás folyik rajta jelenleg is,locsolás domb építések,és locsolás! További információ : http://www.facebook.com/motocr... illetve itt : 06304625867
Höhö, mit találtam otthon... gyári, vadonat új membrán Yamaha YZ250-hez. A motor vételekor Vforce3 került bele, ezért sosem használták
Kell valakinek?
Tudom,csak tudjam eladni a mostanit.
250 4T-ből ne vegyél öreget, valamivel kevésbé tartósak, mint a 450, mert többet kell forgatni.
Nem nem. 250 yzf 4t. Baràtibb a viselkedès
Jaja...Cuccaim között azt a törött első sárvédőt is YZ250-nek köszönhetem
Csúcson akartad kezdeni?
Remélem nem 250 2T ben gondolkodsz mert akkor csöbörből vödörbe lesz a szitu..
Sziasztok

Eladó yamaha:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Akit érdekel hívjon. Úgy néz ki túl erős nekem ez.
Elég egy 250.
YZF 250/450 gyári eredeti fehér idomszett eladó, a gyári matricázás nem szép rajta, de van hozzá matricaszettem dobozában. Az idomok és az új matricaszett KÜLÖN is eladók. Képek holnap. 2006-2009-ig jó YZF-ekre.
kösszi keme. ha tudsz valami biztosabbat hogy jo -e esetleg 2t re akkor irj légyszi.kössy csáó
Na az az egy van nagyon szép állapotban, ennyit tudok, de hogy felmegy-e 2T-re... fogalmam sincs
Csáó.a haspajzs az 2t 250 yamahára is felrakható?
Kis pénzekért eladók. Nyilván az ár tükrözi az állapotot is.
látom nő szépen pedig még csak 2 hónapos mi ? ezért van akkor hogy te tudsz éjjel is motorozni mi ? mivel hogy világítasz a sötétben
Eszi...fanatikus lett.
vazze hol laksz csernobilban hogy ekkora szőlők teremnek felétek biorobot mit szól ezekhez eszi? nem eszi ? vagy ez mi kék ribizli ?
Mi ez a punnyadás, mindenki légszűrőt mos?
Vannak még sokan akik jobbak
háát nem én kezdtem komolytalankodni én nem ismerem a teleszkóp rejtelmeit szakértőhöz fordultam volna aki kinevetett mit tegyek ezek után ?