Helló egy kérdésem lenne , Szerintetek megéri elcserélni a derbi sendam at yamaha yz 85 -re ? Akinek volt már ilyen motorja mi a tapasztalata erről? Fogyasztás ? teljesítmény? Alkatrész ellátottság?
Megbízhatóság stb. Előre is köszi a választ válaszokat.
Mennyit forog egy 2t kroszz körülbelül ? haverokkal ezen veszekszünk , hogy mennyit foroghat én 14 ezerre tippelek:D Valaki tud pontos infót? előre köszz, és bocs a buta kérdésért:D
köszi h. gondoltál rám mgérdeklödöm a szerelőtől jó-e , és mikori a blokkőzép, de nem tudom mikor tudom elvinni hozzá a blokkot
jelentkezem ha +tudok valamit.
Szia!
Nem állítom hogy biztos tud segíteni, de ha megkeresed a yamaha dt fórumon APUCIT ő lehet tud Neked segíteni ebben. De ha mégsem tudna nem vesztesz semmit, egy próbát mindenféleképp megér.
Sok sikert hozzá
Hali!Nekem van 426 blokk közepem /jobbos,balos/párban csapágyakkal,hibátlan nem tudom a 400-ba jó-e de azt hiszem ugyan az.Ha érdekel itt a számom 30/9472099
Hali.
Egy 2003-as évjáratú YZ250-hez kellene nekem bontott váltó alkatrész vagy komplett váltó. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném mert én sehol nem találok.
igen és az forog is benne de még se tud ki nyitni!azt mondják a mechanika rolot el benne, den nem tudom hogy lehet az meg csinálni estelge te értesz ahoz ?köszi elöre is
A körtolattyú a hengerben nem tud körbe fordulni, csak addig, hogy lezárjon és kinyisson. De nagyon rég szereltem ilyet. Szerintem keress olyat aki már látott ilyet.
42es alapjárati fúvóka helyett 45-öst szeretnék a mociba. Ettöl könnyebben indulna? Az a bajom ha meleg a motor és leállitom ugy 2-10percre akkor mindig 2. rugásra indul.... ha elötte kap egy kis gázfröccsöt elsöre. vki esetleg ért a témához?
Ha jók az emlékeim, nincs mit állítani. Szét kell szedni kitakarítani és jól összerakni a röpsúlytól kezdve. A röppsúly egy egyszerű mechanikán át vezérli a körtolattyút.
Hello!Valaki tudna nekem segiteni hogy hogyan kel be állitani egy power szelepet egy 92évjáratu Yamaha yz 125-ön!Mert az enyém nem nyit ki egyáltalán és most széd szedtem és a mechanikai résznél egy szimering alig volt rajta!Nem tudom hogy mi lehet a gondja,kuka az egész avgy meg lehet menteni?üdv válaszotokat elöre ia nagyon szépen köszönöm!
Én vennék egy 450est (mert fiatalabb, korszerűbb), és azt rendbe raknám úgy, hogy tuti legyen. Utána nem érhet meglepetés. Ezt meg eladnám alkatrészenként. Vagy esetleg játszhat az is ha szereted ezt a gépet és nem vészesen sok helyrehozni akkor megcsinálod. Én tuti újabbat vennék személy szerint. Majd várom az infókat, hogy mi történt a masinával.
No akkor komolyan
Először szétszed és utána kiderül.
Az biztos blokk tuti mert az látszik, másodszor mi a baja a hengernek, hengerfejnek, ( dugó hajtókar csapágyak biztosak )és a többinek, utána lehet gondolkodni melyik az ocsob, melyik éri meg.
Ezt megcsinál felújít vagy veszek használtat és azt újítom fel, és ebből marad 1-2 használt alkatrész.
Ez a mai válságba pénzt kérdése ( mert a hobbi sajna csak a második )
Ti mit tennétek ennél a pár százezres kérdésnél ?
Megbízhatóság stb. Előre is köszi a választ válaszokat.
jelentkezem ha +tudok valamit.
Nem állítom hogy biztos tud segíteni, de ha megkeresed a yamaha dt fórumon APUCIT ő lehet tud Neked segíteni ebben. De ha mégsem tudna nem vesztesz semmit, egy próbát mindenféleképp megér.
Sok sikert hozzá
Egy 2003-as évjáratú YZ250-hez kellene nekem bontott váltó alkatrész vagy komplett váltó. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném mert én sehol nem találok.
melegen második rúgásra? vagy elsőre? mi ebben a nem normális?
Először szétszed és utána kiderül.
Az biztos blokk tuti mert az látszik, másodszor mi a baja a hengernek, hengerfejnek, ( dugó hajtókar csapágyak biztosak )és a többinek, utána lehet gondolkodni melyik az ocsob, melyik éri meg.
Ezt megcsinál felújít vagy veszek használtat és azt újítom fel, és ebből marad 1-2 használt alkatrész.
Ez a mai válságba pénzt kérdése ( mert a hobbi sajna csak a második )
Ti mit tennétek ennél a pár százezres kérdésnél ?
De most úgy komolyan kérdezem. Van rá valami esély hogy azt javítani lehessen vagy csak az új blokk segít?