Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
abban szeretném segítségeteket kérni erre a yz-re szeretnék elcserélni a quadomat elvileg teljesen felujitott 5 üzemórás dugo stb .Semmi baja nincs és még elvileg ez a gyári festése .Nekem tetszik maga a gép de félek egy ilyen öreg crossmotort venni ti mit tennétek a helyemben.Kérlek titeket normálisan válaszoljatok én is úgy kérdeztem . a quadomat az adatlapomon látni
köszi szépen!
Van egy megakasztó pöcök ami megakadályozza, hogy előrébb menjen. Valószínűleg ez eltörött vagy kiugrott a helyéről. Vedd le a deknit és nézd meg mi a helyzet
Reggelt.
http://www.mrcycles.com/fiche_...

Polir papir és vanish szappannal meglehet pucolni.
Sziasztok! service manual-t nem tudtok,honnan tudnék letölteni.
A másik pedig,hogy mit lehetne kezdeni a tankal, mert nagyon csúnya,de ha lefestem akkor ledobja magáról, a matrica meg fölhólyagosodik! Mit lehet vele csinálni?

köszi a segitséget!
Srácok olyan problémám lenne hogy 2000-01es Yz 125öm berugó karja nem áll meg a normál poziciójában, hanem tovább hajtja a rugó előre.
Mi lehet a baja ? És hogyan orvosolható?
Nagy hirtelenjében service manualt nem találtam, de ha ITT kiválasztod a neked megfelelő évjáratot a képek segíthetnek.
Helló Yamaha Yz 250-eshez valaki tudna tankot?
1992-1993 as.
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/pance...
Sziasztok ajánlom figyelmetekbe!
Sziasztok!
Service manualt honnan tudnék letölteni az yz-125 gépemhez?
nemtudom pontosan az évjáratot 88-89es lehet. ha valaki tud segítsen nekem. köszi hello
Ma voltam nála, haveromé is ott van, azért basztattam a kollégáját, mert a Mester nem volt bent, Tied ugyan Úgy van
a héten nem mész valamikor a szerelöhöz?csak mert már nagyon várom hogy kész legyen:)
Sziasztok.Van pár használt idomom,ha valaki esetleg ilyet keres..(93-95ig)

Használt idomok képeken látható állapotban(olasz gyártmány UFO )

Pillangó idomok-2500Ft/pár

Ülés alatti idomok-3000/pár

Első sárvédő univerzális-2500Ft

Bp. XI.kerben megtekinthető . 0670 364 54 42
majd versenyre biztos hogy megyek
Jah, a jótól + olyan messze voltam mit A pi..@
Ez a terv, időtöl is függ.
Most azt kell nyomni, tudod május 7, ott lesz nyugat MX
Miért nem rugtostál fel
Jah picsuba megszivattam ....
Legközelebb szólj!
sajnos csak nézőként de téged láttalak depóba csak pont aludtál, nem akartalak zavarni. amúgy meg jól mentél, csak kár hogy nem indult a motor a második futam utolsó előtti körében
szombaton ottleszel pannonhalmán?
még nemtudom hogy dógozok-e vagy ráérek
Ma nem Betegeskedem
Szombaton Csokibácsi, Szombaton
éste voltál máma pannonhalmán?
voltam fönt de nem láttalak
Voltál Uzsán?
Valakinek véletlen nem lapul a garázsában kék színű '03-'05 közötti YZ450F-hez való hűtőtakaró? Vevő lennék rá
Igen-igen ez így van. Szezonkezdéskor néha a 450-es után is bokáig értek a kezeim, úgy éreztem olyan vagyok mint E.T.- a földönkívüli.