Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó
YZ 250 (2001)
Eladó !
Yz 250 (2001)
YZ 250 (2001) Váltó
a behajtó tengely 4. fokozat hibás !
Gyári Yamaha OEM vezérmülánc 450-es géphez eladó. Bontatlan eredeti csomagolásban, bolti ár alatt még 3db van belőle. 10000Ft/db
Köszi a megfejtést,nekem ez
soha nem jutott volna eszembe.
YZ 250 gyári membrán, összesen 2 üzemórát futott, újszerű állapotban eladó, 2002-2009. 12ezer Ft. 30 622 12 38
Sziasztok,

Remélem nem probléma, ha megosztom itt is az alábbi linket.
Elnézést azért, hogy nem igazán fórumtéma

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Üdv
ez természete jelenség ! mielőtt megnéznéd az olajszintet előtte járatni kell a motort 1-2 percig míg felnyomja a szivattyú az olajat a vázba !
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,426f-el kapcsolatban.
Olajcserekor szintre öntöm az olajat kb.-1,6l.
Ez a nívó,kb fele fölött egy harmaddal,szerintem tökéletes.
Motorozás után,ha a járgány lehül,ez lehet 3óra vagy 1nap is
már nemtudok szintet nézni,mert a pálca nem ér az olajba.
Az olajat nam eszi,nem füstöl,és leengedés utánn is megvan.
Haverom DR350-jével ugyan ez a jelenség. Ez mi?

Előre is köszi. Üdv.
itt a kép a gyujtásról
Sziasztok! gyári yamaha gyújtással kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nekem 1988as yz-m van,és gyári gyújtást akarok venni rá, de az lenne a kérdésem,hogy ezeknél a gyujtásoknál külön van gyújtótrafó, és CDI-is? mert a gyujtótrafóra csak 1 vezeték megy ugye a cdi-ből.

Ha valakinek van ilyen gyujtás a motorján vag ytudja,hogy hogy is van ez az segitsen köszi.
csáó!
Eladó Yamaha YZ 125-öt keresek 1998-tól 350.000Ft-ig.
Ajánlatok ha lehet mail címre várom.
vkinek esetleg véleménye, tapasztalata yamaha yz 125-ről? 99-00 évjáratról lenne szó? tipushibái? a 250-426-ról hallottam sokat hogy a váltója ratyi nagyon stb... esetleg mire figyeljek? még sosem volt yamahaám azt kétségeim vannak.. a szervizelés meg stb nem érdekel azokkal tisztába avygok csak magával a tipusról vmi? köszi mindenkinek előre is üdv
Köszi Mihu.
Csak az a gond hogy messze laksz tőlem.
Hello Petya,

Teljesen igazad van.
Viszont ott ahol az utolsó bőrt is lehúzzák arról aki dolgozik.
Még több adó, azért, hogy a kisebbség még jobban éljen, vagy azért, hogy nekik több pénzük legyen?

A kereskedelemnek két fajtája van:
1 Drágán adni keveset
2 Olcsón többet eladni

Tudjuk, hogy a magyar kereskedők lehúznak minket
PL Yamaha Fehér egy síma karbi állítás, úgy, hogy csak egy csavart állítgattak 18 recsegő? És nem is jól?
A beállítás után egy közeli srác ránézet beállított és kicserélte a fúvókát 5 recsegő..
Az ember otthon magának csinálja mert nem biztos, hogy a boltban felszámolt olajat, alkatrészeket beépítik...
Hello,

Én most rakok össze egy YZ250 F masinát.
Itt a forumban nem rég írtam le, hogy mik lesznek lettek kicserélve.

Ha érdekes lehet keress.

Üdv
Mihu
Hali! Ezek vadonáns újak? Amúgy- ezekből nem 2X2 kell? Na meg a persely? A Yamaha Fehérnél vmi 18-at mondtak a Prox felújító szettre. Persze ez nem eredeti, de elgondolkodtató. Holnap próbállak hívni. Üdv
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!

Van egy yz 125-ös motorom nem gyári gyujtással hanem Ducati energia van rajta ( nem patkó tekercs hanem kinézetre olyan mint pl a simsoné) 1éve van nálam tökéletesen működött, de sajnos haveromnak sikerült megséretnie a tekercset. újra lett tekercseltetve, és a jelenlegi helyzet az,hogy ha a gyertya nincs betekerve akkor van tökéletes szikra és stroboszkóppal nézve pont ott adja le ahol kell. Ha viszont betekerem a gyertyát akkor nem indul, de ha strobival nézzük akkor meg már máshol adja le vagy előgyujtás van vagy utógyujtás. Tegnap beindult úgy hogy elég nagy utógyujtása volt, ment is vagy 2-3percig. utánna levettük a lendkereket beállitottuk hogy jó legyen és azóta semmi... nagy ritkán tüsszent egyet a motor. tolásra semmi. olyan mintha terhelés alatt nem lenne szikra. tekercs elvileg jó, gyertya cserélve lett, pipa is. még a cdi-re gyanakszunk. van valakinek valami ötlete? köszi a segitséget. 1988as a motor
ja és a velencei tó mellet lakom! a számom 06309126743
csáó! na itt vannak a tügörgök! remélem felteszi a képet! ha nem akkor kérek egy email cimet és oda elküldöm! 10000ft a 2 db. ha kell
Hello.
Én most szeretnék venni egy Yamaha yzf-250 es motort. Mi a véleményetek róla? Strababíró , mik lehetnek a hibái , mire kell figyelni a vételkor?
Köszi.
Rendben, köszi !
Ezen nem nekünk kellene elgondolkodni, hanem a fitymamentes naplopó cigányoknak, akiket megválasztottunk bölcs vezetőinknek.