Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És frissiteni akarok olyan 2007től nézegetek, csak kiváncsi vagyok kinek milyen tapasztalata volt a motorral!
Az 2005ös volt és ma adtam el
Ez most komoly? 3 ember 6féle választ fog adni...tökmind1 melyiket veszed,az állapotot kell nézni használt motornál,hallgasd meg,mérj kompressziót,szedd szét aztán ami cserés azt cseréld..
Amúgy az adatlapodon azt írod hogy jelenlegi motorod KX250F,akkor minek kérdezed?
Sziasztok!
Lenne 1 komoly kérdésem mocit szeretnék venni de nem tudok dönteni
2007es évjárat felettiekről érdekelne a vélemények
Yamaha Yz250F
Suzuki rmz 250
Honda Cr250F vagy
Kawasaki KX250f?
légyszi segitsetek
Lehetőleg ha tudtok akkor az e-mailemre irjatok!
szuhib007@citromail.hu
grat szép :)
Sziasztok!
Jelentem én is épp ma léptem be az YZ táborba
Ma vettem a 450-es vadállatot , amit meg is ünneplek egy jó kis erdei gurigázással
Ha egy adott boltról beszélünk akkor valóban lehetséges az okfejtésed.
Bár ez kicsit sántít, mert azért aki el akar adni és valóban jó áron az el is tud.
Viszont képzelj el egy Prox vagy Pivot works céget aki mondjuk berendel nem 500 db-ot hanem biztosan sokkal többet és világszerte teríti. Hát akárhogy kalkulálgatok van árrés rendesen mindenhol mégha minden közvetítő költségét is figyelembe vesszük.
El akartam menni pályára Görcsönybe, de az asszonykám azt mondta NEM . Mert 2 hét és Somogybabod le is van foglalva a nyaraló + bla bla bla
De kösz jól vagyunk, házon mindig van valami felújítás és ezt csinálgatjuk + meló

( jaha a Háton midha láttam vona ilyet )
Jófej vagy ezt(is) bírom benned
Jah kicsit +ütöttem a derekam, azt volt a bőr alatt 1 kis véres váladék azt hagytam ott a koriba nekem ugyan nem kell
Nálatok mizus?
Ott is van pékség ?
Baleset vot ?
Egyszerűbb, mint gondolnád. Tegyük fel, hogy a boltodban el akarod adni ezt az alkatrészt, ezért veszel. A gyártó 500 db-ot ad egyszerre, 90 Ft-ért. Megveszed a szettet összesen 45.000Ft-ért. Na, úgy lesz ez 5500Ft, hogy örülsz, ha egy év alatt betéved a boltba NYOLC olyan flótás, aki pont ilyet keres és pont nálad...
Sziasztok!

Első villát keresek, akinek van eladó az írjon, köszönöm!

e-mail.: mazas.balazs@windowslive.com
Komlót összel tervezzük
Most jöttem haza kórházból
Egy érdekességet hagy osszak meg veletek!
Kicsit lóg a hátsó teló felső gömbcsapágya (GE szem aki így ismeri). Na gondoltam utánanézek hogy mivel lehetne helyettesíteni mert a Prox és a Pivot works is 5500 körül lenne mire ideérne (egy szaros GE szemről beszélünk ). Ebay-ről is detto.
Rájöttem hogy nincs ilyen vagy hasonló méretű szabványos GE szem és senki(egy csapágybolt sem) nem tudja beszerezni ezt.
Sehol, de tényleg sehol nincs ilyen. Egyébként Ge14ES/K a típusa.
Irány alibaba.com és felvettem a kapcsolatot azzal a kínai céggel akik szállítják a proxnak(! ). Visszajeleztek 1 órán belül és valóban ők gyártják! A minimális rendelési mennyiség 500 db sajnos, vagyis kilőve a dolog. De a lényeg most következik: 0,466 USD/db (kb90Ft) az ára!.
Hogy a fenébe lesz 5500 ft mire elér a felhasználóhoz? a kérdés költői természetesen, de nagyon durva!
valakinek tapasztalata váltófogaskerekek , léptetővillák áráról ?
Szevaszám

Végre ideért a kábelesnet vége
Tiszta punnyadás ez a FORUM vagy mindenki motrozik
Mi a helyzet veled, Komló ? Somogybabod ?
Üdv azt szeretném meg kérdezni hogy Yamaha Yz 80 as blokkba 2000 res évjáratuba mien nyujtást lehetne bele építeni vagy nincsen valakinek? komplett kellene! Széles utat!
Kösz a szívélyes választ
Doktor úr fáj a hasam,mik lehetnek a problémák...
Szétszedés nélkül 5000-100000 közé érdemes tippelni,azzal nagyon nem nyúlsz mellé.Ha ilyen jellegű javítás problémát okozhat a költségvetésben akkor ezt kár erőltetni.
Csáó !
Kinéztem egy 250-es yz-t... Az a baja h nem veszi az 5-ödiket.
Szerintetek milyen forrásai lehetnek a problémának, és milyen anyagi vonzatokkal járhat a javításuk? Előre is köszönöm a választ:)
Már kitakarítottuk és nem az volt a gyertya nemjo nem mindig ad szikrát és ezért horkolt mostmár elég jelentősen ! szal a gyertya a gond..rosz helyre ment a szikra és ezért nem gyuladt be a benzin meg nem is mindig szikrázik. ! most a kuplungal van a baj .. :D valamiért nem emel ki ! állítottam a kupungkaron de semmi.. ! szerintetek mi lehet ?
hali esetleg egy karbi takaritás