Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha vásárolsz 1 üzemóramérőt, azon minden le van írva mit hova kell tenned, ill. tekerned. segíttenek ábrával is. Kb 5perc a felszerelése semmi több!
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de van egy 450f-em és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetne megoldani, hogy üzemóramérőt rakjak rá.
Köszönöm!
yz250f a motor.
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy cseréltem olajat a motorban szűrővel együtt, és kb 100* hangosabb lett a motor mint olajcsere előtt. (hiflofiltro, Motul 10w50 5100)
Ötlet? Köszi.
Mondjuk ez: http://www.mojauto.rs/polovni-...
1. ranezesre megeri a penzet?
Szerb oldal, mivel jomagam is Szerbiaban elek :P
Ha megis hasznaltan vennek motort, mire vigyazzak?
Nagyjabol ertek a motorokhoz, de 1 cross eseteben szerintem mas teszta. :)
Köszi igyekszünk
Bölcs döntés! Vigyázzatok 1másra. hajrá!
A héten boldog tulajdonosa lettem egy 250-es gépnek. :) 2009-es évjáratú de dobozban vettük, már maga az összerakás is nagy élmény volt. A bejáratás már megvolt pályára majd jövőhéten megyünk ki.
Üdv.
Köszönöm szépen a segítséged.
Vedd le a karbi alját, fordítsd fejjel lefelé. És az úszót úgy állítsd be hogy az úszó teteje és a karbi síkja között 8mm legyen a távolság.
Ha jól emlékszem...
Sziasztok, valaki megtudná mondani hogy a 02-es yz250f-nek gyárilag mekkora az úszószintje? előre is köszönöm
Hat lehet hogy nagy ugras lesz a lovak kozott, de a krossz az krossz, endurokat aaa, nemannyira kedvelem.. Az tuti hogy az elejeben meg o fog engem iranyitani es nem en ot :DD, de valtozni fog :P

Csak elobb megkene venni a mocit :/
Nos akkor felteszem én is a kérdésemet.
Eltört a yézusban a gyűrű.
A nicousilnak kaputt, dugó kaputt.
Van e valakinek egy fölös hengere?
Vagy!: Én speciel nem szánok már túl sokat erre a mocira de, Ha hüvelyeztetem miben lesz másabb? (szaknyelvi dolgokra gondolok nem arra hogy "másképp tágul"....) Amúgy mennyi egy hüvelyeztetés dugóval kompletten? Bontókba szokott előfordulni 94 yz 125 henger? aki esetleg tud valamire való bontót akkor érdekelne pár telefonszám is! A Gerecsemotor számát tudom, még nem érdeklődtem sehol, ez az első nekifutás..

Válaszotokat előre is köszi!
Háát szerintem egy hidroturbinás mikroolaj tuppindátor-slag nem ártana hozzá mert azzal a nehezen hozzzáférhető helyeket is jól tudod spriccendálni.

Na de félretéve a viccet biztosan jó lesz! hiszen arra van kitalálva! LÁNCKENŐŐŐ SPRÉÉÉÉ fújkáljad vele sűrűn és akkor jó lesz!

Sok sikert!
Halihóó!
Hát nézd! Én ezen esetben nem ajánlok neked egy ilyen kaliberű motort. márcsak azért sem mert egy 125 ös cross bármiröl is beszélünk megközelítőleg 10x annyit tud mint a kis tomos-od. A mondataidbol kiderült számomra hogy nem igazán ültél még ilyen motoron, és talán még nem is vittek, én csak jóindulatbol mondom hogy még korai számodra az a 40 ló. A helyedben ugranék a következő ranglétrára és az egy 80-as vagy 125 ös ENDURÓ motor lenne. azok csak 20-25 lóerők, de hidd el azokkal is lehet jókat motorozni.... Nem foglak lebeszélni róla hogy mit vegyél, csak tanácsoltam... Ha fogalmazhatok tisztán, akkor "biztos hogy nem tudnád "még" megülni!" A döntés a tiéd! Sok sikert ifjú Padavan!
Sziasztok!
Szeretnek venni egy, Yz 125-ost..
Csak ujanta erdekel, hasznaltan nem nagyon szeretnek venni. Kb mennyibe fajna nekem egy 2010-11 evjaratu motor?
Mas helyen lattam ezeket a kerdeseket, hogy illik-e hozzam a motor? Nos ezt en is felteszem, 175cm magas vagyok, leerne a labam? XD

A mostani 50ccm mar nemnagyon "elegit ki" :DD, gyorsulasban, elmenyben, kisebb ugratasokban.. :P
Jha, es hobbi szinten szeretnem hasznalni.. Nem vagyok versenyzo, csak 1xuen imadok motorozni :D, szerintem sokan igy vagyunk vele :))
hali segítséget szeretnék kérni hogy hol tudnák venni yamaha yz 250 motrohoz 3.sebesség fokozat fogaskereket a motor évjárata 1989 vagy esetleg valami jó ötletet
Szinte biztos.Keresd meg a Yamaha fehér-t,ők ha van megoldás,segitenek!
Üdv! Olyan kérdésem volna, hogy rendeltem a würth-től egy láncolajzót. Pontosan ezt:
http://webshop.wuerth.hu/files...
Ez jó e a motoromhoz, vagy kell valami speciális olajzó?
Típus: YZ250F (amerikai)

Válaszotokat előre is köszönöm!
Hello! nekem olyan kérdésem lenne hogy yz 125 re lehet-e rakni világítást?
Üdv! Kb lassan egy hónapja vettem meg a motoromat! Egy 2007-es Yamaha YZ250F-et. Amerikai tipus. A gond csak az, hogy nincs meg a szervízkönyve! Akitől vettem, már nagyon régóta mondja, hogy meg van meg van, de semmi. A kérdésem az, hogy honnan tudnám beszerezni a szervizkönyvét? Mert igy nem tudom, hogy pontosan milyen motorolaj kell bele, stb.. ?
Köszönöm!