Szia, holnap Visontára megyünk. Itt (Dabas) villámlik, borul, ha esni fog az éjjel, Nyáregyházát javasolnám. Ma elmentem Nyáregy mellett kétszer, nem egy nagy csoda a pálya állapota, de elmegy.
csá papi holnap ?, merre lesztek infóm szerint az újszilvási pálya olyan mint az aszfalt kb 1 hónapja nem volt karbantartva oda mi tuti nem megyünk a cél vagy nyársapát vagy nyáregyháza szerinted ilyen időben melyik a jobb választás ?
Lehet a meleg a probléma...most hogy mondod,télen nem csinálta :DD
Na mindegy,ki tudom már küszöbölni,csak hát nem természetes,hogy ezt csinálja,azért szerettem volna megoldást...
ha valakinek van eladó yamaha yz 125 1987-88-89 hez komplett váltója, vagy csak egy két fogaskerék,az írjon a cpisx@citromailre de csak ide mert sportmotort nemszoktam nézni:D
Nekem is volt hasonló. Biztosan karburálási gond lehet, mert nekem csak melegben csináltam, pl ahogy hűlt a levegő este fele már nem, én nem is nyúltam hozzá mert egyébként tökéletes volt. Nekem az vált be, hogy ugrató után nem egyből adtam nagy gázt, hanem folyamatosan, akkor nem volt gond. Az elbukott 0,1 mp meg nem érdekelt.
Sziasztok! Van egy eladó komplett első telóm. Yz 125-be volt 1988-asban. Megvan hozzá a kormánycsapágy is! A képeken nincs rajta (kúpgörgős csapágyak)
fújható teleszkóp!
méretek:
Teljes hossz: 105cm
Becsúszó átmérője: 43mm
Villa nyak átmérő: 20mm, hossza: 230mm
Kormány befogóba 22mm átmérőjű kormány megy
tengely átmérő: 15mm
Az ár mérsékelten alkuképes. tökéletesen működik! h ivj vagy irj és megbeszéljük! Az ára 10ezer Ft.
0670/628-2271
sparxx@tvn.hu
csáó! nekem nem kell a váltó! nincs most motorom! de az enyémnek ugyan ez volt a baja a 4. sebeség! csak én komplett 1 pár fogaskereket cseréltem! és igy meg maradt a jo fogaskerék!
ha kell itt a számom hivj fel és mond mit ér neked!06309126743
Sziasztok.
Legyetek szívesek segítsetek nekem.Van egy 2001-es 12.hónapi yz125-söm és kellene nekem hozzá egy BONTOTT jobb oldali (berúgókar felöli) oldal dekni,de hiába keresek egyszerűen nem találok csak vadi újat ami azért egy kicsit drága (45.000 forint).
Szóval ha tudtok segíteni azt nagyra értékelném.
'99-es 125 köbcentis yz-m van.És van egy olyan problémám van,hogy mondjuk crosspályán felmegyek a siratón,mandíner,kis ugrató,majd lefele gurulva a lejtőn befogott kuplunggal kicsit pöccintgetem a gázt,majd amikor leérek nyelezném,igen ám csak nem akar hirtelen magáhoztérni(kiforogni),mintha sok cucc ment volna a hengerbe vagy nem is tudom,de nem akar menni rendesen a következő 30 méteren,és utána magához tér és mintha mi sem történ volna megyek nyél gázzal fel a következő sirató...mi okozhatja a problémát?
(egyébként nem kell crosspályán lennem,mondjuk egy egyenes uton huzatom,kuplung behuz lassitok vissza mondjuk harmadikig,kuplung ki gáz és ugyan ez a reakció)
Na mindegy,ki tudom már küszöbölni,csak hát nem természetes,hogy ezt csinálja,azért szerettem volna megoldást...
fújható teleszkóp!
méretek:
Teljes hossz: 105cm
Becsúszó átmérője: 43mm
Villa nyak átmérő: 20mm, hossza: 230mm
Kormány befogóba 22mm átmérőjű kormány megy
tengely átmérő: 15mm
Az ár mérsékelten alkuképes. tökéletesen működik! h ivj vagy irj és megbeszéljük! Az ára 10ezer Ft.
0670/628-2271
sparxx@tvn.hu
van eladó első féktárcsám (gold fern)
scar alu lábtartó
dirt lábtartó (még becsomagolt)
ha valakit érdekel keressen bátran!
üdv!
mohos_z@freemail.hu
Ma már nem, mert vihar van és szakad az eső, holnap remélem... köszi, hogy emlékeztettél.
Ha vkinek van nornalis allapotban akkor vevo lennek ra.
92-es YZ 250-esre keresek hűtő idomot...Valaki tud eladót, vagy még melyik évjáraté passzol rá?
Előre is köszi.
ha kell itt a számom hivj fel és mond mit ér neked!06309126743
Legyetek szívesek segítsetek nekem.Van egy 2001-es 12.hónapi yz125-söm és kellene nekem hozzá egy BONTOTT jobb oldali (berúgókar felöli) oldal dekni,de hiába keresek egyszerűen nem találok csak vadi újat ami azért egy kicsit drága (45.000 forint).
Szóval ha tudtok segíteni azt nagyra értékelném.
'99-es 125 köbcentis yz-m van.És van egy olyan problémám van,hogy mondjuk crosspályán felmegyek a siratón,mandíner,kis ugrató,majd lefele gurulva a lejtőn befogott kuplunggal kicsit pöccintgetem a gázt,majd amikor leérek nyelezném,igen ám csak nem akar hirtelen magáhoztérni(kiforogni),mintha sok cucc ment volna a hengerbe vagy nem is tudom,de nem akar menni rendesen a következő 30 méteren,és utána magához tér és mintha mi sem történ volna megyek nyél gázzal fel a következő sirató...mi okozhatja a problémát?
(egyébként nem kell crosspályán lennem,mondjuk egy egyenes uton huzatom,kuplung behuz lassitok vissza mondjuk harmadikig,kuplung ki gáz és ugyan ez a reakció)
infó: itt a fórummon, vagy 06205843975
YZ 250 (2001)