Be,csak semmit nem érsz el vele,max,hogy a helyén minden tiszta takony lesz.Azt kezdheted újból a melót.
Ti tudjátok,a ti motorotok míg meg nem veszi a másik
Szeretném megkérdezni,hogy be lehet e indítani a motort power szelep nélkül.Mert összeraktam és szeretném tudni hogy beindul e?az a baj hogy még nem találtam powert a gépemhez, sehol nem lehet kapni hihetetlen.95-ös yz 250
Ha valakit érdekel, van eladó 450-esbe TITANIUM szelepkészletem. Vadonat újak, gyári szelepek! 2 kipufogó és 3 szivó szelep, az 5db a bolti ártól jóval olcsóbban. 150eft.
érd.:patvaros87@gmail.com
Üdv. Először is köszönöm h írt/, természetesen érdekel a felni, ha jó állapotba van és nem aranyáron:) Érdekelne tehát az állapota, illetve az ára aggyal és agy nélkül. Köszönöm a választ előre is:)
Hali!gondoltam irok ide hátha tud valaki segíteni abban hogy:
Yamaha yz 125 1992-es motorhoz keresek gyári farok idomot! ha valaki tud ebben segíteni kérem irjon!köszönöm szépen
Üdv mindenkinek. Érdeklődni szeretnék, hogy 2003as 450es Yzf hez nem tud valaki komplett matrica szettet, illetve Fekete felniket előre hátra, mert szeretnék kicsit a megjelenésén javítani:) Köszönöm a válaszokat előre.
Ui.: Töltök fel egy képet a vasamról , ha nem nagy baj?! :)
hali terhelés nélkül nehezebben fogod hallani,mivel vizh.az is sokat lefog a hangjából,esetleg ha úgy visszatompítod a kipuf végét azt gázt adsz talán hallasz valamit de szerintem a legbiztosabb ha leszeded azt megnézed,de hátha írnak valami okosságot
hátha ha van rajta miért is ne!elég hamar tönkre menne a váltod,bár mende mondákat halottam már hogy a profi versenyzők nem igazán használják verseny közben hogy mi igaz majd itt elválik de addig is javasolnám használd csak
Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. Ma olyat tapasztaltam a géppel hogy ugye azt mondták hogy úgy lehet kideríteni hogy nem lóg-e a hajtókar vagy nem-e szar a dugó hogy fél gázon üresben pörgetem a motort persze melegen hát gondoltam kipróbálom és ha fordulaton tartom a motort nem engedem el a gázt meg sem mozdítom akkor úgy csinál mint ha "leszabályozna" de ha odahúzom neki akkor pörög meg menet közben is jól megy mondjuk az alapjárata kicsit szerintem egyenletlen de ez lehet nem jó észrevétel:) (Yamaha Yz 250 )
Ti tudjátok,a ti motorotok míg meg nem veszi a másik