Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! fénképezd le a fogaskereket! nekem van 03 asba 4. fogaskerékpárom! mert ugyebár 2 darab fogaskerékböl áll! ez egyik tökéletes állapotban van .a másikrol egy fog letört! ezért fénképezd le hogy melyik kell neked! üdv
Hello lemérnéd nekem a lendkereket, illetve képeket küldenél róla.
sparxx@tvn.hu

köszi
Nekem 97-es yz250ből van egy komplett gyújtásom 20ba!
Szia ! az már nincs meg!
holnap megnézem neked!
Nem a lánckerék oldalira, hanem a kuplung oldalira. Pontosan a kuplung felől az utolsó előttire. Amúgy hány fog van rajta?
lánckerék tengelyen lévőregondolsz? fényképet holnap tudok csinálni!
Szia!
Nekem egy 2003-as YZ 250-esem van... ja és persze hajtóoldali 4. sebesség fogaskerekék hiányom . Nem tudom,hogy 97 és 03 között van e különbség a fogaskerekek között. Esetleg fényképed, méreteid vannak erről a fogaskerékről?
hello a komplett gyújtás mennyi lenne? nekem 88-as 125ös van jó lenne rá szerinted?
Üdvözlet mindenkinek ! Aki tud jó állapotban lévő Honda vagy Yamaha 125 2T cross motort eladót olyat ami nincs hirdetve a neten az írjon legyen szíves . Amik érdekelnek Yz 125 2001 utáni , és Cr 125 2000 utáni , árban pedig ne haladja meg a 400 ezret
Üdv. Elado 2002-es yz250f komplett gyujtás.
1770 utánvéttel! ;)
Ez nem az a gép! :) Az kedves motoromat nem bántom! :P posta megoldható van ekkora dobozom! 70/3823730 ezen a telszámon hívhatsz egyszerűbb!
A motor amiről származnak az adatlapodon ami van? Lehet nem tartozik rám csak kiváncsi lennék hogy miért bontod ezt szép gépet?

Merre vagy helyileg? Posta ekkora csomagra gondolom nagyon sok lenne.
CSAK A MOTUL!
megvan minden amit írtál! ülés 3000, tankidomok 3000, segédváz 8000, légszűrőház 4000, balos hűtő 3000! 20as az egész!
Hello Urak,

YZ 250 F-hez kell motorolajat és telóolajat vásárolnom.
Ki milyen olajat használ?

Előre is köszönöm
Szia!

ülés, tank idomok megvannak még? esetleg segédváz és légszűrőház? 95ös wrt próbálnám upgradelni
balos hűtő is kellene
Sziasztok! Bontásra kerül 1986-os évjáratú powerszelepes 250 -es yz-m! Minden alkatrésze eladó!
kössy :(
szia megvan még a blokkod?
Yz 250 97-esből megmaradt alkatrészek! burkolatok, dugó, henger(sérült), kupplung, váltó fogaskerekek, tárcsák, láncszett, kézvédő(ufo alumerevítős)
Szia, a héten... de holnap kapok 100ezer foglalót érte, úgyhogy előre elkelt. Egy versenyző haver viszi el.
Csáó!keme mikor lesz kész az yz-d? az aluvázas?
Köszönöm a választ! Elmentem az autós boltba, kértem ilyen fagyállót de nem tudtak adni, csak ILYET ! Elvileg ez is ugyan olyan jó, hígítható is.
Még egyszer köszönöm a választ!
Üdv,Bence