Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bármelyik nitritmentes jó, én 1:1 arányban használom, és Shell van
ilyen
Szia! Köszönöm a választ! Még az lenne a kérdésem hogy be tudnád linkelni azt a fagyállót amit használsz, vagy az is jó amit én linkeltem neked az e-mailben(Putoline Coolant Racing - auneres prospektusban nem írnak róla semmit hogy mi nincs benne)? És az arányt le tudnád nekem írni amibe kevered? Több kérdésem nincs, ez után ilyen leszek:
Üdv, Bence
Szia, KTM fórum ,
de válaszolok: szulfát és nitrátmentes fagyállót keverek desztillált vízzel. Ha nem ilyen fagyállót használsz, az marhatja szét a vízpumpa deknit a régi (1990 körüli vagy régebbi) motorokban. A desztillált víz NEM, ez egy tévhit.
keme ! Küldtem egy e-mailt, az adatlapodon elérhető e-mail címre!
Üdv, Bence
cáfolandó! a KTM-ek a legszebbek! meg a legjobbak is,- ;) de most fontos az ár!
Köszi!
Egyszínű volt 6ezer, de a srác profi kárpitos Csepelen, Tuza Dani, hintókat meg veterán autókat is huzatol , nem hiszem, h gond neki egy két színű huzat... 70 405 93 58
Szia Keme
Ha úgy is megtudják csinálni minta gyári szürke-feketét,akkor irj egy elérhetőséget légyszives.Nagyon jó árat mondtál, mert a gyári huzat 29e Ft Előre köszi.
Abban tudok segíteni, hogy 6ezerért csúszásgátlós, erős üléshuzatot hol tesznek neked fel, ami szürke.
Sziasztok
Esetleg valakinek? Mondjuk a csere jobban érdekelne.

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
és a legszebbek is a yamahák :)
mit gondoltok 450-esek közül melyik a legjobb választás hobbi motorozásra? 2007-2008 as évjáratban! azt olvastam hogy talán a yamahák a legmegbizhatóbbak!
hát egyhátso sárvédő kéne meg a kétoldal idom a kipufogo dobot megcsinálom saválobol most viszem malyd a hengert furni meg új dugotrakatok bele
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
vazz még csak az 500 as hangját sem hallottam :( sebaj majd 2 hét múlva remélem ott lesztek
"bandáNKBÓL"... a CR500-as velünk volt. Aluvázas, nem láttad? 46-os számmal, kék-fehér Troy Lee mezben. Ott volt az a pályán is
most 7 vége nekem nem jó de a következő 90 % hogy ok természetesen nekem nyársapát lenne a legjobb főleg ha te is ott lennél és elmondanád hogy mi hogy a frankó (szerintem én nagyon bénán mentem) de mindig tanulni kell valami újat nem ?
cr 500 as ? nekünk nincs olyan az a piros az egy 125 ös meg a kxf meg én voltam ott csak cr 500 még csak a pályán sem volt
Ja, még valami... ha összeszoktam az új döggel, nekem is meg kell tanulnom valamit, mert a bódé melletti nagy asztalnak nem mertem még vele nekimenni

Egyébként a bandánkból jelenleg a cr500-as srác nyomja a legjobban, tőle kérdezzetek.
Köszi Annyi "bajotok" van csak, hogy nem mondta el senki nektek, hova kell állni, ülni, dőlni a motoron, de különben tök ügyesen nyomtátok! Ok, beszéljünk majd össze. Most 7végén nem tudom, hova megyünk, de Nyársapát is esélyes.
tudom nem ide kellene írnom de azt hiszem lenne kitől mit tanulnom a pályán ha leg közelebb nyársapáton leszel szolhatnál kimennék tanulni egy kicsit
Ez egy 1985-ös, az utolsó, amiben külön gáztartályos a hátsó teló, és az első, aminek elöl tárcsaféke van! A hátsó rajtszám oldalidom nem gyári. Elég kevés cucc van hozzá, ritkán ki lehet fogni e-bay-en ezt-azt. Mi kellene hozzá? A hátsó dob sem gyári.
Ilyen a gyári, sajnos hirtelen nincs jobb képem:
http://www.motodacross.com/yam...
hello mindenki most cseréltemel mocim egy yamaha yz 490 re érdeklödnék hogytude valaki rola bővebben infot pl milyen ahenger sima vagy nicosilos lehete hozzá kapni alkatrészt?
Köszönöm szépen a válaszokat!