Igen sokszor (nem minden esetben) megéri/megérné kinntről beszerezni,de..Most jön amiért mindjárt kétszázan megköveznek..
tudom hogy a legfontosabb hogy mindent a lehető legolcsóbban megszerezzünk, de képzeljétek el mi lesz ha mindenki így gondolkodik? így is gatya helyzetben van ez atetves ország és a törvényhozás sem támogatja a gazdaság valóságos fellendülését, vagyis ezzel a gondolkodással és a jelelnelg általános kereskedelmi felfogással már a szakadékban is vagyunk.
Bocs az offért!
Mielőtt bárki vásárolna itthon alkatrészeket, érdemes körülnézni az USA-ban. Igaz, hogy kb 2 hét még ideér a cucc, viszont ha nem vámolják, akkor 50%-ot tudtok spórolni.
Mindent meg lehet venni. SŐT.
Én igen sok cuccot rendeltem egy cégtől, amit itthon csak 2-3 boltból tudtam volna összevadászni.
Normálisak az eladók, és segítőkészek. Sosem volt az a válasz, hogy nincs...
Ha itthon kellett volna megvennem az összes rendelt motyót, alsó hangon is 180 recsegőbe lett volna. Így megúsztam 130-ból.
( Mindennel posta, vám, kiszállítással )
Ha szerencsétek van akkor nem vámolják és akkor még jobb a dolog!
Ha itthon le akarnak minket gombolni... akkor meg kell találjuk a nekünk jó megoldást...
Én nemrég vettem a 2006-os YZ250-be Angliából hátsó villa csapágyszettet, mert oldalra lógott 1 centit, postával, mindennel volt 17-18ezer.
A himbaszett 15-25 ezer között van, attól függ, mik vannak benne, 25 a komplett, amiben a központi telónak is benne van az alsó+felső csapágya.
csáó!ha szerencséd van akkor nekem maradt hátsó lengövilához 2db. tügörgös kosár! gyári yamaha! de szimeringet akkor is kell szerezned valahonan! holnap irok!
Emberek! Nem is gondoltam, hogy a fórum ilyen aktív alkatrész kereskedelemben . Arra tud vki megoldást, hogy a hátsó villa csapágy, szimering cseréjit hogy lehet a legjobban megoldani? Megint elkeserítő híreket kaptam a márkakereskedéstől...
Yamaha YZ 125/250 idomok eladók, 2002-2009.
Egyelőre van minden, több darab is, jó minőségűek is, rosszabbak is.
Első-hátsó sárvédő fekete is, kék is, első rajtszámidom vadonat új, zacsiban, legtöbb idomon Bridgestone vagy Blackbird matricaszett is van, de van közte enyhén sérült is.
Válogatási lehetőség érkezési sorrendben, úgy levelezgessetek meg gondolkozzatok
Kayaba SSS dupla karmás futóműhöz keresek célszerszámot. Ha tud esetleg tud valaki forrást elérhető áron kérem ossza meg velem. Gondolkozom még a legyártatásán is. Utángyárottat már találtam az amcsi piacon. (a mellékelt képen) Viszont szeretném minél hamarabb leszervizelni.
Köszönöm
tudom hogy a legfontosabb hogy mindent a lehető legolcsóbban megszerezzünk, de képzeljétek el mi lesz ha mindenki így gondolkodik? így is gatya helyzetben van ez atetves ország és a törvényhozás sem támogatja a gazdaság valóságos fellendülését, vagyis ezzel a gondolkodással és a jelelnelg általános kereskedelmi felfogással már a szakadékban is vagyunk.
Bocs az offért!