hello! fénképezd le a fogaskereket! nekem van 03 asba 4. fogaskerékpárom! mert ugyebár 2 darab fogaskerékböl áll! ez egyik tökéletes állapotban van .a másikrol egy fog letört! ezért fénképezd le hogy melyik kell neked! üdv
Szia!
Nekem egy 2003-as YZ 250-esem van... ja és persze hajtóoldali 4. sebesség fogaskerekék hiányom . Nem tudom,hogy 97 és 03 között van e különbség a fogaskerekek között. Esetleg fényképed, méreteid vannak erről a fogaskerékről?
Üdvözlet mindenkinek ! Aki tud jó állapotban lévő Honda vagy Yamaha 125 2T cross motort eladót olyat ami nincs hirdetve a neten az írjon legyen szíves . Amik érdekelnek Yz 125 2001 utáni , és Cr 125 2000 utáni , árban pedig ne haladja meg a 400 ezret
Köszönöm a választ! Elmentem az autós boltba, kértem ilyen fagyállót de nem tudtak adni, csak ILYET ! Elvileg ez is ugyan olyan jó, hígítható is.
Még egyszer köszönöm a választ!
Üdv,Bence
sparxx@tvn.hu
köszi
Nekem egy 2003-as YZ 250-esem van... ja és persze hajtóoldali 4. sebesség fogaskerekék hiányom . Nem tudom,hogy 97 és 03 között van e különbség a fogaskerekek között. Esetleg fényképed, méreteid vannak erről a fogaskerékről?
Merre vagy helyileg? Posta ekkora csomagra gondolom nagyon sok lenne.
YZ 250 F-hez kell motorolajat és telóolajat vásárolnom.
Ki milyen olajat használ?
Előre is köszönöm
ülés, tank idomok megvannak még? esetleg segédváz és légszűrőház? 95ös wrt próbálnám upgradelni
balos hűtő is kellene
Még egyszer köszönöm a választ!
Üdv,Bence