Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szeretnék "sportosabban" motorozni a sport fogalmában természetesen cross!
BP.17-Ker. és környéke érdekelne ,hogy vannak e itt pályák,erdős hosszabb útvonalak stbstb... Egy YZ 125-ben gondolkodom igaz nem a közeljövőben, csak kíváncsi vagyok vannak e itt a közelemben helyek ahol tudnám csapatni neki!
Előre is köszi a választ aki szánt rám egy kis időt.
Sziasztok!

kicsit megint itt. Nem érdekel valakit tavasszal felújított 94-es 125-ös yz?
hello az a baj nem tudom melyik az alapjárati fuvoka!:( sajna nem nagyon értek hozzá!van benne egy nagyon keskeny fuvoka arra gondolok hogy aza szar, mer eléggé széje van nyalatva ahogy nézem azon kivül teljesen tiszta az egész!üdv irj
Lehet hogy el van tömődve az alapjárati fúvóka,vagy túl retkes,azt pucold ki,és biztonság kedvéért a levegő járatát is.
Aztán próbáld újra.
Köszi
Hello!Valaki tudna nekem segiteni abba hogy van nekem egy 92évjáratu yamaha yz 125 cros motorom és egyáltalán nincs alapjárata!egy darabig van aztán le megy a fordulat,hiába álitok a csavarján nem nagyon reagál rá!valaki tudna segiteni!válaszotokat elöre is köszönöm üdv
Hello Srácok,

2003-2005 évjáratú 250 F-hez keresek műanyag idomokat.
Ha valakinek van: amihucza@gmail.com

Előre is köszönöm
Mihu
Szia! enyhe problem h nem tudjuk milyen mocid van.
de én ajánlom neked a CSIKA nevű ezen fórumon is előforduló úriembert, ha jól tudom jászberény környékén lakozik,profin csinálja a teleszkópokat 10- 15 ezer ft körül csinál egy cross telót.
ha jól tudom postai úton is meg lehet oldani vele a dolgot... . nézz utána! sok sikert!

http://www.futomu-offroad.soko...
És mi köze a motor bemelegedésének a teleszkópfolyáshoz?
Sziasztok! Olyan problémám van a motorommal, hogy mikor beindítom, és kicsit melegszik a motor, akkor elkezd szépen a teleszkópból folyni az olaj. Ma ki akartam menni motorozni, de így nem merek elmenni. Mi lehet a probléma? Én szimeringre gyanakszom, remélem nem komolyabb?!
Mennyi árba ennek a felújítása? És a másik probléma az, hogy nem tudom, elvinni sehova, mert itt a környéken nincs motorszerelő, aki noprmális lenne, csak a roszabbik fajták, oda nem viszem el, + nem is tudom mivel elvinni, mert nincs vonóhorog a kocsinkon, se futónk nincs. Valami tipp esetleg? Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Tegnap sikeresen elhagytam a berúgókarom (yamaha yz 125 '90).
Ha valakinek van esetleg vagy tudja , hogy hol keressek akkor az írjon.
Nem kell új, lényeg, hogy jó legyen,ja és az egész berúgókar kellene az alsó elforgós résszel együtt, ami a berúgótengelyre csatlakozik.
Kösz szépen előre is!

Üdv: Tomi
Inkább gyere velünk motorozni...
váltót 70 ezer alatt nem kapsz itthon ! én 130 adom a blokkot
nekem van 2001 es blokkom komplettan
Esetleg nincs valakinek elfekvőben egy 2000-es 250es yz-hez váltója? Környékbeli bontókban sehol sincs. Gerecsemotort is próbáltam ott sincs sajnos.
Üdv!

Cserés Yz250
Akit érdekel, elérhetőségen megtalál. egy kép

köszi!
Hi. Az fcr39-es karbiba milyen alapjárati fúvóka van? Rövid vagy hosszú?
Sziasztok,

egyenlőre érdeklődés szinten, hátha van valakinek összehasonlítási alapja:
Szeretnék venni egy ~2000es évjáratú 125-ös yz-t. Volt már hasonló motorom, egy CR 125 képében. Elég rossz volt a tapasztalatom mind alkatrész ellátottságban, mind árakban. Ilyen téren, hogyan képzeljem el a yamahát (mondjuk a hondához képest)?
(Dugócsere, motorgenerál, váltó)?

Köszi,
Üdv,
Gy.
Eladó ! minden ! link

az yz blokk 2001 es évjáratú !
Nem hiszem hogy olyan hatalmas erőbeli különbséget lehetne tapasztalni az évjáratok között, ez inkább állapottól függ.
Az évjáratot nem mondom meg, de tudom hogy 2000-res évjáratú yz 125 motoroknál volt 5 sebességes váltó is, amit annyira nem szerettek sokan mert nem volt annyira jól elosztva.....

az enyém 94 es imádom, nagyon megbízható és najom soincs vele. csak oda kell rá figyelni... erős, kényelmes, és könnyű. ugynezek a tulajdonságok 94 től felefelé is megmaradtak.
Köszönöm a részletes infót, még a motorjáról kérhetek néhány infót? Megbízhatóság érdekel és melyik évjáraté az erősebb. Sajnos még nem tudok motort venni, mert először el kell adnom az enyémet.
Üdv,
Tamás
Az enyém eladó! YZ 125 98-as.
96 és régebbiek még szinte teljesen fehérek szembetűnő a különbség. Aztán 97-99-ig kék az idomzat és fekete a légszűrőház. 2000 és 2001es évjáratokon pedig fehér a légszűrőház.
2002-től pedig a két tankhoz csatlakozó oldalidomon hosszúkás csepp alakú a két-két szellőzőlyuk, míg a korábbi évjáratokon szögletes alakzat.
http://www.motodacross.com/ Itt minden cross minden évjáratáról van kép. Remélem segít.