Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HALI Srácok !
Kérdésem lenne !
Yz250 1993 dugót cseréltem benne és tegnap kicsit meghajtottam és elkezdett csörögni ..
Ha behúzom a kuplungot teljesen elhallgat ha kiengedem iszonyat :S
viszont ma szétszedtem és semmi hibát nem láttam a kuplungnál ?
előfordul hogy váltó ?
Értem, köszi a választ!
Azt olvastam nehezebben forogja le magát. De ezt tapasztaltam is, bírja ha forgatod, de alulról is kellően nyomatékos.
Olyan mint 1 Tank
Köszi!
A teljesítmény érezhetően más mint egy 4 szelepes motor teljesítménye? Vagy az 5 szelep csak bizonyos fordulaton jelent előnyt?
3 szívó 2kipuff
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a 4T 5 szelepes Yamahákban hogy vannak elosztva a szelepek? 3 szívó/2 kipu, vagy 2szívó/3kipu?
Miért kell egyáltalán 5. szelep?
Köszi!
Ha minden összejön jövő hét végére kész lesz a mocim
Viszem a hétvégén szervizbe
Szurkoljatok hogy gyorsan rendbe vágják
Köszi
Akkor szokott ez lenni, ha a kapcsoló tengelyen a rovátkolás elkopott.
A flexelés szokott segíteni a karon amit meg is csináltál, de ha az sem működik akkor valószínűleg cserés lesz a tengelyed.
üdv mindenkinek! eladó yz 80,125, léghűtéses komplett gyújtás,trafóval,csak fel kell rakni,üzemképes motorról lett levéve,és motorblokk alkatrészek,nagyon olcson!érdeklődni atacc@freemail.hu
Hali, 125-ös yz-en olyan gond lenne, hogy a váltókar mindig meglazul(most zsír új van rajta és az is). Megcsinálom, utánna egy hétig jó azután pedig megint nekiáll lötyögni. Meghúzom megint, csak elfogy a hézag, leveszem, flexxel picit tágítás és vissza. A csavar nemlazul meg, hanem szerintem az aluminium enged.
Aki tud valami jó tippet adni az kérem írjon mert nagyon idegesítő dolog. Köszönöm!
Kapcsoló köröm kopás. Valaki említette a megmunkálást, de én nem javasolnám. Ebay a barátod ! Komplet használt váltót kapsz 1 új kerék áráért(amit ugye párban illene cserélni)
Sziasztok márkatársak
:D Tegnap kint voltam csapatni de sajnálatos dolog történt minden jel nélkül egyszerűen eltünt a 3 sebességem menet közbe elsőnek rángatott csak utánna meg mér üres volt a helyén. Mondom ok hazafele hazaértem olaj le gondoltam hogy biztos ledarálta az egyik váltófogaskerekem a másikat de semmi fém nincs a FRISSEN cserélt olajamba xd Állóhelybe minden sebességfokozatot vesz. Így most egy kis segítséget kérnék hogy ez mindenképp váltófogaskerék sort jelent vagy lehet valmi kisebb hiba is ? Merz ilyennel m,ég nem találkoztam hogy állóhelybe jó és tolni se tudom mert nem forog el a kerék csak terhelés allat
Ha valaki tud valami kis infót akkor szivesen halgatom
(Yamaha yz 250 89)
A CR500 meg még tartósabb, csak kín volt vele minden kör.
Epilepsziás erőművésszel tangózni, hát.
Hátsó féktárcsája valakinek 450 vagy 426 - ról ?

igény volna rá !
Tudom hogy sok, de amire nekem kell talán tartósabb!
mire lesz? Sm? cross?
hát köszi!
de most leginkább a yamira pályázok
most 1 husaberg fe 600 am van de sok vele a gond!
Ha rám hallgatsz, ne vegyél 450-est, pár hónapig talán örülni fogsz neki, míg rá nem jössz, hogy sok.
szép!
Tuti hogy 09-es mert már más a lengővilla! nincs benne a 2 db gumi a himbánál, enyémen + tudod nézni...
Vázszámba benne van az évjárat "kódja"? Őt néztem amúgy!
Persze, szinte ugyan az....
Olyan aproságok a külömbség mint pl a kipuff(hangosabb) A telószárakba több oil kell+ ilyenek. Általába ezek le vannak írva a manualba is. Persze ha adnak hozzá, dehát mindegyikhez jár.
Sziasztok Yamisok!
Némi infóért fordulnék Felétek. A kérdés annyi lenne hogy miben más egy 2008as 450f USA modell az Európaitól?! Alkatrészbeszerzés megoldható hozzá?
Nos, amit itt leírok az az én véleményem, ezeket hallottam ill. tapasztaltam az évek során.
Kezdem a KTM-el, mert nekem is tetszik a forma, és a feeling is jó lehet.
2007-től más a blokk, a kuplung az úgy kuka ahogy van(a gyári)ezt nagyon sokan mondták. Olyat is hallottam hogy leszívja az aksit valami..
Egyébként fék jó, telók jók benne. Én nem vennék...
Suzuki:
Csak dícsérték akivel találkoztam, és volt(van) neki. 08-tól már injektoros....
Kawasaki-ról sem hallottam rosszat.
Hondákra, azt írják hajlamosak a szelepbeverődésre.
Yami+ megint csak jó..
Bár sok függ a gazditól, és a szakszervíztől....