Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa. kösszi. nezd meg hogy mik vannak még. és az elsö lánckerék takaróra mondj egy árat! együtt van azzal a kis aluminium darabal? ami a lánckerék elött van?
Körül kell nézni...berúgómechanizmuson kívül gyári membrán, membránház, egy rakás idom, gyári kormány (ez elvileg elkelt aug. 10-el), hegesztett oldaldekni (a nagy) a kuplungé, első lánckeréktakaró...meg ami nem jut eszembe most...
Keme!
2t yz 250 hez milyen cucaid vannak eladok?
2002es évjáratol!
Uhh, azért köszi :) Akkor továbbra is várom olyan emberek jelentkezését, akiknek akad otthon
Írtam már sokszor, CR-hez is van egy halom cuccom, de ilyen 1986-88 körüliekhez, hiába adom tized áron, nem ugrott rá senki. Vasba többet ér meg aluba, viszem a MÉH-be.

(hogy értsd: 84-89-es Honda CR komplett két első telót befogókkal együtt 4ezer Ft-ért sem vitték, pedig új gumiharangok vannak rajta, csak az maga 2500Ft )
Egy ilyet írhatnál a Cr fórumra is.
Üdv, az alábbi cuccok nekem nem kellenek, ha valaki igényt tart rá, normális áron viheti:
-Works Connection kartervédő (hosszabb, erősebb, mint a gyári, és az olajtartályt is védi) YZF 250 2008-ason volt (2006-7-8-9-re jó)
-Gyári japán jobbos hűtő YZF 250-re sapka nélkül
-3 szettnyi kuplung kopó lamella YZF250 06-09, használtak, de teljesen jó állapotúak, nem azért lettek kivéve, mert bármi gond lett volna a kuplunggal
-Yamaha gyári tömítésszett, dugócseréhez: hengertalp, h.fej tömítés és az összes sallang, amit adnak ezekhez
-Yamaha YZF 250/450 06-09 matricaszett, fehér idomhoz illik, piros-fehér alapszínekkel
-Kékre eloxált alu tuning lábtartó cserélhető bütykökkel
-Kuplungkonzol kuplungkarral 2T motorokhoz
-YZF 250 06-09 gyári japán idomszett a gyári piros-fehér matricázással, FEHÉR színben

Árak, képek érdeklődésre, mail, itt, vagy 30 622 12 38
Megnéztem, pont a tengely hiányzik nekem is, az összes többi megvan, a rugó, a racsni, minden. Viszont van egy berúgókarom is, ami ugye a tengely végére megy, és határozottan emlékszem, hogy az sem jó 125-re. Tehát a tengely tuti vastagabb.
Ha megmérem és írok méreteket, meg tudod nekem mérni?! Nagyon hálás lennék érte!

Ha igen akkor pár perc és lemérem.
Sajnos biztos, hogy nem jó. A 250-esé vastagabb.
Szia. Láttam egy hozzászólásban hogy van berúgó szerkezethez holmid. Érdekelne egy berúgótengely, mivel az enyém eltört. Yz 125 a motor, és 1988-as. Esetleg Yamaha yz 250-esé nem jó bele?
Ha van képet tudnl róla készíteni, lehet bele tudnám ettől függetlenül faragni. Köszi!
Nem merem magamra bízni. Ehhez szakember kell mert van benne nitrogén gáz is ha jól tudom.
Szia! nekem pont ilyen telom van, és azt szeretném megkérdezni hogy ezt hogy töltöd fel olajal?
képről se keltett bennem elég sok bizalmat...kár volt eljönnöd
hülyék azok közben meg meg tudtam az idő pontot aug 19 én lesz nem holnap holnap nekünk is nyársapát úgy hogy remélem összefutunk
Nem ertem a logikat, ha szar a palya, miert nem az atepites UTAN lesz a verseny? Most mar marad holnap Kiskunlachaza, vasarnap Nyarsapat.
megnéztem.Lóg eleje-hátulja, jobb teló szimeringes,ismeretlen futásteljesítménnyel és csak 2007-es nem 08-as.
Papálya ha minden jól megy vasárnap ujszilváson amatőr versenyt szerveznek mit szólnátok hozzá ? csak egy ötlet mert hogy jővő 7 en átépítik az egész páylát úgy ahogy van mert így egy kalap kaki
köszönöm kopaszkak1
eladók ezek is...
képek
Szétbontom a motoromat! Yz 125. Ha valakinek kell róla valami írja meg és megbeszéljük. Ezenkívül van mégegy Yz-m blokk nélkül. Az is szétbontva eladó
Yamaha fehér vagy Google
Hahóóóóóóóóóóó
valaki?
eloxált excel felnik?
elöre is köszönöm!
helpppppppppppppppppppppppppppp