Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem egy fog elkezdett lekopni aaz 5. fogaskerékpárrol. az enyémnek különben ugyan ez a baja!
Helló!
A lényeg annyi lenne h van egy 2000-es 250-es yz-m!5-ik sebességbe fél gáz után neki áll rángatni a váltó de sebbességből nem dobja ki!És CSAK 5-ik sebességeb produkálja ezt!Vki találkozott ill hallot e probléma eredetéről?Ha vki igen ossza meg velem mi lehet ez....
Tudom.akkor megcsinálom. köszi
De, azzal stabilabb lesz vele az alapjárat hidegben.
Nem nehéz a tűn a lemezkéket eggyel lejjebb helyezni, és az segít rajta igazán.
karbi alján lévő csavarral több benzint adok az nem jó?
Hogyan?
ha dúsítom a keveréket az nemjó?
A gázkart.

Na jó, kezdetnek a subertűt eggyel feljebb, jön a hideg, több kaja kell.
Ha hidegen dadog,rángat a motor mit állítsak rajta?
Az az. Te mennyire gondoltál?
Ami a sípcsontodnál van, az a hővédő. 3 csavar tartja (nekem csak a leömlőre hegesztett anyák vannak meg) Mennyi pezó lenne?
Ha a leömlőre való védőre gondolsz nekem van egy karbonszálas. 450-re való de sztem ugyanaz a 250 is.
szia szia érdekelne a kipufogó mennyi az alja? Mondj már egy tel számot és megbeszélhetjük!
hali tibor70 nekem pont ilyen van mi előtt megvetem én is sokat kérdezgetem utána néztem megoszlottak a vélemények,ki jót ki rosszat de egy picit a rossz felé hajlott de nekem annyira tetszett a motor hogy megvetem mert a yamaha a preciz munkáról meg az oda figyelésről volt neves mind a hangcuc meg a motorok terén legalábbis én amiket olvastam ezt szűrtem le belőle,nos azt mondták szarul indul hát ez nem igaz ha rájősz a teknikára gyerek játék no persze ha nincs szarrá a moci!én inkább túrázok vele néha kimék a pályára is azt öregesen kerülők 1párat nagyon vigyázok rá még akkaor is ha ezt a mocit nem erre tervezték,de azért használom rendszeresen! és edig nagyon jóóó!erőben nincs hiány, kőnyű, fordulékony,enyém szerintem kintről való szupermotokén használták csak aszfaltot látott,nagyon megkiméltűl nézett ki azért is volt drágább,nagyon függ hogy milyen az előző gazdi!/nekem remélem szerencsém van/eddig nagyon be vált egyet amit hibának irnak le mikor tesztelték az hogy alapjáraton hirtelen gázadáskor lefulad de számomra ez nem nagy baj mert ritka bár nem versenyzem, de a sok rossz nem mind igaz
250F-re nem tudna valaki egy kipuffogó csonkra való hővédő lemezt? Ne égesse ki a nadrágomat ha már megvettem.
Szia
Első 17-3.5 hátsó 17-4.25. Gyári wr kerekek de yz-be is tökéletes.Az első tengelyed jó a hátsóhoz adok másikat, mert a tied 25mm-es. Én 09 yz450f-be és 10 yz250f-be használtam kb fél óra átrakni.
Szia. És mekkorák a ráfok? Az agy az wr vagy yz?
Ez lemaradt :)
Sziasztok! Érdekel valakit ez a két oldaldekni? Cserélném gyáriakra. Semmi bajuk,mart alumínium,szép állapotban vannak! Csak nekem jobban tetszik a gyári :) ezeket így vettem még a motorral. Van még egy 28-as wrp kormány is eladó én vettem újan,de magas lett nekem. Szinte csak felraktam,kipróbáltam és levettem. 10.000 az ára.
Üdv! Szeretnék véleményt kérni,Yamaha yz 426-f-ről..2002-es évjárat,hallottam jót-rosszat! Gondoltam itt lehet megtudok többet! Előre is köszönöm! :) :)
goo rider gooo!
Nagyon sok lány barátom motorozik, páran krosszoznak is.
Bizony vannak nők akik túllátnak a robogók világán , neki is volt rotyogó ,imádta is ,de mivel énis a sportnak hódolnék, ő se maradna ki belőle. Ja és a végén igazad van
Igen ezt gondoltam énis sajnos nagyon kevés az a hirdetés ahol nem "fiatalitanak" a mocin. De sajnos ennyi pénzért nem is gondoltam h 2001 felettit nicasilos hengerrel felujitott tiptop blokkal kapni lehet. 150 ezer potom pénz egy crossért sztem, mégha 80as is.Jövöre már szeretne velünk motorozni,de ha a 210ezres kxet venné amihez többet kell gyüjtögetnie, már nehezen fog kellő felszereléshez jutni,ami nélkül nem is engedném ki.
Keme : a "tegyük fel,"dologgal remélem nem arra gondolsz h egy csaj nem motorozhat. Van csaj ismerősöm aki cr85el tanult, és mára már 4ütemü kx-el edz. Ez ma már nem lehetetlen, ha fel van öltözve rendesen , sztem egy 24-27 lóerős motorral sok baja nem lehet ha fokozatosan tanul,és ésszel cibálja. Persze el fog esni ,főleg ha már bátrabb mert azthiszi kezelni tudja. Ez a sportal jár .