Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény! És ilyenkor mit lehet kezdeni vele?
Szép! Majd ír mi lesz a végeredmény
No azt hiszem szétszaladtak a lova
Fel raktam a gyári rendszert Igazi kezes bárány lett a masina
Kb mintha katapultálnál. Legalábbis pályán. Egyenes sík úton 2 nap után megszokod, de nem oda van kitalálva.
A pénztárcádnak is akkora dózis lesz (ha rendeltetés szerűen használod) mint az adrenalin amit kapsz.
Hali lehet hogy hülye kérdés de ha Simsonról átülnék egy 125-ös yamaha yz-re akkor milyen érzés lenne ? XXXDDD
Ebben az évben Én sem ígérem hogy lejutok felétek Ha megyünk összel, de addig még sok víz lefolyik a dunán. Most a versenyeket "nyomom" kissebb nagyobb sikerekkel
Jó buli, élvezem
Nem lett semmi bajom, jóbos kanyar után gyorsításkor volt a megállás földes úton. Szombat vagy vasárnap akartam pályára menni, eszembe is jutott ha ugratón van ez, megint összetöröm magam rendesen.
Sajna a Zoliét biztos h. nem toom megvenni.
Azon gondolkodom eladom így hogy előtte megnézzük mi a bajai, vagy összerakatom és megtartom. de szerintem ebbe az évbe biztos h. nem fogok motorozni vele Komlón sem .
Te remélem jól vagy!
Cserél le 1 olyanra mint az enyim, vagy vedd meg zolitól
Szasztok
én nem öregszem
Sikerült kinyírnom megint a vasat ( megállt mint a szög )
tehát lehet váltanom kéne inkább az orvosom azt mondta horgászat vagy galamb tenyésztés
3 nyélen pák, remélem rendet rakott az első fogaskeréktől az uccsoig és még a kamera sem birta odáig
Akkor öregszel
Hát ja ilyen az élet, a gép nem fárad el, de mi igen.

nem...csak rájöttem, hogy elég lesz nekem egy nyusziötös 2 T....na meg a nyugisabb időkben valami országúti cirkáló
Mi az zoli bácsi, utpl ért a válság?
heló pilisborosjenőn a fehér gézánál szerintem lesz
szasztok,
ha esetleg érdekel valakit
YZ450F
Sziasztok
Segítség kellene MD80 mini digi. kamerához
Azt a nyomorult időt és a dátumot hogyan lehet eltüntetni
élőre is köszönöm
Sziasztok!

Tud vki vmit erről a motorról?

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Várom a válaszokat...
Köszi!
Helló, 125ös Yz-be a hátsó telóba elszakadt a gumiharang ami a gáz és az olaj között van. Aki tud szerezni vagy tudja hogy hol vehetek ilyet az írjon. Köszi
Nekem egy '07es YZ250F-em van maximálisan meg vagyok vele elégedve, nagyon szeretem. Supermotozni is használom, utcán, kizárólag ezért szeretném eladni, mert 450est szeretnék. De kizárólag Yamahát, nagyon bevált, szuper motor! Ha esetleg érdekel egy jó állapotó YZ, akár SM kerekekkel is, szólj, beszélhetünk róla!
Hali.Nem tudtok yzf450 bal blokkrészt?
sziasztok ktm lc 620 vagy 640 et szeretnék venni kérdésem lenne milyen moci menyire birja a gyürődést
előre is köszi
Üdv

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy van egy 93-as Yamaha Yz 125-öm és annak a power fedelét levettetem és kiesett belőle vmi rugó és azt szeretném kérdezni h egy power hogy kell öszerakni.

Előre is köszi.
Yzf a legjobb,a többi egy fos :D Enyimet vedd meg :D

Remélem beír még egy Kawás,Suzukis,Tm-es,Ktm-es :D
sziasztok
wr 400-hoz/ yzf 426 hátsó kerékbe (18") keresek küllőket
vki esetleg nem tud segíteni
Crf a legjobb, a többi egy fos Vedd meg az enyém