Halihó srácok..
yamaha yz426 rol 2001évj tudnátok mondani 1-2 dolgot pár mondatba.nem kell h ezzel foglalkozzon a fórum csak pár gondolatot kérek rola aki ismeri.
legföképpen h érdemes e elcserélnem a cr 250 mocimat ...
köszi
Nekem van egy zsir uj, meg csomagolasban ami 96oshoz valo, de hogy melyikekre jo meg azt nem tudom. Occsson odaadom ha kell. Ja es fekete ha jol emlekszem
Vasárnap aki ráér és szeretne tényleg egy jót moccolni az jöjjön az Újszilvási Motocross pályára!4000 a nevezés,amiben benne lesz egy tál étel.Motor mosási lehetőség lesz.Előre láthatólag 4 kategória lesz:85cc Hobby,amatőr,és profi.Komoly pálya karbantartás folyik rajta jelenleg is,locsolás domb építések,és locsolás! További információ : http://www.facebook.com/motocr... illetve itt : 06304625867
YZF 250/450 gyári eredeti fehér idomszett eladó, a gyári matricázás nem szép rajta, de van hozzá matricaszettem dobozában. Az idomok és az új matricaszett KÜLÖN is eladók. Képek holnap. 2006-2009-ig jó YZF-ekre.
yamaha yz426 rol 2001évj tudnátok mondani 1-2 dolgot pár mondatba.nem kell h ezzel foglalkozzon a fórum csak pár gondolatot kérek rola aki ismeri.
legföképpen h érdemes e elcserélnem a cr 250 mocimat ...
köszi