Sziasztok!
Yamaha YZ125 1988-as évjárat. A képen 4-essel jelölt alkatrészre lenne szükségem. Eltört a berúgótengelyem, hegeszteni meg uyebár nem lehet -.-"
Valaki nem bont blokkot, akitől megvehetném?!
Az magasít, nem kell. 22-es kormányom van itthon, de nekem 28-as kell és kész
22-ről 28-asra alakítóm is van, az se kell, jó áron vihető. Meg vadi új kuplungkarom konzollal együtt, bowdenfeszítővel.
yamaha fehért hívtam be azonosítani ők 2002 re azonosították alváz szám alapján 7 végén szerintem nyársapát lesz a cél de függ a melegtől is mert 30 fok felett lehet inkább a strandot választom (vagyis a lányok) én a pálya mellé költöznék szívem szerint Ja viszont aug 11 lesz full amatőr verseny Tiszaalpáron állítólag az előző nagyon jó volt oda akkor akarunk majd menni most 7 végén viszont a szívem nyársapátra húúúúúúúz
Valaki tudna segíteni abban, hogy az 1999-es 250-es YZ-nél, hogy kell beállítani a gyújtást. Szikra van, de hiába rugdosom se kép se hang. Esetleg szerelőt tudnátok ajánlani ahová elvihetem, és jó, nem gány munkát végez rajta a szerelő?
Az is nagy segítség lenne ha kapnék egy fotót egy 99-es 250-es yz gyújtásáról... köszi srácok előre is :)
valaki mondja már meg nekem legyenszives hogy hol lehet venni eloxált excel felniket?
megköszönném!
és hogy mijen árban?
Yamaha YZ125 1988-as évjárat. A képen 4-essel jelölt alkatrészre lenne szükségem. Eltört a berúgótengelyem, hegeszteni meg uyebár nem lehet -.-"
Valaki nem bont blokkot, akitől megvehetném?!
22-ről 28-asra alakítóm is van, az se kell, jó áron vihető. Meg vadi új kuplungkarom konzollal együtt, bowdenfeszítővel.
Az is nagy segítség lenne ha kapnék egy fotót egy 99-es 250-es yz gyújtásáról... köszi srácok előre is :)