Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen. Állítólag, ha minden igaz jövőhéten bonyolítjuk le a cserét. Igaz, hogy 200km-re van tőlünk, de ha nem tetszik nem hozom haza. Ha itthon lesz, akkor írok, hogy hogy smint, és talán még a segítségeteket is kérni fogom. Kezdő vagyok ilyen téren, mit hogyan kell. De majd kiderül.
ahogy gondolod!minden esetre sok szerencsét!
Szia! Azért kérdeztem, hogy mennyit ér, mert nem kézpénzért fogom vásárolni. Cserélek vele, méghozzá egy Yamaha Dt 50/80-assal. (Adatlapomon vannak galériák.) Az, hogy idős engem azért nem aggaszt nagyon, mert fiatal vagyok, de nem hülye. Hobby szinten heti 1 alkalommal fogom kivinni pályára, ott is csak észzel. Persze, hogy nem egy verseny crossra számítok, de ahogy mondja nem is egy ócskavas. "Garanciát vállalok, gyere el és próbáld ki..." Most kapott prox dugattyút, és elég sok kopó alkatrészt cserélt. A Dt-t is maximum 200.000Ft-ért tudnám, vagy még annyiért sem eladni. Pénzt nem olyan könnyű gyűjtenem, így ha meg is válnék a Dt-től, akkor is sokat kéne gyűjtenem, hogy fiatal, szép motorom legyen. Remélem ez tanulómotorként be fog vállni.
jobb ha hallgatsz a jó tanácsra!nézz már rá!egy halom ócskavas,az,hogy fel van újítva ennél az elidősödött motornál nem sokat jelent...el van használódva,kopva bármelyik része,az mind csak a pénzt fogja nyelni tőled... ezek alatt nincs futómű se,fék se olyan, hidd el 200ezer ft környékén inkább egy 125 2T vegyél amiért kb 92-97es évjáratot már tudsz venni...közel 10évvel fiatalabb a kiszemeltednél,és azt élvezheted is!
Hello. Első crossmotorom lenne, így nem hajtanám annyira. Hetente maximum egy délután(nyit) mennék vele. Azt mondja, hogy jelenleg költség mentes, prox dugattyúval. Ezzel csak meg szeretnék tanulni motorzni terepen. Felújított blokkal adja. Szerinted / szerintetek mennyit érhet így a motorja? Köszi a választ, Mta4.
Eszedbe ne jusson ilyen motort megvenni!
Ha nincs elég pénzed akkor inkább még gyűjtögess, hogy egy fiatalabb, normális állapotú gépet vehess magadnak. Ezek az öreg sz@rok csak pénznyelők.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Sziasztok! Kérném a részletes véleményeteket erről a motorról! Hobby crossmotornak szeretném venni, pályára. Idős lenne ez már pályára? Vagy mi számít idősnek ezeknek a gépeknek? Esetleg van valakinek ilyen gépe? Mit bír? Alkatrészek (kopó alkatrészek, dugattyú) milyen áron vannak? KÖSZÖNÖM!
Cső Csoki
Hát a nyugatkupasorozat még nem ért véget. Most nyáriszünet van.
Aug. végén lesz a következő Nagykanizsán. De Én azt kihagyom. 1 biztos Csapatbajnokin ott leszek Phalmán
Egyébként nyugatkupa pannonhalmán voltál a versenyen?
üdv
Keresek yz 250 1987 2hh blokkba hengert dugóval
aki tud segiteni irjon
köszönöm
Köszi a válaszokat, akkor inkább hagyom:/
Hát mondjuk ez a szöveg "Szerelö szerint" sosem jelenthet jót. Így már elég sok buktató lehet benne. Szerintem.
megy még a nyugat kupa?
És ha nem csak az a baja?!
használt motor mindig zsákba cica, de így még jobban ha nem is tudod ki probálni....
csáó, szeretnék motort veni a hetekben, és segítséget kérnék tőletek! Kinéztem egy motort a környékemen és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes ilyen motort venni? (ami trafó cserés..)
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Előre is köszi a választ/válaszokat!
érdekelne a rossz hengered!
Azért ez haladós tempó volt, neméppen sík terepen.

Téli ökörség:
http://www.youtube.com/watch?v...

eleje baszakodás, utána jó...
Hűha, akkor jó gyorsan megeszi
És kösz a választ!
Hello!
Nekem volt '04-es, kb 4 óra alatt ment el egy tank benzin a bakonyban túrázgatva (amatőr enduro).
Nem esküszöm meg rá de mintha láttam volna az apróhirdetések között itt a sportmotoron.... de aztán lehet h nembiztos.... sok sikert!
e-bay, gerecsemotort hívd fel...
Sziasztok!2000 es évjáratú YZ 250 hez hol találok bontott hengert?Köszi
nekem 6 hete van 450-es de abból 5 hetet begipszelt kézzel töltöttem, úgyhogy nem igazán volt időm kitapasztalni hogy mennyit eszi Amúgy pedig pont ma vették le a gipszet és elég érdekesen néz ki az egész kezem, de már kegyetlenül várom hogy mehessek végre motorozni.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy egy 450-es 4T-s YZF mennyit fogyaszt normál használat mellett. Úgy értem, hogy nem húzom, amennyire lehet, meg nem hegyet mászok vele, nem pályán megyek, csak erdőben.
Köszi szépen!