Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiforrja majd magát. Nekik sem mindegy, hogy 4-5 profi visz oda 2ezer Ft-ot, vagy 30-40 amatőr is. Meg ősszel/télen azok is élvezni fogják, akik most panaszkodtak a mélyhomokra, pedig az .
szintén így gondolom az asszony 16 hetes terhes és valakinek a 2 gyereket fel kell nevelni is így marad nyársapát ::))
Újszilvási pálya?A legjobb
A válla fáj, de nem tört, fagyasztásos kezeléssel javítják majd. Szombaton szerintem kimegyünk Kiskunlacházára, nem hiszem, hogy vasárnap fogok tudni menni, a családdal is kell lenni. Újszilváshoz a jelenlegi formájában még kevés vagyok, meg ha kialakul a pálya végleges formája, akkor megyünk majd oda, azok a minden átmenet nélküli picsánverős felpattanók nem amatőröknek valók, legalábbis nekem menni kell hétfőn dolgozni, hogy legyen miből bölcsőt venni a második gyerkőcnek majd
faxa 717 nek lett baja ? vasárnap nyársapát ? szilvás ? melyik legyen nekem már egyértelmű
hazafelé beugrottunk a 3-4 hónapja nem túrt Nyáregyre. Mondtam, h NE, mert esés lesz. Lett. Szerencsére nem vészes (717).
Délután én kimentem Bugyira beállítgatni a kormányom, most már jó. 36 fok volt...
Sajna én nem használok olyat a motul lenne jöhetne Vasárnap hol zártatok ?
Na mi ez a pangás...
Valakinek nem kell 5 liter Castrol 10w40 motorolaj? Bontatlan, anyámtól kaptam ajándékba, de nekem 10w50 kell. Odaadom a bolti ár feléért, akármennyi is az.
Ámen mester ámen
nem arra a hirdetésedre gondoltam konkrétan..sőt ellentétben veled, nem is sértegettelek téged, csak megjegyeztem hogy legalább azt meg lehetne írni normálisan, ha már kínálsz valamit. de nem kötekedni akartam, egyedül azért írtam mert
1, ha te nem annyiért árultad, miért mondod mégis hogy nem annyi az ára? annyi az ára amennyit adnak érte, és nem a 2 szép szemedért fogják megvenni hanem mert jó
2, az importőr/kereskedő aztán kurvára tudja mennyi az annyi, a kereskedésben rádobnak még 100ezret és annyiért adják,-persze tőled lehet 360ért átvették volna
nem nem 360 ért árultam (De a helyesírási hibáim ellenére mégis 2 nap alatt eladtam ) ez tény de többet nem is kapnál érte a helyes írásomról meg csak annyit aki tőlem vásárol az való színű miután meg kapja a terméket nem lesz ki ábrándulva és nem fogja azt figyelni mint az ilyen kis seggdugók mint te hogy mennyi helyes írási hiba van egy hirdetésben
ennek ellenére te se 360ért árultad, nemde!?

(off: a hirdetésednél a helyesírás, az szörnyű, legalább ott picit odafigyelhettél volna,szerintem elég kiábrándító)
dobnál egy képet róla jobb lenne
sajnos én beszereztem 2 hete egy ilyen azt hiszem soha többet nem kell biztos jó motor(volt) mikor kitalálták de mára ááá am meg kérdeztem yamaha zakart egy kb 1 perces kitőltésü emailon hogy mennyit ér a motor 2001 es rendberakva stb stb stb nem törött annyit írtak vissza ha kapok érte 360,000 e ft ot feltétel nélkül adjam oda :( agyvérzés kerülgetett sajna ezeknek ez a reális áruk :::((((
nekem csak a műanyag kellene a széléről menet irány szerint JOBB os van olyanod?
Üdv emberek, házilag(célszerszám nélkül) hogyan tudom kiszedni 2001es yz 125 kuplung oldali főtengely szimeringjét kiszedni?
már majdnem az egész szimeringet szétrobbantottam,de a fémgyűrűt ami körbe beszoritja sehogy sem tudom kivarázsolni
Üdv! Eladóvá vált motorom!

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
*ha valakit ÚJ érdekel, az 25ezerből van Magyarországon az E-bayről, és 2 motorozás után ugyanúgy néz ki, mint a használt
Üdv, Works Connection kartervédő 15-ért eladó, ilyen, mint a képen, csak használt.
Yamaha YZF 250 2006-2009-re biztosan jó.
ÁÁ ne hagyd abba nagyon komoly gyűjtemény lehetne pedig belőle
Vegul abbahagytam a gyujtest, pedig lenne mit
Hát vazze ettől be sírtam rendesen :::::::::::)))))))))))

ujj: amit az orrodba dugsz
új: nem régi, lásd: "felújítás"
VS.: "versus", azaz "ellen", amennyiben egy videón te és az unokaöcséd sétáltok a kert végében, az NEM "ÉN VS. UNOKAÖCSÉM",
valamint "lesz", "muszáj", "hegesztés" stb...

Cipőt a cipőboltból... (endurozásra ENDURÓT, krosszra KROSSZMOTORT kell venni)

...ezeket majd még gyűjtöm.
Esetleg használt yamaha yz 125 kuplunglamellái valakinek? Megvenném, adnék érte egy kis benzinrevalót. lényegében csak 2 db kellene, mert megcsúszott a kuplung és elégett az alsó kettő. Akinek van kérem írjon. Vagy az új milyen árban van, megéri inkább azt megvennem rá? Vízpumpa hajtásnál mekkora az esély arra hogy szétmenjen a szimering és az oljatérbe átfollyon? Nekem azthiszem megtörtént. Esetleg valaki nem tudja milyen szimering való oda, vagy vkinek eladó?