Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi baja a motornak, hogy bontani kell?
sziasztok yamaha yz 125 ..1991
bontódik .fútómü tejesen felet újitva..

érdeklődni telefonon
06304053450
Akkor nem olyan, mint itt a MOL, mert az szar...
Én a keverék olajat használtam, nem volt vele gond. Igaz, Simsonba tettem, de én oda is minőségi olajat használok, viszi is zsinórban a Mopedrally-kat gond nélkül.
náluk az olyan mint itthon a MOL! 2T olajat,légszűrő olajat,váltó olajat azt használom, 4t olajat is meg ilyen ápoló cuccokat...semmi gond,hibátlan
én csak normálisan kérdeztem
Én motorozok 16 éve már, de pl a Xado olajról életembe nem halottam, és állítólag a legjobbak között van....
Igazad lehet, az olaszok pl. istenítik a BARDAHL olajat, itt meg azt sem tudjuk, mi az.
Német elismert nagyon jó olaj lehet erre nem annyira vagy csak te nem ismered.
Neten keresztül csak Gyurcsók mester tud diagnosztizálni. Lehet, h a gyertya nem jó, lehet, hogy nem húzod neki, lehet, hogy be van rakódva az egész, lehet, hogy...sok minden lehet.

"liqui moly" az mi...valami lepkeféle?
köszönöm ! de ez amit produkált a motor hibája vagy én b@sztam el?
Amúgy liqui moly-t használok bele!
Minőségi olajból 1:40
Szevasztok az lenne a kérdésem ,hogy milyen keverési ajánlott egy yamaha yz 250-be 2000-es évjáratú
Az volt ma vele a problémám ,hogy csak 25-ös keverékem volt itthon kimentem motorozni de nem tudtom sok helyen kipörgetni inkább csak nyomatékból motorozgattam 10-15 perc után elkezdett szaggatni is leállt a motor gyertyát kiszedtem nem volt szikra másik gyertya van beletettem működött de megint beköpte. Ezután leszívtam a 20-as keveréket kevertem bele 30-asat és kitakarítottam a karbit elég sok víz volt az alján azóta nem mentem vele. Az lenne a kérdésem ,hogy normális e volt ez a jelenség amit produkált ,hogy megállt a motor.
A választ előre is köszönöm !
Ugyan így nézne ki az enyém ha mennék vele még 3-4 percet. Nem mondom azt, hogy jó, de szépen látszott minden fognak az íve mikor elindultam még... azt hittem van benne 3-4 nap motorozás, erre volt 2 óra
Szerintem még tud az 20-30 üzemórát :D
Haverom is elintézte az övét
Szerintem kihasználtam
Japán motorokhoz az a legjobb A másik kérdésre nem tudom a választ
Tessékmondani bácsi,a téli-nyári óra állításkor mi a gyakorlat? Mit kell olyankor csinálni,mert egy kicsit most megkeveredtem!

U.I. A hétzenélős kvarcóra is jó üzemórát mérni?
Bemész egy Üzembe.Ott megkeresed a falon az órát ,na az az üzemóra.Azt amennyi idő alatt az üzemórán az óramutatók mennek körbe egy üzemórát, na az lesz egy ÜZEMÓRA.Ha még mindíg nem érted,akkor vigyél egy órát magaddal,és pontosan órakor ,mondjuk délben vagyis 12 órakor kezd el a mérést a magaddal vitt órával. Amikor az Üzemóra ment egy órát akkor megnézed a tiédet is,hogy mennyit mutat.ÍNa ,az a PONTOS ÜZEMÓRA!gy otthon, vagy bárhol is tudsz az Üzemórával számolni.Vigyááázzz,mindíg ugyanaz az óra legyen nálad,mert ha tévesztel akkor jajjjjj,nagy bajok lehetnek.Én már jártam így,4 másodperc miatt öregedtem vagy 20 évet......
Helosztok. Ukrán gőzhajtású cséplőgéppel szeretnék vizisielni. Kérdésem, hogy hány wattos izzó kell a kesztyűtartójába, mennyi a maximális fordulatszáma ködben, és kishajóvezetői igazolvánnyal a zsebemben fogok-e fulladni víz alatt? CSAK normális válaszokat fogadok el.
csáó cseréld le benne féloránként max oránként az a biztós.
Helló.13 éves vagyok és van egy yz85 ösöm 2004 évj. ebbe hány óránként van dugó csere?
jolvan MESTER értettem.
ugy h annak már utánna tudtam olvasni h üzemórában mennyit birnak haver meg megmondta h ezt kábi mihez képest tudom viszonyítani
ha nem yz-je van akkor hogyan adott értelmes választ?