Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs harag,csak,ha valaki úgy kezdi,hogy akkor viszi máshoz,az vigye nyugodtan
rendben bár téged ajánlottak a leg többen sajnálom hogy így állsz a dologhoz azért köszi
Nagyjából tudod,hogy ki vagyok.Hülyeségeket kérdezel,arra meg vicces a válasz.Viccember vagyok,vigyed máshova
most komoly üzletember és szerelő vagy vagy csak játszod a komolytalant ha komolytalan vagy akkor keresek mást nekem teleszkóp szerelő kell nem viccember
Nem,szerintem még olyat nem láttam A kawákba is tesznek telókat?
Szia
ne hagyd magad, szívat
Sziasztok
Yz 125/250 96-99ig alkatrészek eladók NEVETSÉGES ÁRON! Váz és blokk alkatrészek, burkolatok, felnik, fékek, stb! Akit érdekel valami hívjon megegyezünk! Tel.: 06-70/3823730
hát amivel a kawasakikat gyártják
Az milyen az?Ahhoz nem értek
Emberek volna egy olyan gondom, hogy 2000es yz 125ösömben kuplung oldali szimering csere folyik és irták itt régebben, hogy van vmi lapka/gyűrű a főtengelyen a szimeringnél amit megkell forditani ha még nem volt. Namost mi semmi ilyet nem találtunk a kopott szimering alatt, az volna a kérdés hogy az mindegyiknél kellene-e hogy legyen, mert akkor lehet azért folyt, mert nemvolt benne az az izé.És akkor az új szimeringgel is folyna.
Bácsi Kayaba teleszkópot is újítasz stb stb stb ?
Csutkára tele,me olyant kaptam én is Leszedtem a sipkát azt ömlött belőle,úgy megijedtem majdnem el is dobtam,magam
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Yamaha yz 250 (2002-es évjárat) első teleszkópba menyi olajat kell rakni?
Előre is köszi
köszi szépen az infót ez alapján már ellenőrizni tudom
köcce biztass
Holnap megyek Bugyira sz.pni a szar pályára. Rájöttem, mi a baj. Majd elmesélem, mi okozta a nagy visszaesést
igen mester
Nagyon szép... amíg felépülsz, nézz meg pár Stefan Everts videót, hogy mozog a gépen. Érdemes tanulmányozni, a bácsi 10-szeres világbajnok, mind a 4 japán márkával, most meg a KTM-től kapja a nyugdíját, pedig ők csak a legjobbakat fizetik meg, hogy úgy tűnjön, hogy amit a boltban kapsz, az nem szar.

Mi szombaton Kókán voltunk, kb. olyan volt a pálya, mintha eső után kamion triálverseny és hadgyakorlat zajlott volna rajta, de azért bevállaltuk, jót motoroztunk. Vasárnap Bugyin kezdtem, de a jobb társaság miatt átmentünk Nyáregyházára, az nagyon jó volt, szanaszét lett a végére járva, de megérte.

JOBBULÁST, használd ki az időt családra meg oktatóanyagok tanulmányozására
teljes service manuál van itt hozzá http://www.manualedereparatie....
na vazz nyársapát nagyon fasza volt 2x locsolás 34 motoros kelés fekvés meg úsztam egy jobb boka ficammal meg egy bal csukló töréssel 6 hét kényszerpihenés szenvedek is miatta rendesen motoron mínusz egy kormány fékkar kelt nekem új gumi tapadt rendesen érkezőn rajtamaradt a gáz és már nyomott is hanyatt ahogy elő van írva neki tette a dolgát én meg bénáztam csak így nagy vonalakban a vasárnapról
sziasztok van egy yamaha yz 125-ös 1998-as gépem most cseréltem benne kuplungkosarat és lamellákat azóta a 2. sebességben rángat ki akarja dobálni a sebességből a többi az tökéletesen működik a kapcsoló tengelyt és a léptető villákat már ellenőriztem azok jók és a fogaskerekek is tökéletesek! lehetséges hogy valamit nem jól raktam ősze? ha tudtok segíteni azt megköszönném! esetleg egy robbantott rajzot küldjetek köszi!
2500+posta
Upsz, azt hittem motorba való olajad van... mondjuk a kocsimba megfelelne, de ott még odébb lenne az olajcsere. Mennyit kérsz érte?
Kimentem, lenéztem Tévedtem, 4 literes:
Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 Part syntetic

Ilyen:
link
Üdv. Keme, milyen castrol olajad van pontosan, engem lehet érdekelne...