Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, rakok bele és kiderül... Nekem is 06-os YZ250! Köszi a segítséget!
Olajcsere (először valami olcsó Tesco 10w50), és ha újra ilyen okádék színű lesz, akkor szét kell kapni.
Olaj témában 10 féle ember 11 különböző véleményt mond, én csak azt tudom, hogy a 94-es CR125-be az ATF automataváltó olaj nagyon bevált, a 2007 és 08-as YZF-ekbe a Motul 5100, de a 2006-os YZ250-be is azt tettem, és kiválóan teljesített. 10w50.
nem látok semmilyen nedves nyomot a furatnál
Megnézem, de ha nem könnyezik akkor is átengedheti? Egyébként az olajra mit mondasz viton vs észter? Mol-t is rakhatok bele vagy csak speciális 2t váltó olajat inkább?
A vízpumpa szimmeringeknél, ha elkoptak, vagy a hengerfej tömítés ha átég. De az előbbi a jellemzőbb, a vízpumpa alján van egy pici furat, ha azon könnyezik kifelé a víz, akkor szimmeringcsere (és csapágy).
Hát igazából nem tudom, talán 1-2 deci hiányzik, de tegnap enduroztunk és döntöttem én össze-vissza a gépet, túlfolyón is ki tud menni nem?
Hol tudna a hűtővíz a váltó olajjal keveredni?
Hűtővíz nem fogy?
Sziasztok!

Több infóból hallottam és láttam is egy szaki könyvében, hogy a Viton szimeringet az észter kinyírja. Én az YZ-be Motul Transoil expert 10W40-et használtam eddig, most cseréltem le de eddig ilyen trutyi színe sosem volt, mondjuk sokat endúróztunk mostanában... Motul helyett mondták nekem, hogy jó bele "sima" motorba való olaj is, ez tényleg így van?
Belerakhatom ami itthon van nekem MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50-et? csak azt nem értem akkor miért vannak erre külön termékek, ha jó bele!?
És azt a bizonyos irány árat én szabom meg?
Sziasztok!
Eladó lenne komplett Nissin elsőfék!
Fő fékmunkahenger, 2dugyattyús nyereg (85mm furatközép távolság a felfogatásnál), 90%os tokico betétek,225mm es tárcsa, fém fékcső.
Csere nem érdekel semmire!
Az ár irányár, de ennyiért kompletten ajándék!
postán utánvétellel, vagy előreutalással küldöm! Ha érdekel hívj vagy írj és megdumáljuk az árat. Egyben szeretném eladni!

sparxx@tvn.hu vagy 70/628-2271
Eladó egy kb 1992,-es yamaha s
z lecsiösszeszerelésre vár érdeklődni
06705191984
A másik meg, hogy mindig vannak kirívó esetek. Láttam már Passat hajtókart a blokk oldalán én is 8E km-el, de tudok ugyan olyat 650E km-el is ami makulátlan. Ezzel nem arra utalok, hogy az enyém kibírja még 2 évig nyélen dugó csere nélkül, de azért nem minden javítás jár 300E ft-al (remélem)
Nem azért van fenn mert el akarom adni, hanem mert egyszerűen én mindenem eladom ha megveszik. Ha adnak érte 50e ft-al többet mint amennyiért vettem akkor eladom, majd veszek egy másik olcsót. Amit meg akarnak venni azt el kell adni, kocsiaim is fenn vannak az eladóba De nem szívesen adom el mert makulátlan a motor.
Egyébként mikor kell cserélni dugót benne? Mindenki mást mond, de a legtöbb helyen 100 órát mondanak, vagyis most kell.
Igazad van... De azért azt tudnod kell, hogy már megjártuk itt egy ilyen keveset futott Yamaha-val amiben nem voltak időben cserélve a kopó dolgok. Annál úgy szétszakadt a hajtókar, hogy a dugót belepréselte a hengerbe ami a mai napig ott van, megtartottuk dísznek. A többi kárról ne is beszéljünk, 300-ból jött ki a javítás bontott cuccokból. Szóval ezért voltam bizonytalan, nekem pályára hajtani kellett volna és pl. dirtparkban kap még egy ilyen amatőr alatt is egy 250-es 4T. De 450-ért jó vétel volt elismerem, még ha most kapna nálad dugót, hajtókart akkor is. Kíváncsiságból megnéztem most a kínálatot és látom árulod...
Én meg pontosan ezért vettem meg mert mindene gyári. Gyári szar lánc (új max 25E) és kell 2 telószimering 6E ft-ért. Inkább veszek egy minden tekintetben gyári motort és én újítom fel, minthogy egy friss dugósat vegyek amire azt mondják, hogy a 2. dugója de valójában a 2. hengere már, vagy 3. láncszettje. Ez örök életébe hobbymotor volt, motorjához nem kell nyúlni mostanában.
jah passzolnak! nagyobb villaszög, nyitottabb kipuff,mint nálunk,mert decibel korlát van MO-n mást nem tudok, jah meg talán a vázszámban van jelölve h usa
az USA-modell az jelen valami hátrányt itt Magyarországon? Miben különbözik az aurópaitól? Alkatrész ugyanúgy passzolnak hozzá?
Igen! Vannak ilyenek! csak azt nem értem hogy mire jóez... :D
Igen ismerős helyek
Na abban a kartonpapírban van a tömítésszett, gyűrűk(ha jól emlékszem yamaha-hoz mindenből 2) és a kipuffogó gyapot is az amit adnak hozzá. Jó vétel volt egyébként. Engem kicsit aggasztott ez a bontatlan állapot meg azért szar volt a láncszett, a telók ömlöttek és ez a semmire nem jó kyoto gumi volt rajta ha jól rémlik.
Ezek szerint csak levette annak idején a hirdetést, ha nem veszi le akkor lehet ennyit ajánlottam volna érte én is.
Helló.
Pontosan mit adott volna hozzá a faszi? Jaaa a válasz igen, ez a Komlói gép és 450-ért vettem. Mindene gyári ezért vettem meg. Egy tömítésszettet adott hozzá egy A4-as méretű papírdobozban ami bontatlan (nem tudom mi van benne) meg egy új kipuffogóba való gyapotos mittudom én mi a nevét. Azt nem tudom, hogy most van-e benne vagy ez az amit kivettek a kipuffból... De ha nádasdi vagy akkor itt van 2 ismert hely
igazán szép!
mivel rengeteg 2002 előtti motort hazudnak 02-esnek, végül is jó, amit írtál
Jogos! Ez a hátránya ha mini billentyűzeten írsz! :D