Hello,
A segítségeteket szeretném kérni.Van egy Yamaha YZF 426-on és nem tudom hol tudnék alkatrészt kapni hozzá.Aki tud segítsen.Ezekre lenne szükségem:Henger,dugó,gyűrű,fötengely.
haliho!
lenne 1 komoly kérdésem mocit szeretnék venni de nem tudok dönteni
Yamaha Yzf 450
Suzuki rmz 450
Honda crf 450 vagy
Ktm sxf 450?
légyszi segitsetek
Nagyon jó!Bár a képen nem látszik jól, de felfogató, minden megvan ugye? Ha igen lkégyszi küldj egy e-mailt a címemre (hawksoft@freemail.hu) és küldök válaszban címet, hogy hova küld...
kékeset füstöl sok baja lehet de így nehéz meg állapítani ! Csak a jobbik esetet írom le :) Lehet ,hogy szelepszár szimmeringes az hogy csak tolásra indul az lehet attól is hogy nincs szelep hézag ! De igazából csak megbontás után lehet mondani pontos Diagnózist.
Ezeket szelepezni nem sok pénzből meg lehet oldani mert gyárilag vas szelepesek 10-12 ezer db -ja a szívó szelepnek neked meg csak az kellene. A szelepszár szimmering max kb 3000 ft és plusz munkadíj szerintem csak ez lehet a baja ! Remélem tudtam segíteni .
Tisztelettel, a véleményeteket szeretném kikérni. használtautón van egy yz 400-as, gagyi supermotok kerekekkel, olcsón. Baja ami egyértelmű: Kékeses füstől, csak tolásra indul.
Szerintetek?
Kérdés mikori évjáratban gondolkozol?
Fehér Géza Pilisborosjenő
A segítségeteket szeretném kérni.Van egy Yamaha YZF 426-on és nem tudom hol tudnék alkatrészt kapni hozzá.Aki tud segítsen.Ezekre lenne szükségem:Henger,dugó,gyűrű,fötengely.
lenne 1 komoly kérdésem mocit szeretnék venni de nem tudok dönteni
Yamaha Yzf 450
Suzuki rmz 450
Honda crf 450 vagy
Ktm sxf 450?
légyszi segitsetek
Asszem 1993-as körüli volt! De már nem emlékszem pontosan!
10 000 ?
üdv
Yamaha yz 125ről való de nekem Dt-n volt fennt!
Horpadás nincs rajta!
Ha érdekel vkit akkor privi..
üdv
Köszönöm.
Megkésve bár de... itt a kép.
Üdv
kösz
Lehet megetették homokkal, (szelepzárszimering, henger, dugó)
Ezeket szelepezni nem sok pénzből meg lehet oldani mert gyárilag vas szelepesek 10-12 ezer db -ja a szívó szelepnek neked meg csak az kellene. A szelepszár szimmering max kb 3000 ft és plusz munkadíj szerintem csak ez lehet a baja ! Remélem tudtam segíteni .
2004 es a motor.
üdv.
yz250f
YZ 450 Bontódik.
Érd.20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Tisztelettel, a véleményeteket szeretném kikérni. használtautón van egy yz 400-as, gagyi supermotok kerekekkel, olcsón. Baja ami egyértelmű: Kékeses füstől, csak tolásra indul.
Szerintetek?