most komoly üzletember és szerelő vagy vagy csak játszod a komolytalant ha komolytalan vagy akkor keresek mást nekem teleszkóp szerelő kell nem viccember
Emberek volna egy olyan gondom, hogy 2000es yz 125ösömben kuplung oldali szimering csere folyik és irták itt régebben, hogy van vmi lapka/gyűrű a főtengelyen a szimeringnél amit megkell forditani ha még nem volt. Namost mi semmi ilyet nem találtunk a kopott szimering alatt, az volna a kérdés hogy az mindegyiknél kellene-e hogy legyen, mert akkor lehet azért folyt, mert nemvolt benne az az izé.És akkor az új szimeringgel is folyna.
Nagyon szép... amíg felépülsz, nézz meg pár Stefan Everts videót, hogy mozog a gépen. Érdemes tanulmányozni, a bácsi 10-szeres világbajnok, mind a 4 japán márkával, most meg a KTM-től kapja a nyugdíját, pedig ők csak a legjobbakat fizetik meg, hogy úgy tűnjön, hogy amit a boltban kapsz, az nem szar.
Mi szombaton Kókán voltunk, kb. olyan volt a pálya, mintha eső után kamion triálverseny és hadgyakorlat zajlott volna rajta, de azért bevállaltuk, jót motoroztunk. Vasárnap Bugyin kezdtem, de a jobb társaság miatt átmentünk Nyáregyházára, az nagyon jó volt, szanaszét lett a végére járva, de megérte.
JOBBULÁST, használd ki az időt családra meg oktatóanyagok tanulmányozására
na vazz nyársapát nagyon fasza volt 2x locsolás 34 motoros kelés fekvés meg úsztam egy jobb boka ficammal meg egy bal csukló töréssel 6 hét kényszerpihenés szenvedek is miatta rendesen motoron mínusz egy kormány fékkar kelt nekem új gumi tapadt rendesen érkezőn rajtamaradt a gáz és már nyomott is hanyatt ahogy elő van írva neki tette a dolgát én meg bénáztam csak így nagy vonalakban a vasárnapról
sziasztok van egy yamaha yz 125-ös 1998-as gépem most cseréltem benne kuplungkosarat és lamellákat azóta a 2. sebességben rángat ki akarja dobálni a sebességből a többi az tökéletesen működik a kapcsoló tengelyt és a léptető villákat már ellenőriztem azok jók és a fogaskerekek is tökéletesek! lehetséges hogy valamit nem jól raktam ősze? ha tudtok segíteni azt megköszönném! esetleg egy robbantott rajzot küldjetek köszi!
ne hagyd magad, szívat
Yz 125/250 96-99ig alkatrészek eladók NEVETSÉGES ÁRON! Váz és blokk alkatrészek, burkolatok, felnik, fékek, stb! Akit érdekel valami hívjon megegyezünk! Tel.: 06-70/3823730
Előre is köszi
Mi szombaton Kókán voltunk, kb. olyan volt a pálya, mintha eső után kamion triálverseny és hadgyakorlat zajlott volna rajta, de azért bevállaltuk, jót motoroztunk. Vasárnap Bugyin kezdtem, de a jobb társaság miatt átmentünk Nyáregyházára, az nagyon jó volt, szanaszét lett a végére járva, de megérte.
JOBBULÁST, használd ki az időt családra meg oktatóanyagok tanulmányozására
Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 Part syntetic
Ilyen:
link