Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi lenne az ára a hátsó telónak? Mennyire használt, milyen állapotban van. Ugye ilyen van a 2004-ben is?
es ez is volna,elado
a kereket fektarcsaval adom elsö+hatso es a hatso kereken a gyari fogaskerek is fent van.minden 99%an uj!.motor vasarlasa utan le is lett minden szedve ami aszfaltra nem kell.fekbetet is 100% muködik es hibatlan
yz450es,lemaradt
hello sracok volna par elado uj 2006! cuccom
kepem meg nincs rola de teljes gyari kipuffogo is van meg es elsö teljes fek,fekkar,felcsö,nyereg ,gyari uj fekbetetel.
kerekek 105e Ft,a kipuffogo 50e Ft,a fekcucc 60eFt.egyben is odaadom 200ert.
elerhetösegem föleg maiben paddock51@gmail.com
Azért köszi.
Sajnálom de semmi motorikus alkatrészem nincs... csak amit leirtam.
helló sparxx88
Szeretném megkérdezni hogy ebbe a gépbe van e membránod mert kellene.Ha van mennyiért dobod?
Sziasztok! Lenne pár eladó cuccom yz 125-höz elsősorban 1987-88 as évjárathoz,de pár alkatrésze máshoz is jó.

Első teló kompletten: 10000Ft
Hűtő+csövek: 5000Ft
Első tárcsafék kompletten (a fékkar törött): 10000Ft
Első kerék:5000Ft
Hátsó kerék ( repedve volt,javítva van!) Dobfékes! jó fékbetéttel: 5000Ft
Cdi+gyújtókábel,pipa (szerintem yamaha dt-é):6000Ft
22cm es tárcsa: 3500Ft
házi dob:3500Ft
váz+lengővilla: 8000Ft
gázkar+scott markolatpár: 3000Ft
ülés:5000Ft
műanyag tank 2gallonos kb 7,5liter: 8000Ft
benzincsap:1000Ft
légszűrőház:2000Ft
tank idompár:2500Ft
ülésalatti idompár:3000Ft

Ha bármelyik cucc érdekel küldj egy emailt,és küldök képeket róla,az árat meg megbeszéljük. Postán csak utánvétellel küldök! vagy személyes átvétel Salgótarján, Eger, vagy Heves környékén. tovább is bontom az alkatrészeket ha kell! hello
Ja és vennék egy komplett 95-ös yz 250-et.még akkor is ha nem üzemképes.vagy ahhoz tartozó alkatrészek is érdekelnek.
Ha valakinek van ilyen, nyugottan írjon és megbeszéljük
sziasztok!érdekel valakit egy pár alkatrész egy yamaha yz 360-as big bore kit szettből? mert van kifogástalan állapotba:-membrán
-power
-szívócső
amúgy ötlet?
1:20
1:30
1:40
stb?
ehhehe
Köszönöm a hozzászólást.
Megpróbálom, de állítólag még nincs olyan szinten a Duna minősége, hogy állományjavító nélkül sokáig kerregjen a mocika...
Mivel erdőbe kell,és ugye természetvédő vagy ,csakis vízzel
Sziasztok!

A héten vettünk egy 1990-es YZ 125-ös csodát, erdei kirándulásokra, stb.
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mégis mivel tankoljam?!

Nagyon megköszönném a segítséget!

Balázs
Ok, várom.
Ok. Köszi. Az e-mail címedre küldöm,ami az adatlapodon van.
Írd meg az alvázszámot és megmondom pontosan.
Sziasztok! Ismeri valaki a képen látható jószágot? Ránézésre milyen évjárat lehet? Én 2000-nek vettem. Sajnos nem ismerem a tipust. Köszi a segítséget.
Ha valaki érdekelne sajnos meg kell válnom tőle:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziasztok
Van egy pár megmaradt alkatrészem. Az elemek szinte újak, 06-09-es yz 250f-450f-re valók.
Gyári hátsó sárvédő 5000ft,
gyári hűtőidom 10000ft,
gyári üléshuzat 10000ft,
pro circuit T4 kipufogódob 50000ft .
Köszi!

első ránézésre olyan,mint az enyém. Viszont tegnap motorozás közben egy komoly gond lépett fel ami miatt most nem fogom tudni megvenni. Elkezdte kidobálni az egyest az amolyan "triálos" szakaszon
Szét burítom a gépet, de gondolom a fogaskerekek körmei adták meg magukat. Bocs hogy rángattalak, meg is vettem volna mert 5000 nem pénz érte, de addig nem merem amig nem látom mi a gondja a gépnek.
A javított berúgókar. 5ezer+posta. Tel.: 20 31 22 023
(YZ250-re való többek közt)
Most eltépek krosszozni egyet, de ha hazajöttem, FOGOK
Mondjuk én is 95ös WR250re tenném
Azért lenne jó egy fénykép hogy lássam mennyire különbözik, meg pár méret is kellene, bár nem tudom fogsz-e p.csölni ilyenekkel..