Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
A közeljövőben szeretnék venni egy YZ 125-öt. Tudnátok mondani róla valamit, például, hogy az évjáratok közt milyen különbség van és honnan lehet megismerni, hogy melyik évjárat. (Sok olyan motorral találkoztam már, hogy pl 2002-es évjárat volt feltűntetve a hirdetésen, és a motort csak 98-ig gyártották)
Előre is köszönöm
Teleszkópszár tetején van 2-2 csavar. Neked az kell ami pontosan középen van, a mellette levővel csak a levegőt tudod kiengedni. Na szóval a középső csavart ha befele tekered keményebb lesz a teleszkóp, ha kifele akkor pedig puhább. Ez a nyomó-csillapítás.
Teleszkópszár alján is van 1-1 csavar ezekkel pedig a húzó(visszaút) csillapítást állítod.
Sziasztok! 2002-es yz250f-nél az első teleszkópot belehet állítani puhábbra? Ha igen akkor hogyan? Előre is köszönöm.
Pazzaz 22 es Titanium Zsír új merevítős OFF ROAD kormány eladó 8000ft

htc.jimbeam@gmail.com
Köszi a választ
0,1-0,15 a szivó
0,2-0,25 a kipuff
Ha ugyan akkora mind2 az gáz.
Sziasztok!Meg tudná valaki mondani mennyi a szelephézag egy Yzf426-nál?És hogy a szívo meg a kipufogószelepnél is ugyanakkorának kell-e lennie? A választ előre is nagyon köszönöm!
A válasz talán abban rejlik hogy mikor volt olaj csere.....

ha régen volt akkor megmagyarázhatja, de elvileg nem szabad csörögnie semmiféleképp, én a helyedben addig nézetném meg amig komolyabb baj nem történik....
ezeknél a motoroknál meg nem mondom !
Esetleg tipp, hogy miért lehet ez?
hivatalosan halkabb lesz üzem melegen mivel az illesztési hézagok ilyenkor minimalizálódnak és az olaj is üzemi hőmérsékleten éri el a legjobb kenési tulajdonságát
Hi. Egy kérdés csak... Ha bemelegszik a blokk, (mármint az olaj is üzemi hőmérsékletre ment) akkor normális az, hogy hangosabban "csörög" a blokk?
Helló! Érdeklődnék a Yamaha YZ450F kipufogó rendszer iránt. Meg van-e még esetleg. Milyen állapotban van, kérlek küldj róla képeket, ha még aktuális.
Köszönettel: bazsa1980@gmail.com
Heló!

Hűtővédő+kartervédő,ha esetleg érdekel valakit!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Holnap (azaz ma,hétfõn) kereslek...
hali nekem van himbám, telóm ,de a műanyag alkatrész (tank idomok ülés légszűrőház)nincs ezeken kívül mindenem van yz 250 hez 2002 a motor ami bontódik
Sziasztok!
Van valakinek egy 90'es évektől fiatalabb rezója yz 125-re?

Köszi: Peti
2002-2011 YZ 250 v. 125 benzintankot keresek és hátsó telót kompletten, himbaszettel.
jelenleg 1945db motorblokk fan fent. ------

http://www.kepesmotor.hu/motor...

sok sikert!
Bocs nekem nem tiszta..... most a vizpumpa szimering ment tönkre vag a csapágy? vagy a csapágyház az oldaldekniben? na mind1... én is pont így jártam az yz vel, nekem mázlim volt mert nem megszorult a dugó, hanem a henger tágult nagyobbat, elment a kompresszióm, és megált... kihült, mentem vele tovább hazáig.
ponz ugyanígy folyt ki nekem is a tej szerű olajos víz a blokk tetején, a kis csövön...... én megúsztam egy szimering cserével. már nem emlékszem megnnyibe kerül de 10 ezer ft alatt van az ára... bármelyik motorboltba megszerzik neked szerintem....
Sziasztok! Segítség kellene nekem, az yzmbe átszakadt a csapágyház a vízpumpánál, elvékonyodott és körbe van repedve. Vízpumpa szimeringet akartam cserélni mert szétment és a membránház alatti kis csövön fehér tej szerű trutyi folyt ki. Kimostam a blokkot és akkor vettem észre.
Esetleg tud valaki bontott deknit vagy megoldást a javításra?
Én aluhoz való fémragasztóra gondoltam,és eszetrgálni egy "alátétet" és azt beragasztani,és erre rá mehet a szimering.
A képen látható blokkról lenne szó, és 88-89 évjárat.
köszi!
hello aszt szeretnem kerdezni hogy hol tudnek beszerezni 125 os 2t cross blokot kompleten mindennel gokartba kene csak nem talalok sehol